شاید هم درست بگی ، ولی فکر کنم اون قسمت اول از آهنگ میشه که می خونن و مقدمه هست .intro هم اگه درست بگم یه معرفی آلبوم هستش.... که اولین آهنگ آلبوم میزارن.
شاید هم درست بگی ، ولی فکر کنم اون قسمت اول از آهنگ میشه که می خونن و مقدمه هست .intro هم اگه درست بگم یه معرفی آلبوم هستش.... که اولین آهنگ آلبوم میزارن.
آره intro معمولا يه موزيك چند ثانيه ايه كه اولين ترك آلبوم ميزارن.
در مورد freestyle هم روش های مختلفی واسه اجراش وجود دراه... يه دونه كه گوش كنيد خودتون ميفهميد دقيقا چيه!
free style اسمش روشه. استیل آزاد.
اجرای یک آهنگ فقط به منظور اینکه اجرا بشه نه اینکه رکورد بشه و میکس بشه و ... رو میگن free style
intro هم مخفف کلمه ی introduction یا introduce هست که معمولا بین یک دقیقه تا دو دقیقه رکورد میشه. البته استثنا هم داره.مثلا امینم اول و آخر یکی از آلبوماش صدای باز شدن و بسته شدن پرده ی روی سن و تشویق تماشاگر هاست.
Last edited by ferisib; 11-05-2009 at 13:22.
سلام کسی میدونه جریان چیه؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا رو من هفته پیش متوجهشون شدم ، مطمئن هستم اشتباهه ، مطمئن هستم که ریحانا نیست ، اولا که از نظر اخلاقی مطمئن هستم که ریحانا از این کارا نمی کنه ، و دوم هم اینکه توی هیچکدوم از عکس ها صورت ریحانا دیده نمیشه و من کاملا بهش اطمینان دارم که از این کار ها نمی کنه ... چه نیازی داره ؟ به اندازه کافی که مشهور هست ، چرا باید این کار رو بکنه ؟ که شخصیت خودش رو بیاره پایین ؟
من كه اونجا هيچ عكسی نديدم!
ولیاز تيترهای اون سايته معلومه كه فقط خبرای چرت و پرت توش مينويسه و هيچ اعتمادی بهش نيست!
اگه عكسی هست بزارين اينجا ما هم بينيم!
این طور که معلومه یه همچین اتفاقی واسه Cassie هم افتاده ... منتها اون تصاویر از کامپیوتر هک شده Cassie دزدیده شده و مشخصه که خودشه ، Cassie خودش هم گفته که عکس های خودشه و گفته که کار احمقانه ای بوده که از کامپیوترش اینا رو دزدیده باشن و جوری عمل نکنین که انگار تا حالا چنین چیزی ندیدین ... من هم به نظرم درست نیست لینک بزارم ولی برین تو این سایته :
blogxilla.com
( البته اینو هم اضافه کنم که سایتش اصلا سایت خوبی نیست ، غیر اخلاقیه ، اینا بجز این کارا ، دیگه کار و زندگی ندارن ؟ )
تصاویر ریحانا رو من قبول ندارم و در مورد Cassie هم باید بگم که کار مسخره و غیر اخلاقی بوده که رفتن کامپیوترش رو هک کردن و این کار رو باهاش کردن . ریحانا هم اونجور که تو اخبار خوندم هنوز نه تکذیب کرده و نه پذیرفته ، هنوز در موردش حرفی نزده . امیدوارم شایعه ای بیش نباشه![]()
Last edited by C. Breezy; 16-05-2009 at 12:09.
اولین پیش نمایش لیست ترک های آلبوم جدید شان پال اعلام شد:
1. Now That I Got Your Love (prod. Stepehen “Di Genius” McGregor)
2. Birthday Suit (prod. Di Genius)
3. Press It Up (prod. Di Genius)
4. Hold My Hand (prod. Arif “Supacoop” Cooper)
5. She Want Me (prod. Di Genius & Mr. Harding)
6. Bruk Out (prod. Craig “Leftside” Parks)
7. Pepperpot (prod. Jason “Jigzag” Henriques & Mr. Shaun)
8. Lately (prod. Di Genius)
9. Straight from My Heart (prod. Delano Thomas)
10. So Fine (prod. Di Genius) *lead single*
از این 10 تا آهنگ که قبلا 4 تاش بیرون اومده بودن...
قراره کلا چیزی حدود 17 تا ترک تو آلبوم قرار داده بشه
یه چیز عجیب هم که من شنیدم اینه که گقته میشه تو این آلبوم هیچ آهنگ دوصدایی وجود نخواهد داشت!!!
Last edited by H.M.D; 24-05-2009 at 06:47.
عکس هایی از جدیدترین ویدیوی Sean Paul به اسم So Fine
ویدیوی So Fine به عنوان اولین single آلبوم بزودی بیرون میاد
به نظر میرسه این ویدیو شباهت زیادی به ویدیوی اهنگ Ever Blazin داسته باشه
Last edited by H.M.D; 31-05-2009 at 09:07.
من همین الان این مطلب به چشمم خورد...
آقا این چرت و پرتا چیه نوشتی!!
هیچ کدوم از مزخرفاتی که نوشتی صحت نداره!!
Sean Paul تو سال 1974 تو کینگستون جاماییکا به دنیا اومده و نه در سال 1982 و نه در دیتروت!!
در سن 14 سالگی اقدام به دزدی مسلحانه نکرده و تا 17 سالگی تو زندان نبوده.. یعنی شان پال اصلا هیچوقت تو زندان نبوده!!
از سال 1998 شروع به خواندن رپ نکرد... در واقع شان پال هیچوقت شروع به خواندن رپ نکرد چون که اصلا سبک موزیکش رپ نیست!!
شان پال تو بچگی با shaggy هم بازی نبوده و فقط تو دو تا از اهنگای شگی یه تیکه کوچیک باهاش همخوانی میکنه و تو اهنگای زیادی با هم همکاری نکردن
پدرش هم اونطور که جنابعالی گفتی فکر نمیکنم یه کارگر ساده و فقیر بوده چون تا اونجا که من میدونم شان پال تو دوران کودکیش زندگی فقیرانه ای نداشته.
مادر شان پال هیچگاه تو هیچ کاباره ای اقدام به خودفروشی نکرده... در واقع شان پال احترام زیادی واسه خانواده و مادرش قائله و چندین اهنگ هم در این مورد داره... حتی یه اهنگ به اسم Straight From My Heart داره که بخاطر احترام به مادرش خونده.
شان پال تا حالا 3 تا البوم بیرون داده نه 7 تا!!
شان پال تو 20 سالگی با یه دختر ازدواج نمی کنه و یک سال بعد طلاقش نمیده... اصلا شان پال هیچ وقت ازدواج نکرده!!
شان پال هیچ رقابتی با امینم و 50 سنت نداره و امینم هم هیچگاه تو هیچ مصاحبه ای هیچ نوع نفرتی به شان پال ابراز نکرده... اصلا سبک موزیک شان پال ربطی به اینا نداره!!
شان پال هیچ مدرسه موزیکی تا حالا باز نکرده و rihanna هم شاگرد شان پال نبوده!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
یه خواننده دیگه ای به اسم sean paul of the youngbloodz وجود داره که اول فکر کردم اینارو درباره اون نوشتی
ولی دیدم که منظورت همون شان پال معروفه و عکس اون رو گذاشتی!
جون مادرت وقتی در مورد یه موضوعی اطلاعاتی نداری در موردش هم چرت و پرت ننویس!!
من خودم تو همین تاپیک یه اطلاعات مختصری در مورد شان پال نوشتم و اگه کسی خواست بره اونارو بخونه
اینم لینکاش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)