يعني ميري داخل بازي و وسط بازي dont send ميده يا اصلا نميره توي بازي. من خودم مشكل dont send زياد دارم مي بيني يهو وسط بازي شوت شدم بيرون ولي مي تونم بازي كنم شما مي توني بازي كني؟ اكثر بچه ها اصلا نمي تونن برن توي بازي
يعني ميري داخل بازي و وسط بازي dont send ميده يا اصلا نميره توي بازي. من خودم مشكل dont send زياد دارم مي بيني يهو وسط بازي شوت شدم بيرون ولي مي تونم بازي كنم شما مي توني بازي كني؟ اكثر بچه ها اصلا نمي تونن برن توي بازي
راهی وجود نداره این بازی سخت تر بشه ؟؟
من تا حالا نشده یک ست هم به رقبام واگذار کنم ! دیگه کم کم برام لذتی نداره
یا زیادی آسون هست یا بازی من خوبه![]()
وك نگو بابا وقتي بيشتر مي ري جلو و توي كاپ هاي معتبر بازي مي كني آبكش مي كنن آدم رو تو توي كاپ هاي 1 تا 100 آماتورها بازي مي كني يكم رنكت بره بالا برو توي 1 تا 8 يا كاپ چاريتي ببينم چطوري مي خواي امتياز بگيري اين بازي يه طوريه كه در شروع كار فوق العاده آسونه ولي رفته رفته سخت تر و سخت تر ميشه
خدا کنه این طور باشه
الان که زیاد جلو نرفتم فعلاً رنک 60 آماتور هستم
بچه ها کسی میدونه خرید زمین تنیس چه سودی داره
والا من كه سودي نديدم انگار بي فايده اس
ممنون از جوابتون
اصلا توی بازی نمیره! یعنی نمی رفت، الآن دیگه میره !! صفحات اخیر این تاپیک رو نگاه کردم و با disable کردن همون unimodem درست شد(از اون دوستی هم که این راه حل رو پیشنهاد دادن تشکر می کنم) وسط بازی هم تا حالا بیرون نپریده!
آقا مشکل من حل شد (مشکلی که توی loading گیر میکرد و dont send میداد)
من 2 تا ویندوز دارم. بازی رو توی ویندوز اولی نصب کرده بودم که قسمت exhibition توی loading گیر میکرد
دیروز توی اون یکی ویندوزم بودم پسرخالم اومد پیشم گفت بزن ببینیم ااین تنیس چطوریه
منم بهش گفتم خرابه. خلاصه زدیم و دیدم در کمال ناباوری بازی اومد
نکته جالبش اینجاست که هر دوتا ویندوزم شبیه هم است
حالا من پشنهاد میدم اگر خیلی علاقه به بازی دارید یه ویندوز دیگه مثلا SP3 نصب کنید شاید بازی مثل من اجرا شد
Last edited by korokodil_avareh; 26-07-2009 at 09:48.
یعنی شما دو تا ویندوز داری و فقط رو ویندوز 1 بازی رو نصب کردی و بعد از داخل ویندوز دومی بازی رو اجرا کردی؟!مگه میشه؟!
اتفاقا منم رو سيستم يك SP1 Vista 64X دارم يه دونه هم XP SP3 رو ويستا نصبش نكردم ولي روي SP3 عين گلوله كار ميكنه قبلا هم به همه دوستاني كه مشكل داشتند پيشنهاد كردم كه نسخه Fresh از SP3 تهيه كنن به احتمال قوي مشكلشون حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)