صداش که تو هندزفری حرف نداره تفکیکش از تمام گوشی هایی که داشتم(N78 , N85 , K750 , Viewty , W810) بهترهدر مورد دوربین هم میتونی فوکوس دستی بزاری
صداش که تو هندزفری حرف نداره تفکیکش از تمام گوشی هایی که داشتم(N78 , N85 , K750 , Viewty , W810) بهترهدر مورد دوربین هم میتونی فوکوس دستی بزاری
کلید لمسی گوشی من دچار مشکل شده و اکثر مواقع کار نمی کنه، چاره ای یراش دارید؟ ممنون
با کمال شرمندگی باید بگم بدبخت شدید رفت؛ گوشی من دقیقا سر سال همین مشکل براش پیش اومد, الان که این کامنتو براتون میذارم، دقیقا 53 روزه (از 14 فروردین گوشی را بردم گارانتی) گوشیم دست کامتله و همین امروز (4/3/1389) و هفته ی قبل دوبار رفتم اونجا و باهاشون دعوا کردم و امروز با کلی سرووصدا بهم قول دادن تا شنبه بهم گوشی رو سالم تحویل بدن...
باید درب شرکت کامتل رو گِل گرفت
Last edited by almgti_79; 25-05-2010 at 18:08.
با سلام دوباره خدمت دوستان عزیز
بعد از یکسال داشتن این گوشی بهتر دیدم یه ریوییویی دوباره از این گوشی بذارمو بگم بعد از یک سال کارکرد این گوشی چگونه است.
همونطور که قبلا هم گفتم من دوتا گوشی ویوتی (KE990) و سکرت (KF755) را تقریبا پارسال همین موقع با گارانتی مزخرف پارس کامتل گرفتم. بعد از یکسال کارکرد تمامی مواردی که برای گوشیم پیش آمده را براتون مینویسم که دوستانی که قصذ خرید این گوشی را دارند اطلاع کافی از این گوشی داشته باشند...
مزایا:
1- کیفیت بدنه عالی و استحکام خوب در برابر ضربه؛
2- زیبایی و لوکس بودن گوشی با وجود قیمت پایین؛
3- پلیر خوب با کیفیت صدای عالی در هدفون؛
4- تاچ بودن دکمه های جهت نما و منوها؛
5- همانند بقیه ی گوشی های الجی، آنتن دهی قوی؛
6- حافظه پیامک زیاد (1000 پیامک)؛
7- دوربین خوب هم در حالت فیلمبرداری و هم در حالت عکسبرداری.
8- ساپورت کردن بعضی فایلهای جاوای بالاتر از 3 مگ (برعکس بقیه ی گوشی های الجی) مخصوصا رهیاب تهران؛
9- تعویض مموری در حالت روشن بودن دستگاه و حین کار.
معایب:
1- داشتن دو تم غیرقابل تغییر (بعد از مدتی خسته کننده میشود)؛
2- ماکزیمم 4 گیگ مموری را ساپورت میکند؛
3- کارکردن با دگمه ی فلزی وسط (OK) که بین صفخه تاچ است مشکل است؛
4- تشخیص چهره در حالت عکسبرداری ضعیف است؛
5- حرف "ی" در پیامک نوشتن فارسی جدا نوشته میشود (مثلا کلمه "بیست" را "بي ست" مینویسد)؛
6- تا دلتون بخواد دارای ایراد نرم افزاری (مهمترین ایراد).
عیوبی که در طی یکسال در گوشی بوجود آمد:
1- در هنگام نوشتن پیامک، اگر پیامی دریافت شود، پیامک را دیگه نشون نمیدهد؛
2- درحین مکالمه، در اثر نزدیک شدن صفحه ی تاچ بیش از اندازه به صورت، دکمه های تاچ فعال شده و خودبخود بعداز مکالمه خواهید دید که گوشی خودبخود وارد منوها شده و گاهی تا قطع کردن مکالمه هم پیش میرود!!!
3- در طول مدت استفاده، دقت تاچ پایین می آید و بعضی از دکمه های تاچ کاملا کارایی خود را از دست میدهد و حتی برای گوشی من، دکمه ی تاچ منوی خودبخود پشت سرهم عمل میکرد بدون تماس دادن انگشت به آن!!!
4- اگر در حین دریافت فایل از بلوتوث، انتقال فایل کنسل شود یا کسی با شما تماس بگیرد، فایل دریافت میشود ولیکن نشون داده نمیشود و توی حافظه داخلی ذخیره میشه وهیچ راهی برای دسترسی و پاک کردن آن ندارید چون توی منیجر گوش آن فایل نشان داده نمیشود و مشکل اصلی وقتی رخ میدهد که بعد از چند دفعه بوجود آمدن این پدیده، حافظه داخلی گوشی پر شده و دیگر نمیتوانید هیچ بلوتوثی دریافت کنید که در اینحالت راهی جز فلش کردن گوشی نیست!!!
5- اگر زیاد در حالت منو فارسی از گوشی استفاده کنید، گوشی بعد از مدتی هنگ میکند و پیامک ها بصورت صفحه خالی فرستاده میشود و فقط باید ریست فکتوری کرد و دوباره تنظیمات گوشی را بصورت دلخواه خود درآورد!!!
6- بعد از مدتی که حافظه پیامک زیاد شود ( از 600 به بالا)، سرعت خواندن پیامک ها پایین آمده و احتمال هنگ کردن گوشی بعد از پاک کردن یک پیام در میان پیامهای دیگر فراوان است که دراینحالت فقط باید باتزی گوشی را در آورد!!!
7- با خاموش روشن کردن گوشی، تنظیم محل ذخیره سازی از روی مموری به حافظه داخلی تغییر میکرد!!!
8- و دیگه یادم نیست، چون الان که این ها را مینویسم (4/3/1389) دقیقا 53 روزه که گوشیم توی شرکت پارس کامتله و هنوز بهم تحویل ندادن!!!
9- و اما گارانتی واقعا مزخرف پارس کامتل و خدمات آنها!!!
و اما نتایج اخلاقی:
1- من الان برگردم پارسال و دوباره بخوام یک گوشی بخرم، اصلا این گوشی را نمیخرم چون واقعا اعصابمو توی این پنج شش ماهه آخر بهم ریخته و گارانتی پارس کامتل هم که از اون بدتر...
2- در اولین فرصت بعد از تحویل گرفتن گوشیم، این گوشی را میفروشم و بجاش میرم 1100 نوکیا میخرم!!!
3- تاوقتیکه پارس کامتل نمایندگی الجی را دارد، با اینکه علاقه ی زیادی به گوشی های الجی دارم و الان ویوتی هم دارم، دیگه از گوشی الجی استفاده نمیکنم و به هیچکس هم پیشنهاد خرید نخواهم داد و همینطور هیچ گوشی دیگه ای از برندهای دیگر را با گارانتی پارس کامتل به هیچکس پیشنهاد نمیدم....
تا خراب نشده میخوام بفروشمش و به جاش یا سی 702 یا سی 901 سونی اریکسون میخوام بگیرم.
نسخه رهیاب تهران با بزرگنمایی با 6 درجه و اضافه شدن امکان جستجوی معابر و مراکز بصورت کامل
آخرین نسخه رهیاب تهران (فروردین 89) با شش درجه بزرگنمایی و امکان جستجوی معابر (حتی کوچه ها و بن بست ها) و مراکز مهم و امکاناتی جالب توسط شهرداری تهران آماده شده که حجم فایل 5.2 مگ می باشد و برخلاف بقیه ی گوشی های الجی که این برنامه را نمیتونن نصب کنن (چون حجم فابل بالاتر از 3 مگ هست)، این نرم افزار روی گوشی سکرت کامل نصب میشود (خودم تستش کردم).
لینک دانلود:
البته یک نسخه ی 13.5 مگی هم دارد که فرقش با این نسخه، زوم 7 برابرش هست، ولی این نسخه ی 13.5 مگی روی سکرت نصب نمیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اين زودي ...
اي بابا...............
صدای شاتر دوربین رو چطوری میشه قطع کرد؟
نميشه.بايد منتظر بموني شايد يه فريمور بياد واسش كه توش بشه اينكارو كرد كه بعيده همچين فريموري واسه اين گوشي بياد.
من يه مشكل دارم
حافظه داخلي گوشي پر پر شده ديگه پاك نميشه
يه بلوتوس 30 مگي واسم ميومد قطع شد از اون به بعد ايطوري شد
تمام حافظه گوشي پر شده هيچ فايلي هم ندارم روش كه پاك شه
فقط صدا هاي ديفالت هست روش
ميگيد چيكار كنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)