تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 145 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1449

نام تاپيک: ◄ ™ Acer اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها یی که 5738 دارند غیر از hdmi این نور پس زمینه کیبرد یا همون بک لایت هم دارند؟؟ نرم بخرم ضایع بشم؟
    نخیر نور پس زمینه ای در کار نیست
    تیونر هم بی تیونر.
    راستی این دو مدل 5740 و 5739 اوضاع احواشون چطوره؟؟؟
    سلام میرسونن

2. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه baranak59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام و ارزوی سلامتی برای همگی

در مورد مدل acer aspire 5738g-664g50mn یه چند تا سوال داشتم

1) ATI Mobility Radeon HD 4570 (512MB dedicate) up to 1024MB به عنوان گرافیک این مدل معرفی شده یه مقدار اطلاعات میخواستم و ایا اینکه این مدل برای بازی مناسب هست یا نه ؟

2) درسته که میگن که حرف G تو این مدل از GAME گرفته شده و برای بازی طراحی شده ؟

3) در کل این لب تاب برای کارای طولانی مدت مناسبه حداقل 9 ساعت در روز (منظورم شارز باطری نیست ) یعنی این مدل لب تابی هست که بشه ازش کار کشید و اخ نگه ؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.من همین امروز عضو این وب سایت شدم.
    در مورد این مدل بخصوص باید بگم قیمت اصلی این لپ تاپ 510 دلار هست.
    در ضمن 2mg cash واقعی نیست.ولی چون دوست من از همین مدل گرفته باید بگم خیلی ازش راضیه و میگه سرعت و وضوح تصویر خوبی هم داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من كه طبق شرايط ماليم و امكاناتي كه توقع داشتم يك 5738zg خريدم و خداييش معركست چون با سوني و دل هم كار كرده بودم ولي اين يك چيز ديگه بود.
    موفق باشين بزرگترين امتياز Acer فكر كنم نرمي و راحتي كار با كيبورد و تاچ پدشه
    ما كه حال كرديم

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

با سلام و ارزوی سلامتی برای همگی

1) ATI Mobility Radeon HD 4570 (512MB dedicate) up to 1024MB به عنوان گرافیک این مدل معرفی شده یه مقدار اطلاعات میخواستم و ایا اینکه این مدل برای بازی مناسب هست یا نه ؟

3) در کل این لب تاب برای کارای طولانی مدت مناسبه حداقل 9 ساعت در روز (منظورم شارز باطری نیست ) یعنی این مدل لب تابی هست که بشه ازش کار کشید و اخ نگه ؟؟؟؟؟؟
    1. هیچ لپ تاپی برای بازی مناسب نیست.پیشنهاد برای بازی: امضاء اینجانب.
    2.اطلاعی ندارم.
    3.بله جواب میده.

---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

سلام.من همین امروز عضو این وب سایت شدم.
    در مورد این مدل بخصوص باید بگم قیمت اصلی این لپ تاپ 510 دلار هست.
    در ضمن 2mg cash واقعی نیست.ولی چون دوست من از همین مدل گرفته باید بگم خیلی ازش راضیه و میگه سرعت و وضوح تصویر خوبی هم داره.
    2 مگ واقعی نیست؟!!!!!!!!!!
    شما با cpu z چک کنید.نتیجه رو بزارید.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من كه طبق شرايط ماليم و امكاناتي كه توقع داشتم يك 5738zg خريدم و خداييش معركست چون با سوني و دل هم كار كرده بودم ولي اين يك چيز ديگه بود.
    ما كه حال كرديم
    اگه قیمتشو با خیلی از مارکهای دیگه مقایسه کنی میبینی که عالیه
    کاراییش هم خوبه .
    من هم ازش راضیم . برای اولین خرید لب تاپ تجربه خوبی بود .

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

علیکم السلام( ایشه یاد عربها افتادم)
    1- میزان Share این کارت کرافیک و هر کارت گرافیکه دیگه ای به میزان رم بستگی داره مثلا من سون 64 بیتی نصب کردم و همه ی رمم شناخته میشه و کارت گرافیکه Total لپتاپ من 2303 مگابایت. در حالی که دوستم روی 1555 سون 32 بیتی نصب کرد و 3گیگ از 4 گیگ رمش شناخته شد و گرافیکه Total اون 1772 مگابایته.
    واسه بازی هم مناسبه ولی خوب پدر سیستم در میاد. پس همونطور که دوستمون گفت یه نگاه به امضاش بنداز.
    2- نخیر کی این حرفو زده.
    3- بله من خودم روزانه حدود 10 ساعت روشن نگه میدارم ( البته اون وسط مسطا یه استراحتی میدم.) نمیخوام از رو تعصب حرف بزنم ولی تا به حال که مشکلی نبوده.

ما كه حال كرديم
    حرف شما قبول ولی مقایسه این برند با سونی و دل زیاد درست نیست.

اگه قیمتشو با خیلی از مارکهای دیگه مقایسه کنی میبینی که عالیه
    کاراییش هم خوبه .
    من هم ازش راضیم . برای اولین خرید لب تاپ تجربه خوبی بود .
    مبارک باشه...

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

من الان 2 هفته است 5740 خریدم .
    پردازندهCore i3 هارد320 رم 3G 1066 و کارت گرافیک HD ازش راضیم Wlan N هم داره . ویندوز 7 ultimate نصب کردم خیلی خوب جواب میده از لحاظ گرافیکی هم خوبه و کار ویندوز رو راه میندازه من البته برای بازی نگرفتم . من برای کار های اینترنتی گرفتم که خوبه وایرلسشم خوب جواب میده صفحه کلیدش هم عالیه و یکی از بهترین نمونه هاست . صفحه نمایش هم با LED پس زمینه واقعا از بهترین ها تا الان است. شارژش هم در حالت معمول تا 3 ساعت بلکه بیشتر ولی در وایرلس لن زود خالی می کنه . به قیمت 730 با گارانتی سازگار می ارزه

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

من الان 2 هفته است 5740 خریدم .
    پردازندهCore i3 هارد320 رم 3G 1066 و کارت گرافیک HD ازش راضیم Wlan N هم داره . ویندوز 7 ultimate نصب کردم خیلی خوب جواب میده از لحاظ گرافیکی هم خوبه و کار ویندوز رو راه میندازه من البته برای بازی نگرفتم . من برای کار های اینترنتی گرفتم که خوبه وایرلسشم خوب جواب میده صفحه کلیدش هم عالیه و یکی از بهترین نمونه هاست . صفحه نمایش هم با LED پس زمینه واقعا از بهترین ها تا الان است. شارژش هم در حالت معمول تا 3 ساعت بلکه بیشتر ولی در وایرلس لن زود خالی می کنه . به قیمت 730 با گارانتی سازگار می ارزه
    مبارک باشه انتخاب خوبیه توی این رنج قیمت.
    با کانقینگ i5 یک میلیون قیمت داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مدل 8942 نیومده اگه اومد بی خبر نباشم.تو رو خدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •