اين آهنگ چهارم يعني Who Wants to Be Alone فوق العاده اس . هم خود آهنگ استادانه اس و هم صداي خواننده خفنه .
برين حالشو ببرين .
اين آهنگ چهارم يعني Who Wants to Be Alone فوق العاده اس . هم خود آهنگ استادانه اس و هم صداي خواننده خفنه .
برين حالشو ببرين .
در مورد این البوم باید بگم که یک پسرفت بود برای این استاد.
واقعا حیفه که تیستو داره تموم میشه و من وقتی امروز این البوم رو گوش کردم دلم گرفت و یاد وقتی افتادم که البومهای just be و elements of life ,رو گوش میکردم و تقریبا میشه گفت یک trance progressive کامل بود ولی این البوم بیشتر اهنگهاش house هست و اون حس اهنگهای تیستو خیلی کم توش پیدا میشه.
واقعا برام سخته قبول کنم تیستو داره تموم میشه
حتما نظر شخصیتون رو گفتید !!
بد نیست بدونید که این البوم سال Dj Tiesto نیست این فقط اهنگ های تور البوم هست و مثل تک اهنگ می مونه ظاهرا شما Nelly furtado رو نمی شناسید !!!!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا Dj Tiesto داره شروعش رو هر روز بیشتر و بیشتر گسترش میده شما برو نگران Dj مورد علاقت باش .Tiesto داره هر روز بیشتر از روز قبل شهرت پیدا می کنه مخصوصا در هالیوود با شاهکار جدیدش و همراهی Nelly furtado .
این اهنگ ها هم به نظر من فوق العاده بود. این شما نیستی که پسرفت و پیشرفت ایشون رو تعیین میکنی"صلاح مملکت خویش خسروان دانند "
![]()
Two hours of highlights from Creamfields, featuring the very best of Tiesto's set
Tiesto - Creamfields _ Daresbury UK - 04.09.2009
01. Steve Forte Rio - A New Dawn
02. Rank 1 - L.E.D There be Light (James Doman Remix)
03. Mr Hudson feat. Kanye West - Supernova (Calvin Harris Remix)
04. Temper Trap - Eurythmic Disposition (Eddie Thoneick Bootleg)
05. Tiesto - Flight 643 (Laidback Luke Remix)
06. Tiesto and Sneaky Sound System - I Will Be Here (Tiesto Remix)
07. MGMT - Kids (Soulwax Remix)
08. Basement Jaxx - Raindrops (Robbie Rivera Club Mix)
09. Tiesto feat. Tegan & Sara - Feel It In My Bones
10. Dustin Zahn - Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix)
11. Avicii - Time to get Ill
12. Delerium - Silence (DJ Tiesto’s In Search of Sunrise Mix)
13. Example - Watch the sun come up (Moam Remix)
14. Reboot - Caminando
15. Tiesto - Lethal Industry (Hardwell…
16. Eric Prydz – Pjanoo (Dada Life Remix)
17. Red Hot Chilli Peppers vs Benny Benassi – My Otherside
18. Tiesto – Louder than Boom
19. Editors - Papillion (Tiesto Remix)
20. Yeah Yeah Yeah’s – Heads will Roll (Tiesto Remix)
21. Calvin Harris – I’m not Alone (Tiesto Remix)
22. Tiesto – Adagio for Strings
23. You’re Not Alone (ID Remix)
24. MGMT – Time to Pretend (High Contrast Remix)
Audio :160.01 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شما هیچ ربطی نداره من چه نظری دارم.هروقت تونستی 2ثانیه نت نویسی کنی بیا ایراد بگیر.انقدرم اطلاعات مبتدیانتو اینجا ول نده که اگه من بخوام اطلاعات بدم باید یه فرهنگ لغتم برات بفرستم تا بفهمی چی میگم.من دارم مثل ادم حسابی حرف میزنم میای اینجوری جوابمو میدی؟حداقل بزار یکی که کلی از موسیقی سررشته داره بگه تا انقدر ادم نسوزه.برای درک صحبتم بهتره کل این اهنگهارو با یه دونه just be مقایسه کنی تا پسرقت رو متوجه بشی.جوری ازش طرفداری میکنی که ادم فکر میکنه با تیستو نسبتی داری.اگرم نمیدونی بدون این البوم رو نزدیک به 20ماهه تیستو داره روش کار میکنه و یک البوم کاملا ارتیستیه.
مجبورم کردی مثل خودت باهات صحبت کنم.
Last edited by nokia_6253; 16-09-2009 at 01:56.
دیگه برام عادت شده همه چیز رو 2-3 بار توضیح بدم برای شما !!! منم نگفتم البوم ارتیستی نیست گفتم تور البومه !!! البومی هست که تو چند تا از تورهای Dj Tiesto اجرا میشه .
خسته نشدین انقدر اطلاعاتتون رو به رخ کشیدین ؟؟؟شما نظر ندی کسی نمیگه چرا نظر ندادی .
خب تيستو براي Elements of Life کم تور داد ؟ مهم اينه که آهنگ سازي ترک ها مال خود تيستو هست . واقعا EOL کجا اين کجا . تيستو بهتر بود سبک خودشو حفظ مي کرد .
من که فقط از ترک 4 خوشم اومد .
يه نگاهي به استايل آهنگ ها بندازين . سه چهار سبک متفاوت . مثل آلبوم 2009 اليگيتور . يعني چي ؟ مي دونم ما هيچ وقت نخواهيم توانست نظر همديگه رو عوض کنيم . بنا به دلايلي ... ولي من مي نويسم براي اينکه يه کس ديگه که نمي دونه تيستو کيه قبل از اين که Kaleidoscope گوش بده بره EOL گوش کنه .
راستي مي تونيم بحث رو بهتر ادامه بديم . استفاده از اين گونه کلمات در تاپيک استاد تيستو نه در شان شماست نه در شان تيستو .
باز هم هر جور ميل خودتونه .
البته تیستو تو این البوم چتد سبک متفاوت نداشته.بر خلاف همیشه که trance کار میکرد در این البوم کاملا به house تغییر سبک داده.
به نظر من اين تاپيک رو يه کم دير راه انداختين . اگه اين تاپيک تو سال 2004 بود مگه کسي جرات مي کرد به تيستو بگه بالا چشت ابروه !
الان از اين به بعد ديگه قراره Markus Schulz و Cosmic Gate و امثال اينا حکومت کنن . پاول ون دايک که از 2008 تموم شده . آرمين هم کم کم داره تموم ميشه . تيستو هم که به نظر من رفته و اين سال آخرين سالشه . چون قراره ديگه ISOS هم نياد . در مورد ATB هم نظري نمي دم .
فکر کنم از 2010 بايد ترنس رو ول کنيم بريم رپ گوش کنيم . اميدوارم اين طور نشه .![]()
armin تازه شروع کارشه.الان gareth emery بسیار عالیه و فکر میکنم یکی از نوابغ باشه مخصوصا در ریمکس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)