تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 18 اولاول ... 612131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 176

نام تاپيک: Dead Rising 2

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ای ول کلی خندیدیم ...(عین این بچه کوچولوها تو عروسی موقع پول جمع کردن...)
    ملت رو مسخره کردن بااین بازی درست کردنشون...
    اون وسط کازینو هستش و یه نوع مسابقه و بازیه هیچ شباهتی به چیزی که شما گفتی نداره...

شما هر بازی جدید که میاد اینجوری برخورد میکنید؟
    دوست دارید فقط ادامه بازی های قبلی با یه تغییر جزئی ساخته بشه؟
    از نوآوری خوشتون نمیاد؟
    Last edited by The Rover; 24-10-2010 at 11:47.

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اون وسط کازینو هستش و یه نوع مسابقه و بازیه هیچ شباهتی به چیزی که شما گفتی نداره
    من خودم این کارو نکردم تا ببینم چه طوریه...فقط از رو صحبت دوستمون اونو گفتم(درضمن بیشتر هم شوخی کردم شما زیاد ناراحت نشو!!!!!!!)...از همون کیس 2 به بعد که اونطوری شد دیگه حتی سراغشم نرفتم وفقط میرم چندتا زامبی میکشم وکیف میکنم...

بله اگه نوآوری طوری بود که بازی خورارو تشویق میکرد که منتظر نسخه بعدترش باشن چرا...!!!ولی این بازی که فقط نجات ملت وکشتن 200تا زامبی تو هر اتاقو ومخلوط کردن دسته جارو ومیخ و...است نوآوریش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته من نسخه قبلیشو بازی نکردم...وقتی دوش اینطوریه یکش چی بود...هرچند بعضی اوقات نسخه بعدی ضعیفتر از نسخه قبلی درمیاد...) مقایسه هم بابازیهای هم سبک خودش کردم نه نسخه قبلیش...
    واسه همین پیدا کردن زامبرکس کلی گرفتاری کشیدیم حالا تا تهش خدا به داد برسه!!!!!!!!

در ضمن این نظرات من بود هر کسی هم نظرات خودشو داره وبرای خودش محترمه...

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من خودم این کارو نکردم تا ببینم چه طوریه...فقط از رو صحبت دوستمون اونو گفتم(درضمن بیشتر هم شوخی کردم شما زیاد ناراحت نشو!!!!!!!)...از همون کیس 2 به بعد که اونطوری شد دیگه حتی سراغشم نرفتم وفقط میرم چندتا زامبی میکشم وکیف میکنم...

بله اگه نوآوری طوری بود که بازی خورارو تشویق میکرد که منتظر نسخه بعدترش باشن چرا...!!!ولی این بازی که فقط نجات ملت وکشتن 200تا زامبی تو هر اتاقو ومخلوط کردن دسته جارو ومیخ و...است نوآوریش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته من نسخه قبلیشو بازی نکردم...وقتی دوش اینطوریه یکش چی بود...هرچند بعضی اوقات نسخه بعدی ضعیفتر از نسخه قبلی درمیاد...) مقایسه هم بابازیهای هم سبک خودش کردم نه نسخه قبلیش...
    واسه همین پیدا کردن زامبرکس کلی گرفتاری کشیدیم حالا تا تهش خدا به داد برسه!!!!!!!!

در ضمن این نظرات من بود هر کسی هم نظرات خودشو داره وبرای خودش محترمه...
    نظر شما کاملا محترم بود و هست ولی نباید اینقدر بیرحمانه با یه بازی برخورد کرد
    حتی یه بازی بد هم ارزش یه بار تموم کردن داره

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوستان اگه کسی هنوز مشکل زامبرکس داره هیچ نگران نباشه...در طی بازی ماموریتهائی بهتون میده که میتونین باتموم کردنش زامبرکس به دست بیارین...
    اگه کسی تو زامبرکس فصل 2مشکل داره یه ماموریت هست که اسم کاملش رو یادم رفته ولی وش blue با یه کلمه دیگه داره که یه پرستارو باید اسکرت کنین وقتی رسوندینش به پناهگاه بهتون یه زامبرکس مجانی میده...
    تو شرح ماموریت ها اگه توضیحی درمورد زامبرکس نوشته بود معطل نکنین...حتما انجامش بدین...البته سیو قبلش یادتون نره که بعضی هاش نافرم سخته...
    امیدوارم مشکل زامبرکستون حل شده باشه .یه کم دیگه این مشکل برامن طول میکشید قید بازی رو میزدم وپاکش میکردم

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

راهنمای قدم به قدم بازی همراه با عکس بصورت کامل کامل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود بر دوستان گرامی
    لطفا به حرفم گوش کنید
    باز هم میگم اگه جایی از بازی گیر کردید حتما از رهیافت های موجود در اینترنت مثل همین که دوستمون قرار داد استفاده کنید
    اگه بازم نشد یه ترینر بندازید بالا بهتر از اینه که این بازی زیبا و سرگرم کننده رو از دست بدید!

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان من توی اون قستی که با نجات یافته ها پوکر که بازی می کنند گیر کردم من پوکر بلد نیستم یکی کمکم کنه

در آغاز فعالیت saeedx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با سلام

من با استفاده از یک ترینر ، فقط وقت بازی را متوقف کردم و شروع به کشتن زامبی ها و جمع کردن پول نمودم بطوریکه تا حالا حدود 21000 تا زامبی کشته ام و بیش از 450000 دلار پول جمع کرده ام.

خیلی به دنبال تمام کردن بازی نیستم - فقط حال می کنم که تو هر قسمتی که وارد می شم ، هر چی زامبی هست رو نابود کنم.

البته بعضی مواقع ، وقت بازی را برای مدتی دوباره فعال می کنم تا مقداری از زمان سپری شده و مأموریت های جدید آزاد شود.

کلأ از بازیهایی که وقتی باشد خوشم نمی آید - آدم باید وقت داشته باشد تا همه جا را بگردد و هرکاری دلش خواست بکند نه اینکه مدام نگران وقت باشد !!!

10. این کاربر از saeedx1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

یه چیزی براتون دارم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Dead Rising 2 مدها و آموزش ویرایش

12. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان چرا اینقدر بازیرو بد پورت کردن خیلی افت فریم داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •