تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 62 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 618

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی رضا صادقی

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

"یکی بود یکی نبود" ترانه هاش فرق میکنن با اون آلبومی که اومده بود ؟! ( به تو مدیونم و بشکن و حبیبی و..)
    توی آلبوم یکی بود یکی نبود تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط آهنگ های "به تو مدیونم ، نه میتونم (شاهزاده عشق) ، چقدر سخته ، میخوام تورو" از اون آلبوم جعلی قرار دارن که البته تنظیم اونها توی آلبوم جدید خیلی فرق کرده و بهتر شده
    آهنگهای "به چه قیمتی ، یکی بود یکی نبود ، نقطه سر خط ، ماه گرد حلقه " و چند تا آهنگ دیگه هم توی آلبوم هستن که جمعا میشه 16 تا اهنگ و احتمالا 20 مهر هم آلبوم میاد

2. این کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

به چه قیمتی رو دیگه تو البوم قرار نمیدن (البته به احتمال خیلی زیاد )

چون این شعر رو اسی هم داخل البوم جدیدش گذاشت نمیشه که یه اهنگ داخل 2 تا البوم قرلر داشته باشه در حالی که خیلی وقت پیش هم لو رفته

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

چرا اين آلبومش اينقدر طول كشيد !
    اه !
    حالا تا 20 مهر كي صبر مي كنه ؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به چه قیمتی رو دیگه تو البوم قرار نمیدن (البته به احتمال خیلی زیاد )

چون این شعر رو اسی هم داخل البوم جدیدش گذاشت نمیشه که یه اهنگ داخل 2 تا البوم قرلر داشته باشه در حالی که خیلی وقت پیش هم لو رفته
    من هم خیلی مطمئن نیستم که به چه قیمتی رو بزارن ولی اولا که اسی رو کسی آدم حساب نمیکنه تازه مگه چقدر سخته هم لو نرفت ولی توی آلبوم هستش .
    من الان که فکرشو میکنم آلبوم نباید خیلی جالب باشه
    چون معمولا توی آلبوم های رضا اون آهنگی که زیباتر و جذابتر باشه رو به عنوان اسم آلبوم انتخاب میکنن
    به نظر من نه "به تو مدیونم " و نه "چقدر سخته" جذاب نبودن . چند تا از آهنگ های اصلی رو هم که شنیدیم پس البوم به نظر من اونقدرا هم آش دهن سوزی نیستش . فقط خدا کنه ارزش این همه انتظار رو داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رضا صادقی نیاز به معرفی ندارد. همین که نامش می آید، قطاری از آهنگ ها و خاطرات ما با آهنگ هایش از جلوی چشممان می گذرد. قرار است تا هفته آینده آلبومی تازه از او منتشر شود به نام "یکی بود یکی نبود". قرار گفت و گو در دفتر کارش در قیطریه گذاشته شد و مثل همیشه گفت و گویش را با خنده شروع کرد و با خنده هم تمام کرد. گفت و گوی زیر خود گویای همه چیز است؛

بخش اول

- شاید موضوع قدیمی باشد، اما مربوط به آلبوم جدید شماست. اگر مایل باشید قبل از این که به بحث در مورد آلبوم جدیدتان بپردازیم، کمی در مورد ماجرای لو رفتن چند آهنگی که قرار است در آلبوم جدیدتان هم باشند، توضیح دهید.

ماجرای خاصی نداشت. نه می گویم اشتباه کردم، نه می گویم تقصیر کسی است و نه... از قدیم گغته اند مالتو سفت بچسب، همسایتو دزد نکن. یک سری از آن آهنگ هایی که متاسفانه برای خیلی ها معقول نیست و خنده دار هم هست که به یکی بگویم آقا آهنگ هایم لو رفت، ولی لو رفت. همه می گویند چی آقا، یعنی چی؟ دو سه ماه قبل از انتشار آلبوم ، چند تا از آهنگ هایت بیرون می آید و حالا می گویند لو رفت؟

- چطور شد مثل "وایسا دنیا" آهنگ ها را تا روز انتشار آلبوم حفظ نکردید؟ البته به جز یک آهنگ که آهنگ "نرو" بود.

در این آلبوم هم آهنگ های جدیدم را خیلی خوب حفظ کردم اما دو سه ماه اخیر رسید به اسباب کشی و اعتماد بیش از حد ما و شاید بچگانه به بعضی از دوستان نزدیکم باعث شد این اتفاق بیفتد و به قول شما آهنگ ها لو برود. هرچند آن ها این کار را برای ضرر زدن به من نکردند و برای خودشان کپی کرده بودند که داشته باشند و گوش کنند. (با خنده) اما بعدش می دانید که هر کس سه تا محرم دارد و هر سه تا محرم 300 تا و... و اینترنت هم که 30 میلیارد تا! از آن سه تا محرم یکی شان بلد است اینترنت برود و آپلود کند، اما باعث و بانی این ها کسی نیست جز خود من. در نهایت تلاش همه ما بر این است که کارها به گوش مردم برسد، که اصل ماجراست. اما خب قانون مند بودن ماجرا خیلی مهم است.

در آلبوم جدید سعی کرده ام تنظیم ها و کیفیت را خیلی بالا ببرم و می توانم بگویم آهنگ هایی که لو رفته در آلبوم جدید به صورتی تنظیم شده اند که اصلا" یک چیز دیگرند.

- یعنی آهنگ هایی که الان می شنویم خام کارهای آلبوم جدیدتان است؟

کاملا". این هایی که الان می شنوید 10 درصد ماجرا است و یک چیز کاملا" خنده دار است. و در کل خوشایند نبود و دوست داشتم باز هم مثل "وایسا دنیا" سورپرایز باشد و بیشتر هم نمی خواهم توضیح بدهم. چون هر چقدر بیشتر توضیح دهم، بقیه فکر می کنند دارم توجیه می کنم.

- کدامیک از 9 یا 10 قطعه ای که الان در بازار است در آلبوم جدیدتان هم حضور خواهد داشت؟

آلبوم من 16 آهنگ دارد که متاسفانه پنج تای آن ها لو رفت و خیلی ها آن را شنیده اند.

- اسم آن پنج آهنگ را می گویید؟

چقدر سخته، به تو مدیونم، شاهزاده، رویای دریا، آغوش تو.

- در آهنگ های جدیدتان آهنگ "زورکی نخند عزیزم" را که از آهنگ های قدیمی شماست، با تنظیم جدید و سبک رپ پاپ اجرا کردید. کمی در مورد این آهنگ و اینکه در آلبوم جدیدتان حضور خواهد داشت یا نه توضیح می دهید؟

"زورکی نخند عزیزم" یا "بشکن" یکی از آهنگ های قدیمی من است. فکر می کنم حدود سه سال پیش بود که یک روز من و چند تا از دوستان در منزلم بودیم و با هم در مورد سبک های مختلف موسیقی صحبت می کردیم که می شود روی همه سبک ها کلام محترم گذاشت و گفتند مثلا" روی رپ چطور می شود؟ من هم یکی از آهنگ های قدیمی خودم را که همان "زورکی نخند عزیزم" بود، برای آن ها اجرا کردم و گفتم که می شود این کلام را روی آن گذاشت:

"به زور می خندی واسه پر کردن لحظه..."

و آن را ضبط کردم. به اضافه یک قطعه کوتاه عربی که آن را هم همان روز ضبط کردیم. (با خنده) اما خب بزرگواری که وارد هاد کامپیوترم می شود، دیگر نمی تواند جلوی خودش را بگیرد و همه آهنگ ها را کپی می کند. ای کاش می گذاشت آهنگ ها کامل شود و بعد آن ها را از جانب خودش منتشر می کرد.

- یکی از کارهای شما را هم آقای "یاس" از خوانندگان رپ، خوانده. میکس این کار با اجازه خود شما بوده؟

یاس یک بار من را در فرودگاه دید، به من گفت می خواهد چنین کاری کند که من هم پذیرفتم و خیلی هم از او ممنونم. نه به خاطر کاری که کرد بلکه به خاطر این که با فهم و شعور آمد و این موضوع را با من هماهنگ کرد. کمتر کسی این کار را می کند.

- چطور شد قطعه عربی را اجرا کردید، به اصطلاح فلسفه اش چه بود؟

با دکتر چراغعلی تصمیم داشتیم روی زبان های مختلف کار کنیم و آهنگ بسازیم. من هم از آنجایی که به زبان عربی تسلط داشتم، یک روز شعری را نوشتم و اجرا کردیم. وقتی آهنگ را گوش می کنید کاملا" مشخص است، جنبه آزمایشی دارد. نه اینترو دارد و نه... یک دفعه شروع می شود و یک دفعه هم تمام می شود.

- برگردیم به قطعه قبلی که اشاره کردید، در آن از سبک رپ استفاده شده و خودتان هم آن را اجرا کردید. چطور شد با توجه به مخالفت شما با سبک "رپ" و "رپ – پاپ" برای اولین بار آهنگ "رپ – پاپ" خواندید؟

من مخالف رپ نیستم و همه موسیقی ها مثل رپ، راک و... برای من قابل احترام اند. اما من از آن ها در کارهایم استفاده نمی کنم و همانطور که گفتم آن آهنگ را بصورت کاملا" اتفاقی و تستی خواندم. اگر قرار باشد روزی این کار را انجام دهم، با یک موزیک جدید و فکر جدید خواهد بود. مثلا" کارهای "سروش هیچکس" از کارهای بسیار خوب رپ است که خیلی کارهایش را دوست دارم. تکست هایش خیلی زیبا و با مفهوم است، ولی در توانایی های خودم نمی بینم که بخواهم رپ بخوانم. من در پاپ یک نیمچه قدرتی دارم که ترجیح می دهم به همین صورت از آن استفاده کنم. در مورد آن آهنگی که اشاره کردیم، دقیقا" عین همین جمله را به بچه ها گفتم که ببینید اینطوری هم می شود اجرا کرد. آن را خواندم و ضبط کردم. از آنجایی که همه کارهایم حتی، ببخشید، مسخره ترین و ساده لوح نرین کارهایم را در آرشیوم نگهداری می کنم، همانطور که گفتم، بزرگواری وارد آرشیو یا همان هارد کامپیوترم شد و هرچه داشتیم مورد عنایت قرار داد.

- اعضای گروه شما در این آلبوم از اعضایی هستند که قبلا" با آنها همکاری داشتید، یا از آهنگسازان جدیدی استفاده کردید؟

ممنون از شما که اینقدر مهربون!! به این قضیه نگاه کرده اید. معمولا" همیشه دوستانتان از خود خواننده، بابت آلبومش می پرسند. اول این را بگویم آلبوم من "وایسا دنیا" نیست.

- قطعا". کمی بیشتر توضیح می دهید؟

یعنی هیچ کس توقع نداشته باشد آلبوم جدید مثل "وایسا دنیا" و به عبارت دیگر تکرار "وایسا دنیا" باشد. نه می گویم خیلی خوب و نه می گویم خیلی بد است. یک جاده خاکی دیگر را در این آلبوم می خواهم آسفالت کنم که با زیبایی ها و معایب خودش همراه است. اما بی تعارف بگویم در پیمودن این راه شریک جرم هایم را زیاد کردم که همان تیمم است(!) حالا بگذریم از اینکه بعضی از دوستان در آلبوم قبلی جوانی کردند و این ور و آن ور یک حرف هایی زدند.

- منظورتان سیروان است؟

حالا... خدا حفظش کند. آن هم زحمت کشید. در آلبوم قبلم سیروان، پوریا نیکپور، مهدی زنگنه، مهران خالصی و خیلی از دوستان زحمت کشیدند و مرا یاری کردند. دیدم کارهایشان خیلی خوب است و کارهایی مثل "خداحافظ" و "وایسا دنیا" که مردم خیلی از آنها استقبال کردند و به اصطلاح خودمان برو داشت، از همین حربه استفاده کردم و گفتم حالا که اینطوری کارها خوب پیش می رود باز هم از دوستانم استفاده کنم، اما یک مقدار بیشتر. چون هرچقدر تنظیم دوستانی که در کنار من هستند قوی تر می شود، من هم باید همان قدر بدوم و تلاش کنم تا به آن ها نزدیک بشوم. همانطور که گفتم در این آلبوم شریک جرم های زیادی جمع کردم، چون لازم دیدم از تجربیات آنها استفاده کنم. مثلا" این دفعه سه تا از کارهایم را به مهران خالصی دادم که فوق العاده زیباست. نه اینکه چون من آن را می خوانم تعریف کنم. اگر یادتان باشد مهران یک آهنگ را با نام "خداحافظ همین حالا" با شعر فرزاد حسنی ساخته بود که واقعا" زیبا بود. من در مهران خالصی یک ستاره می بینم که جزء معدود نوازنده ها و تنظیم کننده هایی است که در برنامه های غیر ایرانی هم می تواند حضور داشته باشد. در این آلبوم من با توجه به آهنگ های مهران که آهسته با تم های خیلی آرامی است، ریسکی کردم و آهنگ "شاهزاده" را به عهده مهران گذاشتم که چیز متفاوتی نسبت به کارهای قبلی اوست. مهدی زنگنه و دکتر چراغعلی از دوستان جدیدی هستند که در آلبوم مرا یاری کردند. مهدی زنگنه ملودی "نقطه سر خط" را که یک روز پیشش بودم، برایم گذاشت و دیدم چقدر این ملودی به روحیات و ذهنیات من نزدیک است و از او خواستم آن ملودی را در اختیارم بگذارد.

ادامه دارد...

منبع : وبلاگ فریاد مشکی

7. 3 کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

من الان که فکرشو میکنم آلبوم نباید خیلی جالب باشه
    چون معمولا توی آلبوم های رضا اون آهنگی که زیباتر و جذابتر باشه رو به عنوان اسم آلبوم انتخاب میکنن
    به نظر من نه "به تو مدیونم " و نه "چقدر سخته" جذاب نبودن . چند تا از آهنگ های اصلی رو هم که شنیدیم پس البوم به نظر من اونقدرا هم آش دهن سوزی نیستش . فقط خدا کنه ارزش این همه انتظار رو داشته باشه
    راستش وقتی اینو گفتی یه مقدار نا امید شدم

ولی الا که مصاحبه رو خوندم یقین پیدا کردم که یه کار فوق الاده میشه فقط 16 روز مونده

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

بخش دوم

- دکتر چراغعلی چطور به اعضای آلبومتان اضافه شد؟
    من یک کاری را با نام "یکی بود یکی نبود" برای تنظیم به ایشان داده بودم و باز هم مثل آهنگ مهدی زنگنه یک ملودی و شعر فوق العاده به من معرفی کردند که آنقدر عمیق و با احساس بود که تصمیم گرفتیم تنظیمش در ساده ترین وجه باشد. یک ساز چلو و ویولنسل و یک پیانو که آقای چراغعلی اجرا کردند. یک کار هم با ملودی و شعر خودم تنظیم کردند. یکی دیگر از دوستان عزیزی که من را در این آلبوم یاری کرد آقای اسماعیل حسینی است که جوانی ساکت و آرام و در عین حال بسیار پر و با معلومات است. در در آلبومم، آهنگ ها طوری است که کاملا" با آلبوم های قبلی متفاوت است. مثل "پیرهن مشکی" نیست که اکثرا" فانک باشند و یکی دوتا را اسلو و "شش و هشت". در این آلبوم سعی کردم از ریتم های متفاوتی استفاده کنم و یکی از کارهای قدیمی ام را با نام "جادو" اجرا کردم که مربوط به دوران جوانی ام است. فکر کنم با یک کیبورد 510 یاماها آن را ساختم. خیلی آن را دوست دارم چون مربوط به زمان عاشقی ام است. دوست داشتم آن را دوباره زنده کنم. (با خنده) اما یک ترسی از این کار داشتم که اگر یادت باشد یک بار این کار را در آلبوم "پیرهن مشکی" کردم و آهنگ "دلم برات تنگ شده جونم" را که یکی از آهنگ های قدیمی ام بود، بازسازی کردم و خواندم که اصلا" مرا راضی نکرد. خیلی ها هم که این آهنگ را دوست داشتند از این کار خوششان نیامد و ورژن اول آهنگ را بیشتر دوست داشتند. خلاصه همانطور که گفتم این ترسی را در من ایجاد کرده بود که در آلبوم جدید هم همچنان از این کار می ترسیدم. با اسماعیل حسینی مشورت کردم و گفتم این آهنگ را می خواهم دوباره بخوانم و ترسی هم از گذشته دارم. باورتان نمی شود یکی از نقطه های عطف من همین آهنگ قدیمی من است که اسماعیل آن را فوق العاده تنظیم کرده است. دلیلش هم فکر می کنم این است که فضای صمیمانه ای بین من و اسماعیل حسینی و تمام بچه ها وجود داشت. چون فضای بین ما اینطور نبود که بگویم مثلا" چقدر می گیری تنظیم کنی و... وقتی اسماعیل حسینی مجددا" آهنگ را تنظیم کرد، باور نمی کردم این آهنگ بتواند دوباره متولد شود. به این ترتیب اسماعیل حسینی هم (باخنده) به باند مجرمان این آلبوم اضافه شد. یکی دیگر از آهنگ های آلبومم، آهنگ فولکلوریک بندری است که شعرش از سرورم آقای محمدعلی قویدل است. (که معلم دوران دبیرستان و معلم تمام زندگی من است.) زحمت تنظیم این آهنگ را آقای معین راهبر کشیده اند.

- اسماعیل حسینی و معین راهبر برای اولین بار است با شما همکاری می کنند؟
    برای اولین بار است که افتخار همکاری با اسماعیل حسینی را دارم. قبل از من کار "رو در و دیوار این شهر" و چندین کار دیگر را در آلبوم محمد زارع ساخته بود. با آقای چراغعلی هم اولین بار است که کار می کنم. معین راهبر هم از شاگردان خودم است و شنیده بودم معمولا" شاگرد از استاد بهتر می شود ولی باورم نمی شد، اما الان واقعا" باورم شده، به طوری که جرات نمی کنم اسم تنظیم را جلوی او بیاورم. اعتراف می کنم خیلی قدرتمند شده است. او هم وارد تیم ما شد. بعد از مدتی که دیدم شرایط همه چیز و حال همه چیز خوب است، گفتم از بقیه دوستان هم دعوت کنم که اگر آلبوم بد شد، بگوییم آقا کار این ها بوده و فقط کار من نبوده. (می خندد) علی ثابت از دیگر دوستان من در این آلبوم است که رهبر ارکستر در کارهای قبلی ام بود و تا به حال تنظیمی از او به جز تنظیم آهنگ ها در ارکسترم نشنیده بودم. جالب اینجاست تنظیمی که در این آلبوم انجام داده کاملا" با کارهای ارکسترم در کنسرت های گذشته متفاوت است. او بیشتر در فضاهای آرام و به اصطلاح اسلو کار می کند. خلاصه بعد تصمیم گرفتم یکی از آهنگ هایم را به نام "ماه گرد حلقه ها" برای تنظیم به علی ثابت بدهم. به او گفتم این کار برای من مثل کار "ممنونم" در "وایسا دنیا" عزیز است، لطفا" به همان اندازه برای تنظیم آن احساس در نظر بگیر!

- گویا اولین آهنگ آلبوم جدیدتان آرام است. چطور شد تصمیم گرفتید در آلبوم "یکی بود یکی نبود" برخلاف "وایسا دنیا" و اکثر آلبوم های امروز، با یک آهنگ آرام شروع کنید؟
    خب، آلبوم "وایسا دنیا" را با یک آهنگ ترنس و پر تحرک شروع کردم. برای اینکه تصور بدی در ذهن مردم ایجاد نشود که مثلا" رضا صادقی یک آهنگ ترنس خواند و گرفت، حالا دیگر ول کن قضیه نیست و مدام روی این تیپ آهنگ ها مانور می دهد، اولین آهنگ را یک کار کاملا" آرام انتخاب کردم. به عبارتی قاعده شکنی کردم. (باخنده) چون اکثر آلبوم هایی که الان منتشر می شوند اولین آهنگشان بکوب بکوب و داد و بیداد است. میلاد ترابی از دیگر دوستانی است که برای تنظیم "به تو مدیونم" او را انتخاب کردم، نه به خاطر اتفاقات خوبی که برای کارهایش می افتد و ذهنیت و سلیقه و...

- نه به خاطر اسمش؟
    به قول شما نه به خاطر اسمش. شاید خنده دار باشد و بگویید چه معیار مسخره یی، اما من میلاد ترابی را فقط به خاطر خودش و روابط صمیمانه مان انتخاب کردم. به نظر من انرژی یک موزیسین توی کارش می آید و شاید برای من هم این اتفاق افتاد. هرچند من موزیسین نیستم و روزی که وارد موسیقی شدم احساسم را گرو گذاشتم و جواب داد و این همه آدم خوب مرا با تمام بدی ها پذیرفتند. میلاد ترابی هم که بچه فوق العاده مهربان و با ادب و با احساسی است. اگر می گویم بچه، چون مثل برادر کوچکم دوستش دارم و اکثرا" وقتی همدیگر را می بینیم اصلا" در مورد موسیقی صحبت نمی کنیم. با خودم گفتم این همه احترام و احساسی که میلاد ترابی برای من قائل است می تواند در ملودی "به تو مدیونم" موثر باشد و زحمت تنظیم آنرا به عهده میلاد ترابی گذاشتم. موقعی که می خواست آنرا تنظیم کند، به او گفتم با چشم ترنس به آن نگاه کن. نمی خواهم از سبک خودت فاصله بگیری، اما ملودی را فراموش نکن. او هم صمیمانه این مطلب را پذیرفت. معمولا" وقتی به تنظیم کننده جماعت، می گویی این کار را بکن و آن کار را نکن، ناراحت می شوند و به اصطلاح بهشان بر می خورد. اما خدا را شکر دوستان من در این آلبوم اصلا" اینطوری نبودند و در کمال دوستی با هم کار می کردیم.

- "آغوش تو" هم از کارهای ترنس آلبوم شماست. کمی در مورد این قطعه توضیح می دهید؟
    داستان "آغوش تو" خیلی جالب است. یک روز با ایمان حجت، که خیلی به من لطف دارد، در مورد قطعه "چقدر سخته" صحبت می کردیم. متوجه شدیم آهنگ در یک جاهایی که با گیتار الکتریک است، فضای خوبی ندارد. بعد امید حجت آمد و گفت که می خواهم این یک تکه آهنگ را برایت بزنم تا از من کادو داشته باشی. این بزرگی یک آدم را نشان می دهد و دیدم امید و ایمان حجت با یک نگاه استادانه و مهربان قطعات من را بررسی می کنند. بعد ایمان گفت برای قطعه "آغوش تو" فضایی در ذهنم است که می خواهم روی آن اجرا کنم. من هم گفتم باشد و خوب است نگاه تازه تری به آن کنیم و خیلی از آن لذت بردم. چون فضا، فضای کاملا" ترنسی نیست. من تا به حال در استودیو تحت تاثیر کارهای خودم قرار نگرفته ام. شاید در خلوت خودم چون با آنها زندگی می کنم تحت تاثیر قرار بگیرم، اما در استودیو نه. اما وقتی این قطعه را در استودیو شنیدم گریه کردم و اشکم را در آورد. احساس کردم چقدر خوب است. به نظر من بعضی چیزها خوب است، بعضی چیزها حالشان خوب است. دیدم حال این تنظیم خوب شده است.

ادامه دارد...

10. 2 کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

منبع هم یادم رفت که از وبلاگ فریاد مشکی هست

این موریک اغوش تو همون اغوش تو نیست که میگه توی اغوش تو ارامش محضه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منبع هم یادم رفت که از وبلاگ فریاد مشکی هست

این موریک اغوش تو همون اغوش تو نیست که میگه توی اغوش تو ارامش محضه ؟
    آره همونه
    از اینکه میبینم توی آلبوم آهنگهای آروم بیشتر از قبل هستن خیلی خوشحالم
    من فقط با اینجور آهنگا حال میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جعبه ی سیاه

مصطفی منصوریار، کارگردان ویدئوکلیپ‌ساز و مستندساز که پیش از این، مستند «رمز شب» را در طول چهار سال زندگی رضا صادقی در مدت زمان 60 دقیقه و در تیراژ 800 هزار نسخه ساخته و قرار است در آستانه‌ی انتشار آلبوم جدید رضا صادقی «یکی بود، یکی نبود» آن‌را توسط شرکت هنرنمای پارسیان به شبکه‌های ویدئوی خانگی عرضه کند، این روزها سخت مشغول ساخت مستند دیگری درباره‌ی رضا صادقی است.
    مستند تازه‌ی منصوریار «جعبه‌ی سیاه» نام دارد که قرار است تا اواخر امسال آن‌را نیز وارد بازار نماید. مضمون این فیلم مستند برخلاف «رمز شب»، به توصیف ویژگی‌های اخلاقی- رفتاری و... رضا صادقی توسط روزنامه‌نگاران و منتقدان‌اش در عرصه‌ی مطبوعات موسیقی و...می‌پردازد و به گونه‌ای رضا در این فیلم بر‌روی صندلی داغ خواهد نشست و دیگران حتی مردم عادی در‌باره‌ی او حرف می‌زنند.

نکته‌ی جالب توجه در این فیلم این است که رضا صادقی توی این مستند برای اولین‌بار با لباسی به‌رنگ سفید مقابل دوربین قرار گرفته‌است. حالا باید منتظر نشست و دید که آیا این خواننده‌ی مشکی‌پوش بعد از این‌که توانسته «دنیا را نگه‌دارد»(!) این‌طور سفید‌پوش شده‌است؟!

برگرفته از: موسیقی ما

14. این کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •