با تشكر از شما اگه ميشه كمي هم در مورد بازي يادگرفتن و اينكه به چه وسيله اي بيشتر علاقه دارند (طوطي ها)توضيح بديد ممنونم.
با تشكر از شما اگه ميشه كمي هم در مورد بازي يادگرفتن و اينكه به چه وسيله اي بيشتر علاقه دارند (طوطي ها)توضيح بديد ممنونم.
من يك جفت فينچ دارم اونا يه تخم گزاشتن ولي افتاد شكست چون توي قسي كه مال فينچ هست نميرن ايا بازهم تخم ميزارن يانه؟ وبايد چيكار بكنم تابه لونشون برن البته هميشه از اونجا اون ور اين ور ميريم ؟
ببخشيد بالايي اشتباه بود اين درستشه
من يك جفت فينچ دارم اونا يه تخم گزاشتن ولي افتاد شكست چون توي لونهاي كه مال فينچ هست نميرن وروي اون با پنبه لونه ساختنمي خواستم بدونم ايا بازهم تخم ميزارن يانه؟ وبايد چيكار بكنم تابه لونشون برن البته هميشه از اونجا اون ور اين ور ميريم ؟
چون جوجه هستن و بار اولشون بوده(احتمالا) كم تجربه هستن اينجوري شده.
آره معمولا 4 ~ 5 تا تخم ميذارن.
زياد دست كاريشون نكن بهشونم زياد نزديك نشو اذيتشونم نكن.
بايد لونشون طوري باشه كه نتونن برن اون بالا لونه بسازن(( كه بعدا تخم هاشون بيفته)).( \/ ) تا بعدا برن تو لونشون تخم بذارن.
خواهش ميكنم دوست عزيز ،![]()
![]()
سلام .من یه آدم وسواسی در خرید پرندگانم . چند وقتیه که قصد خرید یک کاسکو را دارم . نمی دونم جوجه 4 ماهه بخرم که احتمال مرگش بیشتره یا کاسکوی مسن که قیمتش کمتره ولی سخت رام می شه؟ لطفا منو راهنمایی کنید .
Last edited by آیدین 1360; 09-01-2008 at 03:22.
دوست عزیز ! نمیشه گفت طوطی ها هم مثل ما به هرچیزی که شکیل تره و گران قیمت تره علاقه دارن . ممکنه که اونا ساعت ها وقتشون رو با یک در خودکار صرف کنند ولی به یک اسباب بازی توجهی نکنند . سعی کن در وسایلی که برای طوطی استفاده می کنی تنوع وجود داشته باشه و علایقشو بشناسی
فراموش کردم نوع طوطی شما رو بپرسم . البته فرقی نمیکنه . به طور خلاصه قفل بسته شده برای فرم دادن نوک پرنده و تقویت عضلات گردن در هنگام جابجا کردن و توپ پلاستیکی توخالی برای ایجاد تمرکز و تقویت عضلات پا هنگام بازی و یا یک زنجیر فلزی یک رشته که پرنده رو خفه نکنه به صورت آویز از قفس و ....
ممنون می شم اگه نظرتون رو در رابطه با سئوال و تردید من در زمینه خرید کاسکو با معایب و مزایایی که هرکدوم از کاسکوهای جوجه و مسن دارند بدید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)