با سلام به همه دوستانی که در حال تحقیقات برای خرید تلویزیون هستن، میخوام براتون تجربه خودم را در خرید بگم شاید کمکتون بکنه.
اول همه بگم که من آدم نسبتا وسواسی برای خرید هستم ، یعنی هرچیزی که بخوام بخرم را باید حسابی راجع بهش تحقیق کنم ، مخصوصا تجهیزات الکترونیکی.
من 2 هفته حسابی در کل اینترنت چه به زبان فارسی و چه به زبان انگلیسی همه جا رو برای انتخاب گشتم، آخرش هم نتونستم با قاطعیت یک مدل را انتخاب کنم و دیگه خسته شده بودم، بین ال ای دی سامسونگ، سری دبلیو سونی و الی ای دی شارپ مانده بودم، حتی یک روز هم رفتم هایپر استار چون اونجا میشه همه تلویزیون ها را کنار هم دید ولی بازهم نتونستم بین این 3 انتخابی بکنم،خلاصه سرتون رو درد نیارم دل و زدم به دریا و ال ای دی سامسونگ رو خریدم.
حالا نتیجه اخلاقی اینکه اگر میخواین چیزی بخرین خوبه که تحقیق کنین ولی خودکشی نکنین چون از یک حدی بیشتر هرچی بیشتر اطلاعات جمع کنین انتخاب سخت تر خواهد شد.
در مورد نظرات بقیه، خوبه که اونها رو بخونین ولی خودتون هم تحلیل کنین، مثلا بعضی از دوستان میگفتن تصویر ال ای دی سامسونگ خیلی بده یا با زاویه اگر بهش نگاه کنین صفحه رو تاریک خواهید دید یا اینکه صدایش خلی افتضاحه ، واقعیت اینه که هیچ یک از اینها حقیقت نداشت و من خیلی راضی هستم و تمام احتیاجات من رو برآورده میکنه.
امیدوارم که بقیه بتونند از این اطلاعات استفاده کنند و سر در گم نشن.