تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 18 اولاول ... 612131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 172

نام تاپيک: هركي American Rap گوش ميده بياد the persian are banned

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

intro هم اگه درست بگم یه معرفی آلبوم هستش.... که اولین آهنگ آلبوم میزارن.
    شاید هم درست بگی ، ولی فکر کنم اون قسمت اول از آهنگ میشه که می خونن و مقدمه هست .

2. این کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آره intro معمولا يه موزيك چند ثانيه ايه كه اولين ترك آلبوم ميزارن.

در مورد freestyle هم روش های مختلفی واسه اجراش وجود دراه... يه دونه كه گوش كنيد خودتون ميفهميد دقيقا چيه!

4. 2 کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ferisib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

free style اسمش روشه. استیل آزاد.
    اجرای یک آهنگ فقط به منظور اینکه اجرا بشه نه اینکه رکورد بشه و میکس بشه و ... رو میگن free style
    intro هم مخفف کلمه ی introduction یا introduce هست که معمولا بین یک دقیقه تا دو دقیقه رکورد میشه. البته استثنا هم داره.مثلا امینم اول و آخر یکی از آلبوماش صدای باز شدن و بسته شدن پرده ی روی سن و تشویق تماشاگر هاست.
    Last edited by ferisib; 11-05-2009 at 13:22.

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام کسی میدونه جریان چیه؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

اینا رو من هفته پیش متوجهشون شدم ، مطمئن هستم اشتباهه ، مطمئن هستم که ریحانا نیست ، اولا که از نظر اخلاقی مطمئن هستم که ریحانا از این کارا نمی کنه ، و دوم هم اینکه توی هیچکدوم از عکس ها صورت ریحانا دیده نمیشه و من کاملا بهش اطمینان دارم که از این کار ها نمی کنه ... چه نیازی داره ؟ به اندازه کافی که مشهور هست ، چرا باید این کار رو بکنه ؟ که شخصیت خودش رو بیاره پایین ؟

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من كه اونجا هيچ عكسی نديدم!

ولیاز تيترهای اون سايته معلومه كه فقط خبرای چرت و پرت توش مينويسه و هيچ اعتمادی بهش نيست!

اگه عكسی هست بزارين اينجا ما هم بينيم!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

این طور که معلومه یه همچین اتفاقی واسه Cassie هم افتاده ... منتها اون تصاویر از کامپیوتر هک شده Cassie دزدیده شده و مشخصه که خودشه ، Cassie خودش هم گفته که عکس های خودشه و گفته که کار احمقانه ای بوده که از کامپیوترش اینا رو دزدیده باشن و جوری عمل نکنین که انگار تا حالا چنین چیزی ندیدین ... من هم به نظرم درست نیست لینک بزارم ولی برین تو این سایته :
    blogxilla.com
    ( البته اینو هم اضافه کنم که سایتش اصلا سایت خوبی نیست ، غیر اخلاقیه ، اینا بجز این کارا ، دیگه کار و زندگی ندارن ؟ )
    تصاویر ریحانا رو من قبول ندارم و در مورد Cassie هم باید بگم که کار مسخره و غیر اخلاقی بوده که رفتن کامپیوترش رو هک کردن و این کار رو باهاش کردن . ریحانا هم اونجور که تو اخبار خوندم هنوز نه تکذیب کرده و نه پذیرفته ، هنوز در موردش حرفی نزده . امیدوارم شایعه ای بیش نباشه
    Last edited by C. Breezy; 16-05-2009 at 12:09.

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اولین پیش نمایش لیست ترک های آلبوم جدید شان پال اعلام شد:

1. Now That I Got Your Love (prod. Stepehen “Di Genius” McGregor)
    2. Birthday Suit (prod. Di Genius)
    3. Press It Up (prod. Di Genius)
    4. Hold My Hand (prod. Arif “Supacoop” Cooper)
    5. She Want Me (prod. Di Genius & Mr. Harding)
    6. Bruk Out (prod. Craig “Leftside” Parks)
    7. Pepperpot (prod. Jason “Jigzag” Henriques & Mr. Shaun)
    8. Lately (prod. Di Genius)
    9. Straight from My Heart (prod. Delano Thomas)
    10. So Fine (prod. Di Genius) *lead single*

از این 10 تا آهنگ که قبلا 4 تاش بیرون اومده بودن...

قراره کلا چیزی حدود 17 تا ترک تو آلبوم قرار داده بشه

یه چیز عجیب هم که من شنیدم اینه که گقته میشه تو این آلبوم هیچ آهنگ دوصدایی وجود نخواهد داشت!!!
    Last edited by H.M.D; 24-05-2009 at 06:47.

11. 2 کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عکس هایی از جدیدترین ویدیوی Sean Paul به اسم So Fine

ویدیوی So Fine به عنوان اولین single آلبوم بزودی بیرون میاد

به نظر میرسه این ویدیو شباهت زیادی به ویدیوی اهنگ Ever Blazin داسته باشه
    Last edited by H.M.D; 31-05-2009 at 09:07.

13. این کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بیوگرافی Sean Paul

شان پال که اکنون 26 سال دارد در سال 1982 در شهر دیتروت به دنیا امد

او از سال 1998 و در 17 سالگی شروع به رپ خواندن کرد او در 14 سالگی به جرم اقدام به دزدی مسلحانه روانه زندان شد و تا 17 سالگی در انجا بود و از همان جا هم با موسیقی رپ اشنا شد

شان پال محبوبیت خود را در البوم زیبایه THE TRINITYبه دست اورد این البوم حدوده 6 میلیون دلار فروش داشت و ناگهان شان پال را به یک چهره یه جهانی بدل کرد و همان سال (2004) اوجایزه یه بهترین رپر سال را نیز دریافت کرد

شان پال دوستی یه دیرینه ای با شگی دارد این دو از کودکی با هم همبازی بودند وبا هم همکاری در اهنگهای زیادی را نیز داشتند

پدر شان پال یک کارگر ساده بود و زیاد هم از وضعیت مالی خوبی برخوردار نبود و خرج خانه را در خانواده یه شان پال مادر خانواده در می اورد

مادر شان پال به دلیل زیبایی ظاهری که داشت در کاواره ها به خودفروشی مشغول شد تا خرج زندگی را در اورد

شان در 20 سالگی با دختری اشنا شد و با او ازدواج کرد ولی خیلی زود و بعد از 1 سال او را طلاق داد و هم اکنون مجرد است و هیچ فرزندی ندارد

شان تا به حال 7 البوم داده ( البته مثله رپرای خودمون تک اهنگهای زیادی هم داره ) که هشتمین البوم او در سال 2009 بیرون میاد

جالب است بدانید یکی از رقیب های سر سخت امینم و 50 سنت در رپ امریکا شان پال است و امینم نیز در مصاحبه های گوناگون نفرته خود را نسبت به شان پال ابراز کرده است

ولی شان هم اکنون با 50 مشکلی نداره و در سال 2007 یک اهنگ هم با او خونده ولی امینم رو نمی دونم

شان پال از معدود رپر هایی که خودش وارد این هنر شده و دکتر دری و ..... بهش کاری نداشتن ولی خوداییش ترکونده

شان پال مدرسه یه رپی نیز در سال 2005 بنا کرد و هم اکنون نیز پابرجاست و در این مدرسه اموزش خواندن و بیت ساختن و ....... را به علاقه مندان می دهد از مهمترین شاگردان شان پال در این مدرسه میتوان به ریهاندا اشاره کرد که جدیدآ خیلی کاراش خوب شده

شان پال با توجه به علاقه ای که به موسیقی پاپ و ار ان بی داره در بیشتر اهنگاش با یک خواننده ار ان بی فیت میده

شان پال در حال حاضر داره روی البوم 2009 خودش کار میکنه که فول ویدیو هستش و بزودی به بازار ارائه میشه

عکس:
    کد:
    من همین الان این مطلب به چشمم خورد...

آقا این چرت و پرتا چیه نوشتی!!
    هیچ کدوم از مزخرفاتی که نوشتی صحت نداره!!

Sean Paul تو سال 1974 تو کینگستون جاماییکا به دنیا اومده و نه در سال 1982 و نه در دیتروت!!

در سن 14 سالگی اقدام به دزدی مسلحانه نکرده و تا 17 سالگی تو زندان نبوده.. یعنی شان پال اصلا هیچوقت تو زندان نبوده!!

از سال 1998 شروع به خواندن رپ نکرد... در واقع شان پال هیچوقت شروع به خواندن رپ نکرد چون که اصلا سبک موزیکش رپ نیست!!

شان پال تو بچگی با shaggy هم بازی نبوده و فقط تو دو تا از اهنگای شگی یه تیکه کوچیک باهاش همخوانی میکنه و تو اهنگای زیادی با هم همکاری نکردن

پدرش هم اونطور که جنابعالی گفتی فکر نمیکنم یه کارگر ساده و فقیر بوده چون تا اونجا که من میدونم شان پال تو دوران کودکیش زندگی فقیرانه ای نداشته.

مادر شان پال هیچگاه تو هیچ کاباره ای اقدام به خودفروشی نکرده... در واقع شان پال احترام زیادی واسه خانواده و مادرش قائله و چندین اهنگ هم در این مورد داره... حتی یه اهنگ به اسم Straight From My Heart داره که بخاطر احترام به مادرش خونده.

شان پال تا حالا 3 تا البوم بیرون داده نه 7 تا!!

شان پال تو 20 سالگی با یه دختر ازدواج نمی کنه و یک سال بعد طلاقش نمیده... اصلا شان پال هیچ وقت ازدواج نکرده!!

شان پال هیچ رقابتی با امینم و 50 سنت نداره و امینم هم هیچگاه تو هیچ مصاحبه ای هیچ نوع نفرتی به شان پال ابراز نکرده... اصلا سبک موزیک شان پال ربطی به اینا نداره!!

شان پال هیچ مدرسه موزیکی تا حالا باز نکرده و rihanna هم شاگرد شان پال نبوده!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

یه خواننده دیگه ای به اسم sean paul of the youngbloodz وجود داره که اول فکر کردم اینارو درباره اون نوشتی

ولی دیدم که منظورت همون شان پال معروفه و عکس اون رو گذاشتی!

جون مادرت وقتی در مورد یه موضوعی اطلاعاتی نداری در موردش هم چرت و پرت ننویس!!

من خودم تو همین تاپیک یه اطلاعات مختصری در مورد شان پال نوشتم و اگه کسی خواست بره اونارو بخونه

اینم لینکاش:

کد:
    کد:

15. این کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •