دوست عزيز IMEI و شماره 11 رقمي كه درخواست دادي برام بـــده تا دوباره برات درخواست بدم
پسورد نداره كـــه اگه ميخواي برنامه رو ساين كني اون زير داده باشه همون 0000 يا 1234 باشـــه
موفق باشيد!![]()
دوست عزيز IMEI و شماره 11 رقمي كه درخواست دادي برام بـــده تا دوباره برات درخواست بدم
پسورد نداره كـــه اگه ميخواي برنامه رو ساين كني اون زير داده باشه همون 0000 يا 1234 باشـــه
موفق باشيد!![]()
دوست عزیز هنوز جوابمو ندادی !
من چرا نمیتونم فایل key,cer رو سفارش بدم ، رمز و نام رو به صورت خصوصی براتون فرستادم
این ime منه برام آمادش کن :
352921022867767
سلام
قابل توجه تمام دوستان
با دقت پست 4 رو انجام بدید...سایت جدید برای درخواسته...!! خودم تست کردم و جواب داده...!
شاد باشید![]()
دوســـت عزيز تو نام كاربريت اين 355034004874970 IMEI رو درخواست دادي چه جوري الان IMEI گوشي شما اينه
براي شما هم اماده ميشه عجله كه نداريـــن
موفق باشيد!
آقا منم نتونستم فایل ها رو بگیرم میشه از منم بگیرین؟
356387028245331
.....................
راستی چرا دیگه شماره تلفن که با 13 15 یا 18 شروع شده باشه رو بازم قبول نمی کنه؟؟![]()
اون یکی واسه یکی از دوستام درخواست داده بودم ولی حالا که واسه خودم میخوام نمیشه !دوســـت عزيز تو نام كاربريت اين 355034004874970 IMEI رو درخواست دادي چه جوري الان IMEI گوشي شما اينه![]()
سلام.
الان بهترین برنامه ساین چیه؟
اگه لینکشو بدید ممنون میشم.
سلام آقا هادي . ببخشيد يه سوال داشتم . اگه قبلاً من Imei گوشيمو به سايت opda داده باشم و الان پسورد اون يادم رفته باشه و اگه بخوام دوباره ثبت نام كنم و سفارش بدم پيغام ميده كه imei شما موجوده و نميتونم اون imei رو دوباره سفارش بدم . حالا اگه بخوام دوباره بگيرم چكار بايد بكنم؟ ممنون
الان من چيكار كنم به خودتون بگيرم يا دوستتون ؟
دوتا ميخواين بايد صبر كنـــي !!!
من از اين استفاده ميكنـــم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام عزيـــز شما بايد اينكارو كنيـــد توضيح دادم :
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)