بنده خدا...چقدر کارتون رو زياد کرده پس.
چرا موهاش اينقدر تخت شده...من لجم ميگيره ميبينم اينجوريه...کمي به موهاش پوش بده کار قشنگ و نازت ، ناز تر ميشه
بنده خدا...چقدر کارتون رو زياد کرده پس.
چرا موهاش اينقدر تخت شده...من لجم ميگيره ميبينم اينجوريه...کمي به موهاش پوش بده کار قشنگ و نازت ، ناز تر ميشه
خیلی جالب شده
آفرین کارت درسته...
ممنون (warden و سارا و شهاب ) عزیز
دوباره یه مقدار روش کار کردم بیشتر تمرکزم روی پاهاش بود اما با این وجود یه مقدار هم با چشم و موها و تکسچرش هم ور رفتم و نتیجه شد این :
راستی میخوام نظرتون را در مورد تصاویر زمینه و کامپوزیتش هم بهم بگید
ممنون
سلامخیلی خوب شده
ولی یه جوریهانگار بعد نداره و خیلی فتوشاپیه . مخصوصا" صورت .
ممنون بابک جون
من فقط توی فتوشاپ کامپوزیتو انجام دادم و لایه ها رو ترکیب کردم
راستی بعد کار هم به خاطر دوربین هست من یه دوربن رو توی فاصله خیلی زیادی از مدل گذاشتم و لنز و روش تنظیم کردم![]()
آفرین حمید جان
تا اینجا که عالی شده
میگم لای پا بهتر شده ولی به نظرم بیشتر کار میخوادد...
در ضمن اگه میتونی از نما های دیگه هم عکس بزار تا بشه روی تمام کار نظر داد...
صورت هم خیلی بهتر شده
ممنون بهزاد جون
آره درسته پاهاش هنوز جای کار داره
راستشو بخوای هر رندرش حدود 2 ساعت طول میکشه اما چشم در اولین فرصتی که بین این امتحانات گیر آوردم مشکلاتشو ردیف میکنم و از چند نما رندر میگیرم![]()
خیلی خوبه ولی چون هرکی به یه شخصیتی نیگا نمیکنه ............به چشای اون شخصیت نیگا میکنه و این در مورد کارتو هم صدق میکنه که خیلی چشاش جالب نشده و احساس مسکنی با پوست سر هم سطحه همین مشکلشه بعدش هم رندرتو سه رب بگیر بهتره
سلام داشی کارت خیلی خوبه ولی نمیخوای برق پوستو بگیری؟خیلی خوب میشه
در ضمن لباس و جزئیاتش خیلی خوبه.
همینطور ادامه بده امیدوارم موفق باشی.
حميد عزيز خسته نباشي و ممنون بابت کارهاي قشنگت
با آقاي فرهاد موافقم... چشم کاراکترت طبيعي نيستش.... فکر ميکنم به خاطر مدل ابرو و نوع آرايشي که براش در نظر گرفتي باشه.
فاصله ابرو تا چشم نسبت به مدلت کمه و چشم هاش رو زيادي درشت کردي و حالت لبه هاي چشم و خميدگي رو خوب نشون ندادي.
سايه پشت چشم هم بايد روش کار کني...بي حالت سايه نزن...بهش فرم بده....فکر ميکنم علت اينکه چشماش طبيعي نيست بزرگ شدن بيش از حد عنبيه چشم ها هستش.. عنبيه بزرگ براي چشم کودکان و نوزادان بکار ميره و هرچه سن بالا تر بره کوچکتر ميشه
خلاصه اينکه کارت خيلي خيلي عاليه دوست هنرمند من.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)