آره کرک داخل دی وی دیه من دقیقا همینا بود
آره کرک داخل دی وی دیه من دقیقا همینا بود
کسایی که دارن این بازیو بازی میکنن،حتما یه بار برن بالای ایفل.خیلییییییییییییییییی حال میده. :-)) در ضمن با رفتن ازش مثل بالا رفتن از ساختمون نیست با پله و آسانسور و نردبون میرسین دقیقا نوکش! :-)) تازه میشه از بالاش پرید پایین و زنده موند!تو X360 اچیومنت داره!(خودتون برید کشف کنید چجوری میشه زنده موند از اون ارتفاع.راحته!)
ویرایش:
تو جریان داستان بازی میرید بالاش ولی نه تا نوکش!
Last edited by sam_sali; 17-12-2009 at 14:38.
برای من هم خیلی بد اجرا میشه.
دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم و هنگام اجرای بازی, ویندوز هی ایرور میده که:
"کارت گرافیک شما هنگ کرد! و ویندوز موفق به بازگردانی اون شد"
قبل از اینکه این ایرور رو بده اول صفحه سیاه میشه و این ایرور میاد بعد دوباره بعد از 10 ثانیه بازی دوباره ادامه پیدا میکنه. و این مشکل هر چند دقیقه یک بار اتفاق میفته.
ترسیدم نکنه بلایی سر گرافیکم بیاد اومدم بیرون.
من مشکلم اینه که یه دفه افت فریم دارم یعنی بازی روونه یه دفه فریم ار 5 فریم در ثانیه هم کمتر میشه.
:( بچه ها من این بازیو نصب کردم ولی توو loading گیر میکنه. کارت گرافیکم 9500 GT 1 Gig geforce هست.راهی هست بشه حلش کرد؟
دوستان بازی قشنگ هست ؟ ؟
بله
بعضی چیزاش خوبه یعضی دیگه نه
ولی در کل بازیه خوبیه تو سبک مافیا و پدرخوانده
خوب شما توی XP-sp3 نصب کنبرای من هم خیلی بد اجرا میشه.
دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم و هنگام اجرای بازی, ویندوز هی ایرور میده که:
"کارت گرافیک شما هنگ کرد! و ویندوز موفق به بازگردانی اون شد"
قبل از اینکه این ایرور رو بده اول صفحه سیاه میشه و این ایرور میاد بعد دوباره بعد از 10 ثانیه بازی دوباره ادامه پیدا میکنه. و این مشکل هر چند دقیقه یک بار اتفاق میفته.
ترسیدم نکنه بلایی سر گرافیکم بیاد اومدم بیرون.
منم دارم تو ایکس پی بازی میکنم بدون هیچ مشکلی (البته تا حالا)
Last edited by amin.t_71; 18-12-2009 at 11:28.
کسانی که مشکل زبان روسی دارن برن تو رجیستری و تایپ کنین Saboteur....و هر زیر شاخه ای پیدا میکنن که نوشته زبان روسی....به هر شکلی نوشته شده به همون صورت به انگلیسی تغییرش بدن
بچه ها مشکل سیو من درست شد
اول اینکه باید ماموریت هارو تموم کنی بعد سیو میکنه
دوم اینکه اگه سیو نکرد با توجه به صفحه ی 12 همین تاپیک مورد دوم که گفته تو my document بروید روی فولدر configبرید و این کلاماتو بهش اضافه کنیدو غیره
من رفتم همه ی این کارارو کردم ولی درست نشد برای بار دوم رفتم این کارو کنم علاوه بر این کارا روی فولدر config کلیک کردم و آخر اسمش دات TXT اضافه کردم یعنی اسم فولدرم شد config.txtاونوقت مشکل سیوم درست شد و هر وقت دلم خواست سیو میکنم البته تو وسط ماموریت تابحال سیو نکردم.امیدوارم با این کار مشکل سیو شما هم درست شه
برای من هم درست شدیعنی فقط وقتی که مرحله رو تموم می کنی سیو می کنه .در ضمن اون تنضیمات که تو صفحه 12 بود رو انجام ندادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)