تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 17 اولاول ... 6121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 167

نام تاپيک: با چه تلویزیونی بازی میکنید

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

پلاسما کجاش خوبه !
    اصلآ شفافیت تصویر نداره کلآ ما هر کی تو اقوام و آشنایان داره ناراضیه.میگن زود داغ می کنه ! البته شاید محصولات اونور با اینور حسابش سواس مثل بقیه چیزا
    در ثانی قیمت 50 اینچش 1 میلیون تومان از LED 42 اینچ سامسونگ پایینتره!پلاسماهایی که اینور مونتاژ میشه کیفیتشون خیلی پایینه البته منظورم پلاسمای سامسونگه ها !

+
    اینم LEDـــه ما

Plasma displays are bright (1,000 lux or higher for the module), have a wide color gamut, and can be produced in fairly large sizes—up to 3.8 metres (150 in) diagonally. They have a very low-luminance "dark-room" black level compared with the lighter grey of the unilluminated parts of an LCD screen (i.e. the blacks are blacker on plasmas and greyer on LCDs).[1] LED-backlit LCD televisions have been developed to reduce this distinction. The display panel itself is about 6 cm (2.4 in) thick,
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وضوح تصویر پلاسما همواره بالاتره .
    اشتباه شما اینه که پلاسماهای با تکنولوژی قدیمی تر رو با LED های با تکنولوژی جدید مقایسه میکنید . در صورتی که اگر پلاسمای جدید رو با LED جدید مقایسه کنید میبینید که وضوح تصویر پلاسما بالاتره .
    دلیل ارزون تر بودن هم
    1 - تکنولوژی ساخته . (شورلت کروز 2013 هم از مینی کوپر ارزون تره ولی این کجا و آن کجا)
    2 - مشکل Burn in تلویزونهای پلاسماست .

2. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وضوح تصویر پلاسما همواره بالاتره .
    اشتباه شما اینه که پلاسماهای با تکنولوژی قدیمی تر رو با LED های با تکنولوژی جدید مقایسه میکنید
    دِ آخه یعنی چی !!! داداشم من به چشم خودم تو نمایندگی سامسونگ این 2 مدل رو کنار هم دیدم بطبع چیزی که خودم دیدم رو بیشتر قبول دارم
    نخیر منظورم اتفاقآ همین پلاسما جدیداس.
    رزولیشنش تو حلقم!: دی
    هه...

مشکل زود داغ شدن هم برای کسی که دنبال گیم هست فاجعس.

در پایان دیگه بحثی ندارم و به خدا واگذارت می کنم چون هر چی بگم یه چی میگی این بحثم به جایی نمیرسه
    سپاس
    Last edited by B.3.S.T; 16-09-2013 at 23:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دِ آخه یعنی چی !!! داداشم من به چشم خودم تو نمایندگی سامسونگ این 2 مدل رو کنار هم دیدم بطبع چیزی که خودم دیدم رو بیشتر قبول دارم
    نخیر منظورم اتفاقآ همین پلاسما جدیداس.
    رزولیشنش تو حلقم!: دی
    هه...

مشکل زود داغ شدن هم برای کسی که دنبال گیم هست فاجعس.

در پایان دیگه بحثی ندارم و به خدا واگذارت می کنم چون هر چی بگم یه چی میگی این بحثم به جایی نمیرسه
    سپاس
    من تجربه خودم رو دخیل نکردم در نتیجه گیری !
    برای شما هم سند و منبع و لینک گذاشتم ، امیدوارم دانش زبان انگلیسی شما به قدری باشه که بتونید مطالعه اش کنید .

اینجا رو هم میتونید مطالعه بفرمایید :

LCD is your only choice if size or budget constraints limit you to a below 42″ size. While you have a choice of plasma or LCD at 42″ or above, HD Guru and most other experts agree that plasma beats LCD (including those labeled “LED” in overall picture quality.
    یا اینجا :

For basic home cinema-like usage, plasma screens have a slight edge over LCDs. This is because plasma screens can still display blacks more accurately than LCDs can, which means better contrast and detail in dark scenes.
    به عبارت ساده تر تجربه شخصی شما محترم ، ولی چیزی که شما میگید نظر و سلیقه شخصی شماست و حقیقت نیست . دیدن دو تلویزیون در کنار هم در یک مغازه یا نمایندگی سامسونگ این معنی رو نمیده که LED وضوح تصویر و رنگ بهتری نسبت به Plasma داشته باشه . فراموش نکنید که LED همون LCD هست که توسط کاتدهای سرد فلورسنت نور زمینه اش تولید میشه برای همین بهش میگند LED . یعنی همواره کیفیت تصویر شما به همان صفحه نمایش TFT تون بستگی داره که اون هم هرگز وضوح رنگ پلاسما رو نداشته و فعلا نداره . در آینده شاید .
    و همون طوری که ملاحضه فرمودید من از روی تعصب یا دیده ها و احتمالا شنیده ها نتیجه گیری نمیکنم. میرم اولش قدری تحقیق میکنم (نه پشت ویترین نمایندگی سامسونگ! بلکه توی چهار تا مرجع تخصصی) بعد ادعا میکنم .

راستی آدم میخواد مقایسه کنه این طوری مقایسه میکنه :

نه از سایت دیجی کالا که همه اطلاعات رو غلط غولوط نوشته حتی مدل تلویزیون رو ! طوری که وقتی مدل خالی رو سرچ میکنی به جز دیجی کالا و سایتهای ایرانی که از روی اون کپی کردند چیز دیگه ای نمیاره !!! و جالبه که حتی این مدل توی سایت خود سامسونگ هم نیست !!! چه ایرانش :

چه غیر ایرانش :

موفق باشید .
    Last edited by sonixax; 17-09-2013 at 04:50.

داره خودمونی میشه samuraii40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

sony 47w800a
    بهترین تی وی برای بازی

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

دوستان یه سوال تو ایکس باکس وقتی بعضی بازیا برا من لگ میشه مشکل میتونه از تلویزیون باشه؟
    احتمالش هست که کابل hdmi مشکل داشته باشه
    از برندای خوب استفاده کنید یا همون کابلو به یه پورت دیگه متصل کنید
    تلویزیونتون چیه؟

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

احتمالش هست که کابل hdmi مشکل داشته باشه
    از برندای خوب استفاده کنید یا همون کابلو به یه پورت دیگه متصل کنید
    تلویزیونتون چیه؟
    تلویزیون 40 اینچ سونی براویا هست ولی با این تلویزیون امتحان نکردم
    با تلویزیون LG lcd 32 لگ میشه برام کابلم هم کابل همون تو خود تلویزیونه
    البته توی Crysis 2 بدجوری لگه تو ایکس باکس فک کنم مشکل خوده Xboxه فریم زیر 20 میده احساس میکنم
    لگ منظورم تیکه انداختن نیست منظورم افت فریمه شدید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

soniax-

-وقتى شما تجربه خودتون رو قبول نداريد اما تجربه ى يه سايت رو قبول داريد ديگه حرفى نيس
    -معذرت ميخوام خداى متعال به بنده ى خودش بينايى داده تا قضاوت درست و غلط كنه حالا شما اسناد و مدارك يك سايت رو از بينايى خودتون بيشتر قبول دارين حسابش جداس و ميشه ى عقيده ى شخصى.همونطور كه بنده نظر شخصيم رو گفتم شما طبق معمول موضع گيريه پرخاشگرانه و تمسخرگونه گرفتيد.متأسفم
    در مورد تعصب هم كاملاً حق با شماست،شما اصلاً پلاسما ندارى !(مراجعه به پست ١٤٣)
    در ضمن شما اينجا نيستيد دوست گرامى digikala يكى از معتبرترين و بهترين سايتهاى خريد اينترنتى محسوب ميشه،حالا شما قبولش نداريد و طبق معمول سلاح مسخره كردن رو دستتون گرفتيد ديگه نظر شخصيه
    متأسفانه بحث كردن با شما دوست عزيز كه عالم و آدم رو حقير و كوچك تر از خودتون ميدونيد اشتباهيه ك نبايد دوبار تكرار بشه ولى بنده اين اشتباه رو كردم خواستم با روى خوش ودوستى ادامه بدم ولى لحن حرف زدنتون واقعاً يه جور توهينه

اگر گله اى داشتين از پست بنده ميتونيد پاكش كنيد نقل قول هم نفرماييد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

soniax-

-وقتى شما تجربه خودتون رو قبول نداريد اما تجربه ى يه سايت رو قبول داريد ديگه حرفى نيس
    -معذرت ميخوام خداى متعال به بنده ى خودش بينايى داده تا قضاوت درست و غلط كنه حالا شما اسناد و مدارك يك سايت رو از بينايى خودتون بيشتر قبول دارين حسابش جداس و ميشه ى عقيده ى شخصى.همونطور كه بنده نظر شخصيم رو گفتم شما طبق معمول موضع گيريه پرخاشگرانه و تمسخرگونه گرفتيد.متأسفم
    در مورد تعصب هم كاملاً حق با شماست،شما اصلاً پلاسما ندارى !(مراجعه به پست ١٤٣)
    در ضمن شما اينجا نيستيد دوست گرامى digikala يكى از معتبرترين و بهترين سايتهاى خريد اينترنتى محسوب ميشه،حالا شما قبولش نداريد و طبق معمول سلاح مسخره كردن رو دستتون گرفتيد ديگه نظر شخصيه
    متأسفانه بحث كردن با شما دوست عزيز كه عالم و آدم رو حقير و كوچك تر از خودتون ميدونيد اشتباهيه ك نبايد دوبار تكرار بشه ولى بنده اين اشتباه رو كردم خواستم با روى خوش ودوستى ادامه بدم ولى لحن حرف زدنتون واقعاً يه جور توهينه

اگر گله اى داشتين از پست بنده ميتونيد پاكش كنيد نقل قول هم نفرماييد
    عزیزم فقط یک آدم متعصب دیده خودش رو برتر از نظر یک عده کارشناس میدونه !
    خدای متعالی که به بنده خودش بینایی داده ، عقل هم داده که نتیجه عملکرد مغزشه و این توانایی رو بهش داده که بره تحقیق کنه راه های تحقیق کردن رو هم در هر نهاد آکادمیکی آموزش میدند که قطعا شما در یکی از آنها مشغول تحصیل هستید لذا لزوما هر چیزی که چشم میبینه واقعیت نیست . یک شخص کور رنگ اصلا نمیتونه رنگ قرمز رو تشحیص بده ! حالا چیزی که چشم اون شخص میبینه درسته یا چیزی که یک سری کارشناس میگند ؟! یا اگر چشمان مبارک شما یا من فقط یک صدم انحراف داشته باشه یا خدایی ناکرده یک مشکل کوچک بینایی داشته باشیم دیگه توانایی تشخیص نداریم . تازه به فرض اینکه چشمهای سالمی هم داشته باشیم باز هم نظر شخصی هیچ ارزشی نداره ! وقتی منابع آکادمیک میگند که پلاسما تصاویر واضح تری میده بر خلاف LED ها به خاطر تکنولوژی ساختش رنگهای سیاه رو سیاه تر نشون میده و نه خاکستری گفتن اینکه نه خیر من رفتم نمایندگی خودم دیدم که اون یکی از این یکی بهتره درست به مثابه لجبازی کودکانه کودکی میماند که پای خود را در یک کفش کرده و بر روی گفته اشتباه خودش اصرار میورزد . در صورتی که شما نظر یک متخصص یا یک مرجع آکادمیک (و نه تجربه شخصی که ارزشی ندارد) را دارید که گفته شما رو تائید بکنه خیلی خوشحال هم میشویم که لینکش رو بذارید که هم گفته خودتون رو ثابت کرده باشید و هم بر دانش ما افزوده باشید .

راستی یک مشکل دیگه ای که اغلب تلویزیونهای LCD دارند (انواع ارزان تر یا Lower End - که بخشی از تولیدات سامسونگ و الجی هم جزوشون هستند) Motion Blur هستش که میتونید اینجا در باره اش مطالعه بفرمایید :

Motion blur is a problem usually found on lower end LCD televisions. It happens when an image stays on the screen longer than intended, superposing the next image. The pixels do not change fast enough to keep up with the video, making it look blurry. The next animation shows a screen with a motion blur problem and one without.
    همچنین View Angle پلاسما بیشتر از انواع LCD که LED ها هم شاملشونه هستش (70 درجه برای پلاسما و 37 درجه برای LCD/LED).

از همون لینک : A plasma screen has a better viewing angle than a LED screen.

این فیلم تفاوت View Angle یا زاویه دید رو در پلاسما با LED نشون میده :

همچنین این دو عکس هم تفاوت نمایش رنگ سیاه در پلاسما با LED رو نشون میده که هر دو (هم عکسها و هم فیلم) در همون لینک بالایی قابل مشاهده هستند .

پلاسما :

LED :

پست 143 مربوط به 3 ماه پیش هستش ! در ضمن تاریخ خرید اون تلویزیون سال 2011 هستش یعنی 2 سال پیش . الان دیگه یه LED Individual مارک Loewe دارم که احتمالا شما در ایران اصلا اسمش رو هم نشنیدید . ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) سامسونگ و سونی و ال جی روی هم ناخن کوچیکش هم نمیشند . سیستم صوتیم هم Bose هستش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

من سایتی که اطلاعات اشتباه میده رو قبول ندارم ، مشخصا ایران هم مرجع تحقیق درست و حسابی نیست . حالا توی ایران فروشش زیاده یا هر چیزی که هست دلیل نمیشه که اطلاعات غلطی که نوشته (که توی خود سایت سامسونگ پیدا نمیشه و بالاتر لینک دادم) رو قبول کنم . شما میخوای قبول بکنید بکنید ! من نمیکنم چون از نظر عقلانی مرجعی بالاتر از خود شرکت تولید کننده در باره محصولاتش نیست و وقتی در یک سایت خرده فروشی اطلاعاتی داده شده که در سایت مرجع پیدا نمیشه معنیش اینه که سایت خرده فروشی بقیه اطلاعات رو هم اشتباه نوشته. قصد توهین یا تکه پرانی ندارم و با توجه به سخن خودتون این حرف رو میزنم : من بر خلاف شما به جای چشمهام به عقل و خرد و دانشم اطمینان میکنم .

البته همواره نظر متخصصان و پروفی ها در هر زمینه ای ارزش و اعتبارش مثل هر آدم عاقلی برام بیشتر از ویترین یک مغازه صوتی تصویری یا به قول شما نمایندگی سامسونگه !!!
    یادتون نره که من در این بحث با شما مستند سخن گفتم و به دروغ از خودم چیزی در نیاوردم .

نیازی به پاک کردن پستها نمیبینم ، گله ای هم ندارم در بحث هم حلوا خیرات نمیکنند . مادامی که توهینی طرفین به هم نکنند و مسیر بحث منحرف نشه اشکالی پیش نمیاد (که خوشبختانه اینچنین هم نشده تا به اینجا و امیدوارم به همین صورت بمونه که قطعا شعور طرفین بحث رو میرسونه) - تا همین جاش هم به نظر من کسانی که قصد تهیه تلویزیون یا انترتینمت سیستم برای منزلشون رو دارند فکر میکنم با توجه به مستندات ارایه شده اطلاعات لازم رو به دست آورده باشند . اگر هم شما ناراحتید به پست من پاسخ ندید ! یاد آوری میکنم نه در مقامی هستید که بخواید به من امر و نهی کنید و نه این حق رو دارید که به من بگید پاسخ شما به خودم رو کوت بگیرم یا نه . دوست ندارید در این بحث شرکت کنید پاسخ ندید ! پاسخ دادید منتظر پاسخ هم باشید .

مهر ورزید مستند سخن بگویید و با آرزوی بهترینها

پ.ن: من این اطلاعات رو برای قانع کردن عزیزانی چون شما نمیذارم ، برای عزیزانی میذارم که به دنبال اطلاعات آکادمیک هستند .
    Last edited by sonixax; 18-09-2013 at 17:33.

10. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در رابطه با مقایسه و این بحث ها دیگه حرفی ندارم
    فقط به نظرم عزیزانی که داخل وطن خودمون سعی در خرید tv برای گیم دارن سعی کنن با دیده ی خودشون از نزدیک قضاوت و تحقیق کنن نه از روی چند خط مطالب سایتها تا فردا روزی دچار پشیمانی و عذابش نشن.دلیل هم واضحه محصولاتی که داخل ایران مونتاژ میشن اون کیفیت مدل های مشابه در اروپا رو ندارن
    به هر حال از قدیم گفتن صلاح مملکت خویش خسروان دانند
    این رو هم اضافه کنم که دنیای مجازی برای بنده با این سن و سال فقط واسه سرگرمیه یکی 2ساعتس نه بیشتر
    اما اینکه کسی تو این دنیای مجازی خودش رو برتر از بقیه بدونه رو اصلآ قبول نداشتم و ندارم.نخیر دوست گرامی شما هم اینجا برای بنده فقط یک نفر هستید نه بیشتر نه کمتر مثل سایر عزیزان چه کاربر عادیش چه سوپر مدیرش..احترام متقابل هم نشانه ی شعور هر فردیه که اصولآ تو یه همچین محیط هایی باید رعایت بشه.انتقاد هم چیز بدی نیست برای کسانی که مسئولیتی به عهده دارن.به هر حال ممنون از وقتی که گذاشتین برای توضیحات.
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید و به فال نیک بگیرید

موفق باشید
    یا حق

12. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

در رابطه با مقایسه و این بحث ها دیگه حرفی ندارم
    فقط به نظرم عزیزانی که داخل وطن خودمون سعی در خرید tv برای گیم دارن سعی کنن با دیده ی خودشون از نزدیک قضاوت و تحقیق کنن نه از روی چند خط مطالب سایتها تا فردا روزی دچار پشیمانی و عذابش نشن.دلیل هم واضحه محصولاتی که داخل ایران مونتاژ میشن اون کیفیت مدل های مشابه در اروپا رو ندارن
    به هر حال از قدیم گفتن صلاح مملکت خویش خسروان دانند
    این رو هم اضافه کنم که دنیای مجازی برای بنده با این سن و سال فقط واسه سرگرمیه یکی 2ساعتس نه بیشتر
    اما اینکه کسی تو این دنیای مجازی خودش رو برتر از بقیه بدونه رو اصلآ قبول نداشتم و ندارم.نخیر دوست گرامی شما هم اینجا برای بنده فقط یک نفر هستید نه بیشتر نه کمتر مثل سایر عزیزان چه کاربر عادیش چه سوپر مدیرش..احترام متقابل هم نشانه ی شعور هر فردیه که اصولآ تو یه همچین محیط هایی باید رعایت بشه.انتقاد هم چیز بدی نیست برای کسانی که مسئولیتی به عهده دارن.به هر حال ممنون از وقتی که گذاشتین برای توضیحات.
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید و به فال نیک بگیرید

موفق باشید
    یا حق
    دوست عزیز من بالاتر هم گفتم که پلاسما به درد بازی نمیخوره مگر بازی هایی که خیلی توش جنب و جوش وجود داره! چون Burn In میشه هر چند که کیفیت تصویری بهتری داره .
    یعنی با شما سر این مساله که پلاسما به درد بازی نمیخوره کاملا همنظر هستم . بحث سر کیفیت تصویری بود و گفته متخصصی قطعا از بازدید اشخاص و نظر شخصی افراد معتبر تره ! یعنی همون مطالب سایتهای اینترنتی که شما میفرمایید مادامی که نظر متخصصی و صاحب نظران در این زمینه هست از گفته ی من و شما معتبر تره .
    من هم خودم رو برتر از بقیه نمیدونم ! ولی قطعا وقتی در زمینه ای اطلاعاتی دارم اون رو به همه ارایه میدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •