تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 97 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام و التماس دعا!
    عزیزان من سال هاست (شاید نزدیک 7 سال) که از یه مشکل گوارشی رنج میبرم، و اون اینه که داخل شکمم همیشه درگیری و نزاع وجود داره!
    البته چیزی که تا سال ها خیلی اذیتــم میکرد این بود که شکمم صدا میداد و قار و قور میکرد ولی الان دیگه خدا رو شکر حل شده.

اول سابقه ی این بیماری و مسائلی که حدس میزنم به مشکلم مربوط باشه رو توضیح میدم. به هر حال شاید بتونه کمک کنه.

اول از همه این که وقتی خیلی کوچیک بودم (در حد 3 - 4 ماه ) به شدت اسهال گرفتم ) دلیلش رو نمیدونم )، که البته این بیماری رو به سختی پشت سر گذاشتم.

وقتی هم مدرسه میرفتم اصلا (به هیچ وجه) دستشویی نمیرفتم! (یعنی شاید هر روزی برای 6 -7 ساعت(
    البته سوء تفاهم نشه؛ هیچ وقت کار به جاهای حساس نکشید!

الان مشکل اصلیم اینه که شکمم مدام نفخ میکنه و باد خارج میکنه

حدود 6 سال پیش مجبور شدم ناز طبیبان رو بکشم و کلی آزمایش دادم که هیچی ازش در نیومد. پیش هر دکتری میرفتم چند تا قرص ضد نفخ تجویز میکرد؛ که معمولا بعد از یه مدت مصرف، خسته می شدم و میذاشتم کنار.

دو بار هم پیش دکتر دندان پزشک رفتم که البته به جز چند ترمیم جزئی ظاهرا مشکلی پیدا نکرد.

چند ماه پیش به خاطر مسائل دیگه (غیر پزشکی) به روانشناس مراجعه کردم. بعد از گرفتن یک تست چند صد سؤالی ( در حد کنکور! ) رفتم نتیجه ی تست رو پرسیدم؛ اون طور که صحبت میکرد چند تا مشکل درآورده بود. بعضی ها روحی، شخصیتی بودن که فعلا ربطی نداره ( درست یادم هم نمیاد چی بودن (.
    اما یکیش این بود که گفت برای بیماری و مشکلات روانتنی مستعد میباشی.( اصطلاحش باز یادم نیست(
    در نهایت به روان پزشک ارجاء داد و روانپزشک هم دو تا قرص برام تجویز کرد: ترانکوپین و سیتالوپرام 20.
    اول 4/1 و بعد نصف قرص مصرف میکردم. بعد از دو هفته هم شد یه قرص کامل.
    اوایل مصرف داروها کاملا احساس میکردم که از نظر فکری آرامش زیادی دارم. بعدها البته تأثیرش به نظرم کمتر شد. اما هنوز ترجیح میدم که مصرفشون کنم.

این بود انشای من در مورد یک معضل لاینحل.

الان دوباره تصمیم دارم درمان پزشکی رو اگه بشه شروع کنم ولی حقیقتش به این دکترها اصلا اعتماد ندارم.
    سری قبل که کلی پیگیری کردم ولی اصلا جواب نداد.
    یعنی این دو قرص رو مصرف کردین دیگه خوب شدین ؟ (ترانکوپین و سیتالوپرام 20 )

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

یعنی این دو قرص رو مصرف کردین دیگه خوب شدین ؟ (ترانکوپین و سیتالوپرام 20 )
    نه مریضیم خوب نشد؛ بلکه به خاطر آرامش فکری و کاهش درگیری ذهنی شدتش یکم کمتر شد

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

حقیقتش دکتری که این قرص رو به من معرفی کرد پزشک واقعا خوبیه
    اگه مشهد بودید معرفی میکردم
    من دل پیچه بسیار شدید + تولید زیاد گاز و .... رو داشتم
    بله 3 بار در روز نیم ساعت قبل از هر غذا
    سلام؛ این قرص (رانیتیدین) نیاز به تجویز پزشک داره یا بدون نسخه هم میشه از داروخونه گرفت؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام؛ این قرص (رانیتیدین) نیاز به تجویز پزشک داره یا بدون نسخه هم میشه از داروخونه گرفت؟
    بستگی به داروخونش داره یه داروخونه تو میدون ونک هست زیاد به نسخه نداشتن گیر نمیده ولی بعضی دارو ها خوب 100% نسخه میخواد ولی فکر میکنم رانیتیدین رو بدون نسخه هم بدن

5. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

بستگی به داروخونش داره یه داروخونه تو میدون ونک هست زیاد به نسخه نداشتن گیر نمیده ولی بعضی دارو ها خوب 100% نسخه میخواد ولی فکر میکنم رانیتیدین رو بدون نسخه هم بدن
    شما که استفاده کردید عوارض خاصی نداشته؟
    قیمتش چقدره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شما که استفاده کردید عوارض خاصی نداشته؟
    قیمتش چقدره؟
    من هنوز استفاده نکردم . اقا یا خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردن و پیشنهاد کردن.
    من هم بعد از کشیدن دندون عقل و یه چند تا کار دیگه اگه خوب نشدم احتمالا استفاده میکنم . البته پیشنهادم به شما اینه که سر خود قرص مصرف نکنید که حتی ممکن حالتون بد تر هم بشه ولی من اب از سرم گذشته ...

راستی رفتم دندون پزشکی عکس گرفت گفت هر 4 تا دندون عقلم در اومده که 3 تاش زیر لثه مونده یا اصطلاحا پنهان هست . خدا کنه با کشیدن اینا خوب بشم . واااااای اگه واقعا به خاطر دندون عقل باشه ........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من هنوز استفاده نکردم . اقا یا خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردن و پیشنهاد کردن.
    من هم بعد از کشیدن دندون عقل و یه چند تا کار دیگه اگه خوب نشدم احتمالا استفاده میکنم . البته پیشنهادم به شما اینه که سر خود قرص مصرف نکنید که حتی ممکن حالتون بد تر هم بشه ولی من اب از سرم گذشته ...

راستی رفتم دندون پزشکی عکس گرفت گفت هر 4 تا دندون عقلم در اومده که 3 تاش زیر لثه مونده یا اصطلاحا پنهان هست . خدا کنه با کشیدن اینا خوب بشم . واااااای اگه واقعا به خاطر دندون عقل باشه ........

دوست عزیز، یبار دیگه یاد آوری میکنم که بنده خودم هنوز یه دندون عقل کاملا پنهان دارم ها!!!! به نظرم اگه نیمه پنهان باشن سریعا جراحی کنید ولی در مورد پنهان ها زیاد مطمئن نیستم.

9. این کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز، یبار دیگه یاد آوری میکنم که بنده خودم هنوز یه دندون عقل کاملا پنهان دارم ها!!!! به نظرم اگه نیمه پنهان باشن سریعا جراحی کنید ولی در مورد پنهان ها زیاد مطمئن نیستم.
    مرسی از یاداوریت . به هر جال دندون عقل مصرفش از بین رفته و برای انسان های گذشته که فکشون بزرگ بود استفاده داشت - دکتر که گفت باید بکشم حالا اگه واقعا لازم نباشه دکتر تشخیص میده . شاید الکی الکی خوب شدم .

یه چیزیم هست - چون من از بیست سالگی مشکلم شروع شد بعید نیست که همون وقتی باشه که دندون های عقلم شروع کردن به در اومدن - به هر حال امتحان میکنم این راهم .

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون از ms368, kyvi و slz و همه دوستان که باعث شدن من با هر بدبختی بود برم دندون پزشکی . مشخص شد 1 دندونم خرابه دکتر گفت به موقع اومدی . اونو پر کرد واسم . فقط مونده دندونای عقلمو بکشم ( 3 تاشو ) .
    Last edited by orp; 26-09-2012 at 10:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون از ms368, kyvi و slz و همه دوستان که باعث شدن من با هر بدبختی بود برم دندون پزشکی . مشخص شد 1 دندونم خرابه دکتر گفت به موقع اومدی . اونو پر کرد واسم . فقط مونده دندونای عقلمو بکشم ( 3 تاشو ) .

من که کاری نکردم، امیدوارم بعد از جراحی دندونا نتایج مثبت بگیری.

13. این کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •