سلام من چطوری می تونم ویندوز مجازی رو حذف کنم؟
سلام من چطوری می تونم ویندوز مجازی رو حذف کنم؟
سلام دوستان
من بنا به دلایلی باید ویندوز xp داشته باشم و با این نرم افزار مجازی کارم راه میافته اما مشکل از اونجا شروع شد که تصمیم گرفتم ورژن برنامه رو از 4.2 به 4.3.16 که در سایت سافت 98 بود ارتقا دادم و دیگه ویندوزxp بالا نیومد واین ارور توی عکس رو میده نرم افزار رو چند بار پاک کردم دوباره نصب کردم بازم مشکل برقراره جالبه با ورژن قبلی بدون مشکل کار میکنه کسی میدون مشکل چیه واقعا کلافم کرده با تشکر
![]()
یه مشورت : ایا صرف بازی نصب کردن ، ایا VM ware نصب کنیم روی ویندوز که داخلش فقط بازی نصب کنیم و یه وقت این بازی ها ریجسترری ویندوز رو تغییر ندن و مشکلات غر مترقبه به وجود نیارن ، کار عاقلانه هست؟مرسی
سلام
پیشنهاد میکنم برای نصب بازی یک ویندوز جدید بر روی سیستم بریزید.
چون برنامه های مجازی سازی مقداری از قدرت سخت افزاری را هم به سیستم عامل اصلی و خود برنامه تقسیم میکنند.
شما در VMWare هرکاری با ویندوز بکنید، چه بازی چه ویروس و چه دستکاری های دیگه، فقط در ماشین مجازی انجام میشود و به سیستم عامل اصلی شما کاری ندارد.
سلام دوستان
حالا خودم به مشکلی برخوردم
من تازه ویندوز 8.1 64 بیت ریختم
Virtual Box نسخه ی جدید رو نصب کردم
وقتی میخوام ویندوز مجازی رو شروع کنم که نصب کنه، پیغام زیر ظاهر میشه
با VMWare هم تست کردم که صفحه ی اونم سیاه میمونه و سیستم کرش میکنه و صفحه آبی میاد.
در صورتی که خودم در همین سیستم و ویندوزهای قبلی ماشین مجازی رو راحت استفاده میکردم
فقط میتونم در Hyper-V خود ویندوز سیستم مجازی نصب کنم.
درود
مسعود جان از سیدی استفاده کردی برای نصب ویندوز مجازی ؟ اگه آره در این صورت اول ازش ایمیج بگیر و بعد برای نصب ویندوز از ایمج گرفته شده استفاده کن ( خودت دیگه میدونی باید چیکار کنی)
اگه اشتبه نکنم برای منم این مشکل وجود داشت ( برای ویندوز های 64 ) و فکر کنم برای حلش باید توی بایاس سیستم اصلی یه گزینه به اسم virtualization technologi هست که باید enable کنی. حالا این دو موردم چک کن شاید به نتیجه برسی.فدات
سلام ایمان جان
تمام راه هایی که گفتی رو تست کرده بودم
همه کار کردم ولی نمیشه که نمیشه
نمیدونم مشکل از ویندوزه یا چیزه دیگه
اگه مشکل از ویندوز باشه پس چرا تو سیستم خانگیم هم همین مشکل هستش؟
منتظرم ویندوز سری آپدیت اکتبر بیاد دانلود کنم و تست کنم.
سلام
بچه ها روز بد بیاری من هست.من وقتی کوبونتو یا XP رو روی wmv نصب میکنم زمانی که میخواد اپدیت کنه چیزی دریافت نمیکنه برای همین نصب میشه ولی بالا نمیاد (منظورم کوبونتو و xp هست).ولی ویندوز 8.1 رو نصب کردم روی wmv نصب شد چون اپدیت نمیخواست.
نرم افزار ویچوال باکس رو هم امتحان کردم یه ارور مثل i king i میداد ، البته ارور اون مربوط به VBoxDD.dll بود.
حال میخواستم ببینم راهی داره ما تجیحا توی wmv این کوبونتو رو راه بندازیم.(همه رو از روی iso نصب میکردم)
![]()
سلام
بچه ها روز بد بیاری من هست.من وقتی کوبونتو یا XP رو روی wmv نصب میکنم زمانی که میخواد اپدیت کنه چیزی دریافت نمیکنه برای همین نصب میشه ولی بالا نمیاد (منظورم کوبونتو و xp هست).ولی ویندوز 8.1 رو نصب کردم روی wmv نصب شد چون اپدیت نمیخواست.
نرم افزار ویچوال باکس رو هم امتحان کردم یه ارور مثل i king i میداد ، البته ارور اون مربوط به VBoxDD.dll بود.
حال میخواستم ببینم راهی داره ما تجیحا توی wmv این کوبونتو رو راه بندازیم.(همه رو از روی iso نصب میکردم)
![]()
نسخه ای که استفاده میکنید به روز هست؟
در هنگام نصب اتصال اینترنت شما برقرار است؟
در تنظیمات برنامه ی VMWare تیک آپدیت اتوماتیک برنامه رو بردارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)