عزیز شما داری زود قضاوت می کنی...منم همین فکر رو می کردم.بشین 2-3 تا مرحله رو برو قشنگ میشهبازیش اصلا نه سر داره نه ته!
+
شما اگر fallout:new vegas رو بشینی بازی کنی چی میگی پس...: دی
تازه این گرافیکش خیلی به مراتب قویتر و سرتر از اونه
عزیز شما داری زود قضاوت می کنی...منم همین فکر رو می کردم.بشین 2-3 تا مرحله رو برو قشنگ میشهبازیش اصلا نه سر داره نه ته!
+
شما اگر fallout:new vegas رو بشینی بازی کنی چی میگی پس...: دی
تازه این گرافیکش خیلی به مراتب قویتر و سرتر از اونه
خاموش میشه، نه یک دفعه، مثل آدم میزادفردا کیس رو Refresh می کنم، تست می کنم می گم
اینم اطلاعات سیستم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی واقعا زیبا هست .. چیزی کم نداره بجر کنترل یک مقدار بد اساحه که اونم بعد از 1 ساعت بازی کردن قلقش دسدت میاد .
شما اشکال از پاورتون هست دوست عزیز .. در مرحله اول با یک پاور دیگه تست کنید حتما .
fallout اصلا قابل مقایسه با این بازی نیست.
بعد من بازی رو قبلا تموم کردم پیش داوری نمیکنم.به نظر من بازیش خیلی مبتدی و یکنواخت و پر نقص هست و شک ندارم اگه capcom سازنده این بازی نبود, همین مقدار تعریف هم ازش نمی شنیدیم.البته همه اینا نظر من هست و شاید این بازی برای خیلیا بهترین تجربه بازیشون به حساب بیاد!
بازی چطوره؟بخرمش؟قشنگه؟
سلام.من یه مشکل دارم اونم اینه که نصب کردم ولی رو آیکن کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته.چی کار کنم؟
از دوستان کسی بازی رو در حالت DirectX 11 تست کرده ؟
من با RADEON HD 5770 در رزولوشن 1050*1680 بطور میانگین حدودا 30 الی 35 FPS دارم ، ولی در بعضی اوقات ( مخصوصا در حال مبارزه با غول ) بعضی اوقات تا 8FPS هم افت فریم دارم !!!
کسی این مشکل رو نداره ؟
امید جان بازیش واسه دست گرمی به نظر من خوبه...(شما به نظرات راجب بازیهای دیگه توجه نکن...این در برابر اونا خداست..)![]()
ببین اون نسخه ای که من نصب کردم کرک نداشت یعنی با همون Setup خودش کرکشم ردیف میشد،شما باید با لانچر بازی رو بیاری، اگر مستقیم از توی پوشه بزنی نمیاد... وقتی هم لانچر اومد اگر گرافیکت DirectX 11 ساپورته و کامپیوترت میکشه DX11 بیار وگرنه روی همون DX9 بزن که بازی راحت میاد...سلام.من یه مشکل دارم اونم اینه که نصب کردم ولی رو آیکن کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته.چی کار کنم؟
مشخصات سیستم و بگو یه نگاه بندازم، Anti Aliasing رو خاموش کن همینطور هم Vertical sync بببین باز همینجور میشه ..از دوستان کسی بازی رو در حالت DirectX 11 تست کرده ؟
من با RADEON HD 5770 در رزولوشن 1050*1680 بطور میانگین حدودا 30 الی 35 FPS دارم ، ولی در بعضی اوقات ( مخصوصا در حال مبارزه با غول ) بعضی اوقات تا 8FPS هم افت فریم دارم !!!
کسی این مشکل رو نداره ؟
من تنها بازی ای که از Capcom قبول دارم همین Lost Planet ش هست وگرنه بقیش رو که اصلا قبول ندارمعد من بازی رو قبلا تموم کردم پیش داوری نمیکنم.به نظر من بازیش خیلی مبتدی و یکنواخت و پر نقص هست و شک ندارم اگه capcom سازنده این بازی نبود, همین مقدار تعریف هم ازش نمی شنیدیم.البته همه اینا نظر من هست و شاید این بازی برای خیلیا بهترین تجربه بازیشون به حساب بیاد!
بخر آقا حدس میزنم از همونایی باشه که شما دوست داریبازی چطوره؟بخرمش؟قشنگه؟
نه عزیز از پاورم نیست، من دیشب بایوس رو به روز کردم ( نه به خاطر بازی به طور کلی ) فن سی پی یو هم تمیز کردم، بازی رو روی Middle اوردم بعد 1 2 ساعت بازی هیچ اتفاقی هم نیافتاد... حالا شب روی High تست می کنم ببینم دوبار مشکل برمیگرده یا نه، به نظر من که از گرمای سی پی یو بده باشه .شما اشکال از پاورتون هست دوست عزیز .. در مرحله اول با یک پاور دیگه تست کنید حتما .
Last edited by xero.1992; 25-10-2010 at 16:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)