دوستان چگونه میشه گاو رو حامله کرد ؟ آیا دارویی هست ؟ آیا باید گاو نر تهیه کرد ؟ آیا باید جای درست کرد ؟ آیا باید گاو نر هم از نوع گاو ماده باشه ؟ اگر گاو خر نر خریدم باید چه کنم که حامله بشه ؟ یه توضیحات کاملی در رابطه با حامله کردن گاو می خواستم
دوستان چگونه میشه گاو رو حامله کرد ؟ آیا دارویی هست ؟ آیا باید گاو نر تهیه کرد ؟ آیا باید جای درست کرد ؟ آیا باید گاو نر هم از نوع گاو ماده باشه ؟ اگر گاو خر نر خریدم باید چه کنم که حامله بشه ؟ یه توضیحات کاملی در رابطه با حامله کردن گاو می خواستم
سلام دوستان من اين بازي را خيلي دوست دارم خواستم بدونم چه جوري بايد گربه را تهيه كرد؟؟
اقاي بني شما بايد از تاكاكورا دارو بخريد وگاو را بارور كنيد.
عزیز من نمیدونم گربه چگونه میشه تهیه کرد . اسم اون دارو چیه ؟
داروي باروري گاو اسمشه اما به انگليسي بلد نيستم.
سلام به همگی.
توی همون مطلبی که از من نقل قول کردی توضیح دادم که یا با گاو نر یا با داروی حامله کردن گاو می تونی گاوت رو بچه دار کنی اسم خارجیشم miraclepotion هست که باید به تاکاکورا سفارش بدی.در واقع یک گاو نر رو برای حامله کردن گاو مادت کرایه می کنی.
راستی حتما لازم نیست که نوع گاو نر و ماده با هم یکی باشه تا حامله بشه، فقط اگه نوع گاوت فرق کنه بچه گاوت به طور تصادفی یا از نوع گاو ماده می شه یا از نوع گاو نرت.
در قسمت 2 بازی (سال 2) در پاییز حدو ساعت 9 صبح که از خواب پا می شی Romana میاد دم خونت و بهت می گه که گربه می خواهی یا نه. یه گربه سیاه رنگ.
برای گرفتن مرغابی باید در سال 1 به تاکاکورا سفارش بدی که برات یه حوض ( برکه کوچولو) درست کنه.بعد در تابستان سال 2 صبح دیرتر از زنت از خواب پاشی می بینی که زنت بهت می گه که 2 تا مرغابی توی برکه هستن و تو می تونی اونا رو نگه داری کنی.
دوستان عزیز لطفا قبل از پرسیدن هر سوالی ابتدا کلیه یادداشت های داخل تاپیک را بخوانید و اگر جواب نگرفتید سوال خود را مطرح کنید![]()
Last edited by masoud5764; 21-06-2009 at 18:43.
در تکمیل صحبت های دوستم بگم که با تاکاکورا دوست بشید و بهش غذا بدید ، در زمستان سال 2 حدود ساعت 6 بعد از ظهر تا 10 شب وقتی داخل خونش هست شما وارد بشید تا به شما گیاه Tartan رو بهتون می ده.
salam be hame roin system FA nasb nist sorry.
in versione az harvest moon vase pc hast?akhe shenide bodam oct 2010 vase pc miad.mamnoon
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)