یک چیز این Ezio روی اعصاب من میره!اونم این یقه پیراهنش هست!!
نمیدونم دیدنی چرا کفرم در میاد!!
یک چیز این Ezio روی اعصاب من میره!اونم این یقه پیراهنش هست!!
نمیدونم دیدنی چرا کفرم در میاد!!
100% وقتی شماره 1 بازی این قدر ردیف بود شماره ی 2 که بترکون هست دیگه![]()
اگه سازندگان شل نگیرند که فکر نکنم بگیرند بازی فوق الاده خواهد بود
باید نشست و دید!!
گرافیک چند میخواد؟من میخوام4760 بگیرم برای این یکی کم نیاد؟
هنوز سیستم مورد نیاز بازی تایید نشده!گرافیک چند میخواد؟من میخوام4760 بگیرم برای این یکی کم نیاد؟
شماره ی یکش که جزو اون دسته از بازیها بود که سیستم خیلی قوی ای نمیخواست
روی هر سیستمی هم نمیومد
به احتمال خیلی زیاد این هم همینطوره
یه نکته در مورد نسخه اول بازی هست این بود که جایی میخوندم یا گوش دادم که سازنده های بازی بشدت در محدودیت زمان بودن، میگفتن تیم بازی سازی خیلی ایده های زیاد و جالبی داشت که میخواست روی بازی پیاده کنه در نسخه اول ولی متاسفانه کمپانی مادر اعلام کرده بود که بازی باید در تاریخ تعیین شده عرضه بشه و تیم نتونسته بود بازی تمام و کمال اونطوری که باید عرضه کنه که از این جهت هم بسیار مثل اینکه ناامید شدن چون خیلی از منتقدین انتظار بازی خیلی بهتر داشتن و نظرشون این بوده این بازی پتانسیلش و نوع و سبکش طوریه که میتونسته بسیار بهتر باشه؛ کلا این امید میره که در نسخه دوم دیگه این مشکلات وجود نداشته باشه.
(حالا میفهمین چرا این Blizzard همیشه اعلام میکنه بازی زمانی عرضه میشه که تمام بشه و آماده شده باشه یعنی دست تیم سازنده از هر جهتی بازه و همین باعث شده بهترین بازیها رو عرضه کنه)
البته نحوه بازی Assassins Creed را در وسطای ساخت عوض کردند!!از لباس الطیر بگیره تا گیم پلی بازی!احتمالا به این خاطر وقت نکردند بازی را کامل کنند!!
شماره ی 1 بازی که فقط با یه گرافیک 8400 gs با سی پی یو دوهسته ای معمولی 1024×768 اجرا میشد یعنی cpu نقش اساسی داره.
فقط من يه چند تا چيز ميدون ميگم . حالا اگه قبلا گفته شده ببخشيد
1. تو بازي ميتونيد شنا كنيد
2. ميتونيد به وسيله دستگاهي كه داوينچي ساخته پرواز كنيد
3.شما يكي از نوادگان Assassin قبلي هستين
4. دشمنان تو بازي خيلي تنوع پيدا كردن
5. ميتونيد از سلاح دشمنان استفاده كنيد و سلاح هاي اونا رو بر داريد
6. تكنيك جنگي بازي خيلي بهتر شده
7. هوش مصنوعي بازي خيلي قوي تر شده
8. سلاح هايي مثل گرز و بتك هم به بازي اضافه شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)