اگر یک نسخه ی اورجینال گیر بیاری میتونی وارد دنیای عجیب و بزرگ مولتی پلیر این بازی بشی.
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
اگر یک نسخه ی اورجینال گیر بیاری میتونی وارد دنیای عجیب و بزرگ مولتی پلیر این بازی بشی.
Xare جان، یادت هست چطوری میشد انیمیشن وقتی که جنرال وسط بازی کشته میشد اجرا نشه؟
نه شرمنده اینو یاد ندارم ولی اگه بخوای در زمینه ی ادیت نیروها و فکشنها چیزایی یاد دارم
من تونستم 3 تا Serial Number برای بازی بصورت Online پیدا کردم ولی نیاز داشت تا بازی رو Update هم بکنی که فقط روی نسخه اورجینال اجرا میشد که در نتیجه ===> Online بی Online
ولی من درزمینه Networking و بازی بصورت شبکه تخصص دارم، میتونیم با هم کار کنیم
------------------
نوت : راستی با تشکر فراوان از اینکه تاپیک رو بالا آوردی
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
شما واردش شدی ؟
ما که نتونستیم![]()
مرسی، راستش من الان فقط آنلاین بازی میکنم و تو آنلاین اگه بازیتو مودینگ کنی چون یجورایی چیت حساب میشه نمیتونی با بقیه بازی کنی.
رفیق اول بازیتو نصب کن بعد آپدیتش به نسخه ی 1.5 بعد کرک بریز یعد وارد مولتی پلیر بشو بعد سریال بزن بعد وارد دنیای آنلاین میشی.
راستی یه چیز جالب، تعداد افراد بازی کننده ی روم بیشتر از مدیوال و امپایر است.
من الان دو سالی میشه وارد آنلاین شدم تو چند تا مسابقات بین المللی هم شرکت کردم، منتها هنوز مقامی کسب نکردم ولی تو دو تاش از گروهم بالا رفتم و تو یه مسابقه هم تا یه مرحله قبل از نیمه نهایی پیش رفتم.
Last edited by Artam01; 20-09-2010 at 10:35.
میشه لینک DL آپدیت بازی رو برای همه لطفا قرار بدی ؟
با تشکر![]()
این لینک آپدیت 1.3 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم به 1.5 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشحال میشم که دوستان ایرانی بیشتری رو در آنلاین این بازی مهیج و زیبا ببینم.
Last edited by Artam01; 20-09-2010 at 23:22.
درود
من Rome را روی نرمال با مصر 39 شهر گرفتم و وقتی شهر روم را گرفتم پولم همین طور منفی شد و 11 شهر مونده بود تموم بشه از نظر شما چرا این طور شد چون قبل از آن هیچ مشکلی نداشتم؟
ممنون
درود.
به خاطر اینکه تراز مالیتون منفی شد، برای جبران این وضع باید ارتشتون رو کوچک کنید، مالیات بیشتر بگیرید و ساختمان های تجاری بیشتری رو در شهرهاتون بسازید.
مگه میشه مصر هم بشی؟ من که یادمه فقط سه تا گزینه داشت ، هر سه تاشم رومی بودن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)