وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که می توان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمی ها را تکرار کرد.برتراند راسل
وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که می توان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمی ها را تکرار کرد.برتراند راسل
درک زندگی تنها با نگاه به گذشته میسر است،
اما زندگی کردن، تنها با نگاه به آینده.
سورن گیرکگارد
راستی دوستان یه فکر به زهنم رسید بیاید ازین به بعد کسی کتاب جالبی میشناخت توی هر زمینه ای(روانشناسی و فلسفی معرفی کنه به بقیه که اگه خوب بود همه اسفاده کنند.
در این راستا منم کتابی رو معرفی میکنم که بدون اغراق سرآغاز یک تحول اساسی در زندگیم شد اون هم منی که زیاد به این حرفا اعتقاد نداشتم. اسم کتاب هست: 4 اثر از فلورانس اسکاول شین
بسیاری مردم شادی های کوچک را به امید خوشبختی بزرگ از دست می دهند.
پرل س. باک
دوست عزیز لطفا روانشناسی یا فلسفی بودن کتاب رو هم بگو کدوم هستش...
پیشاپیش ممنونم ازت.
زندگي مثل 1 كيك مغز داره ، كه دسته تقدير ، برش لحظه ها رو از اون جدا ميكنه . حالا مزه ي هر لحظه از زندگي به مزه ي مغزه اون برش از زندگي بستگي داره .اين تعريفي از زندگي بر مبناي شانس بود ، چون مزه ي برش هاي لحظه ها به شانست بستگي داره . ممكنه تلخ ، ممكنه شيرين .
بله حتمادوست عزیز لطفا روانشناسی یا فلسفی بودن کتاب رو هم بگو کدوم هستش...
پیشاپیش ممنونم ازت.
عذر میخوام که یادم رفت از اول به موضوعش اشاره کنم
این کتاب روانشناسانه است اما نه روانشناسی کلاسیک و آکادمی.البته از موضوعاتش هم میشه اینو فهمید. شامل:
بازی زندگی و راه این بازی
کلام تو عصای معجزه گر توست
در مخفی توفیق
نفوذ کلام
البته اینم بگم که این کتاب مثل کتابهای روانشناسی عامه پسند که روزی صد تاش داره منتشر میشه نیست و نویسنده ی اون(خانوم اسکاول شین) در این کتاب خیلی از معنویت و خداوند گفتند.
دو قدرت وجود ندارد، تنها یک قدرت هست: قدرت خدا. پس دلسردی نیز وجود ندارد و این اکتشاف یعنی شادی غیر منتظره.
فلورانس اسکاول شین
به نظر من بهتره به همراه معرفی کتاب به بررسی آنچه در اینجا بیان میشه نیز بپردازیم !
برای مثال :
بسیاری مردم شادی های کوچک را به امید خوشبختی بزرگ از دست می دهند.
پرل س. باک
آیا این مردم به خوشبختی بزرگ خود رسیدند یا نه ؟
وقتی کمتر سزاوارم بمن مهر بورز،
آخر آن زمان نیازمند ترم
(ضرب المثل چینی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)