نوكرم محسن جان من هم خبر هاي جديدي تا چند روز ديگه مي دم تا حال كنيد با اين خبر ها
نوكرم محسن جان من هم خبر هاي جديدي تا چند روز ديگه مي دم تا حال كنيد با اين خبر ها
به نظر شما تو مسنجر افسونگر یک روم اختصاصی برای p30world باشه بهتر نیست اکه نظر خوبی هست بگین تا به مسولان هر دو سایت بگیم تا روم اختصاصی p30world درست کنن تا همه اعضا بتون با یکدیگر چت و هم به تبادل نظر و غیره به پردازند
هر کی قبول داره بکه تا به مسولان دو سایت یه ندا بدیم به بینیم قبول می کنن یا نه
به امید دیدار
هنوز كه باگشون رو رفع نكردن ;d ....
خدا بيامرزه .......
سلام
اول بذار اين افسونگرا بتونن اين مشكلشون رو حل كنن اونوقت به فكر اين جور كار ها باشن
همونطور كه ميدونيد الان مدتهاست كه افسونگر سرورش خراب شده.
سلام دوستان
من که موفق هستم با ساخت روم
کار جالبی هست
که همه میتوانند اونجا هم با هم باشند
موفق باشید
آره نظر خوبیه شروین.
دوستان لطف مي كنن آخرين نسخه اين مسنجر رو بذارن
البته نسخه ويندوز xp چون از طريق سايت خودش فقط ميشه ورزن براي
ويندوز ويستا رو دانلود كرد
مرسي
دوست عزیز اون نسخه ای که تو سایتش معرفی شده نسخه Vista edition هست که فقط ظاهر ویستا رو داره و هیچ ربطی به ویندوز ویستا نداره و به خوبی در XP اجرا می شه.
می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید.
اگر نتونستید دانلود کنید بگید تا براتون آپلود کنم.
خدمت دوستان عزیزم هم عرض کنم همونطور که تو چند تا پست قبلیم گفتم ،افسونگر قصد داره سرویس های جدیدی رو ارائه بده که بعد از عید نوروز 86 در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
این انتقال سرور طبعا مشکلات خاص خودش رو داره از جمله اینکه فعلا ثبت نام در افسونگر مقدور نیست و باید دوستان عزیز تا راه اندازی سرور اختصاصی و جدید صبر کنن.
دلیل اینکه این چند مدته وبلاگ و تاپیک رو آپدیت نمی کنم هم یکیش همینه که ایشاالله بعد از راه اندازی سرور دوباره افسونگر مسنجر رو با کمکم شما دوستان همه گیر خواهیم کرد.
تا اون موقع ارتباط خودتون رو با افسونگر مسنجر قطع نکنید.
موفق باشید![]()
RAZEL جان مرسي
من برنامه رو درست نصب كردم
ولي وقتي ميخوام برنامه رو اجرا كنم پيغام خطاي ز ير رو ميده
ميشه بگيد مشكل از چيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)