تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 26 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 258

نام تاپيک: Heavy Rain

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهترين سكانس بازي را به كمك يكي از دوستان تو همين تاپيك رد كردم......

انگشت اين اتان را قطع كردم .......
    دوستان اگه بچمو ول كنم تلويزيون نگاه كنه و نگم برو مشقتو بنويس تو روند بازي تاثيرش چيه؟؟؟؟(مايكل پسر اتان منظورمه!!)
    اگه طبق برنامه ای که تو اشپز خونه هست ساعت و نگاه کنی و مجبورش کنی کاراش و بکنه یه trophy میگیری اما اگه مشقاش و ننویسه فرداش که میرین پارک ایتن ازش میپرسه مدرسه چه خبر بود شان می گه چون مشقامو ننوشتم تنبیه شدم.همین

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

بعد اگه شب مجبورش نکنی بخوابه رو مبل خواب میره اونوقت باید بقلش کنی ببریش رو رخت خواب

2. 2 کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه طبق برنامه ای که تو اشپز خونه هست ساعت و نگاه کنی و مجبورش کنی کاراش و بکنه یه trophy میگیری اما اگه مشقاش و ننویسه فرداش که میرین پارک ایتن ازش میپرسه مدرسه چه خبر بود شان می گه چون مشقامو ننوشتم تنبیه شدم.همین

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

بعد اگه شب مجبورش نکنی بخوابه رو مبل خواب میره اونوقت باید بقلش کنی ببریش رو رخت خواب
    ممنون جيگر بالاخره انگشت اتان را هم قطع كردم معذرت ميخوام اون بحث صدم ثانيه اخه تو فروم ديگه يكي از بچه ها ميگفت

4. این کاربر از A M I R 1 1 0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

دوستان Heavy Rain يعني چي ؟ مگه معنيش باران شديد نميشه ؟
    چرا ميگن زير باران ؟
    آره یعنی بارون شدید.اگه منظورت review من هست باید گم که اون قسمتی که تو عنوان review نوشتم "زیر باران" اون ترجمه Heavy Rain نیست

6. 2 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یه چیزی بگم من بعضی اوقات یادم می رفت که همه چیز In Game هستش و واسه زدن استوپ منتظر میشدم صحنه تموم بشه یدفعه یادم میومد نه این کات سکانس نیست
    خوده بازیه میشه استوپ کرد.
    ------------------------------------------------------------------------

میگم امیر 110 جان اگه ممکنه در اسپویلر بگی واسه خاطر دوستان دیگر..ممنون.
    Last edited by Layken; 14-03-2010 at 23:48.

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان به زودي براتون اموزش ساخت اريگامي را ميزارم.......

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این بازیو بازی نکردم چون ps3 ندارم ولی می خواستم یه مطلبی بگم:
    عکس های بازیو که دیدم یه سری ها خیلی جالب بود مثلا شما دقیقا باید حمام رفتن یک زن رو تجربه کنید و مثلا لباستون رو باید در بیارید و شخصیت زن بازی قشنگ به صورت برهنه نشون داده میشه. فکر کنم توی کمتر بازیی همچنین چیزی تا حالا اتفاق افتاده باشه. به خاطر همین فکر کنم بازی الان توی ایران ممنوع هستش. تازه فکر کنم در این بازی رومانس هم وجود داره که اونو نمی دونم چه جوری هستش. کسی می دونه میتونه توضیح بده
    یه چیز جالب این هستش که من امروز یه مغازه رفتم. فروشنده می گفتش که می خواد ps3 بخره فقط به خاطر بازی heavy rain . فکر کنم بازی به خاطر نوآوری ها و داستان فوق العاده ای که داره خیلی ها رو مشتاق کنه که ps3 بخرن.

11. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عکس های بازیو که دیدم یه سری ها خیلی جالب بود مثلا شما دقیقا باید حمام رفتن یک زن رو تجربه کنید و مثلا لباستون رو باید در بیارید و شخصیت زن بازی قشنگ به صورت برهنه نشون داده میشه. فکر کنم توی کمتر بازیی همچنین چیزی تا حالا اتفاق افتاده باشه. به خاطر همین فکر کنم بازی الان توی ایران ممنوع هستش. تازه فکر کنم در این بازی رومانس هم وجود داره که اونو نمی دونم چه جوری هستش. کسی می دونه میتونه توضیح بده
    یه چیز جالب این هستش که من امروز یه مغازه رفتم. فروشنده می گفتش که می خواد ps3 بخره فقط به خاطر بازی heavy rain . فکر کنم بازی به خاطر نوآوری ها و داستان فوق العاده ای که داره خیلی ها رو مشتاق کنه که ps3 بخرن.
    يكم همينجوري تند نرفتي همه چيز بازي را لو دادي سربازان گمنام امام زمان ميگيرنت بيچارت ميكنن حداقل تو
    Spoiler
    ميگفتي

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يكم همينجوري تند نرفتي همه چيز بازي را لو دادي سربازان گمنام امام زمان ميگيرنت بيچارت ميكنن حداقل تو
    Spoiler
    ميگفتي
    دوست عزیز آخر سالی می خوای مثل اینکه ما یه چیزی بگیم اخطار بگیریم
    من آخه چی رو توی spoiler بذارم من گفتم اصلا بازیو بازی نکردم.
    Last edited by vahidgame; 21-03-2010 at 10:34.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

وحید جان کلا این بازی از لحاظ عناصر قوی داستانی همه چیز داره
    و تناسب هنرمندانه ای که بین جو بازی نام بازی و داستان بازی ایجاد شده واقعا هر گیمری رو تحت تاثیر قرار میده
    بستگی به شخصیت و طرز تفکرت داره که چه جوری این بازی رو ادامه بدی
    واقعا چی دوست داری ؟ با طرز تفکرت به Heavy Rain شکل بده بهش هویت ببخش و پایان مورد علاقتو ببین.
    این یک بازی نیست یک فیلمه .مقدمه ی این فیلم کافیه تا هر کسی شکه بشه ! در مقدمه ی Heavy Rain زیبا ترین و قوی ترین عناصر داستانی رو می بینی که به شکلی بسیار هنری تضاد هم درش 'گنجانده شده.
    البته اشتباه نکنیدد من داستان و روند Heavy Rain رو میگم.اینا برای من به گرافیک طبیعی ارجحیت داشت. هر چند که طراحی چهره ها از لحاظ گرافیکی قوی ترین حالت و طبیعی ترین حالت ممکن در یک بازی PS3 هست.
    وحید جان مطمئن باش این بازی ارزشش خیلی خیلی بیشتر از این حرف هاست و اگر کسی برای این بازی PS3 بخره نشان دهنده ی اینه که این شاهکار رو درک کرده ! چون که عمیقا روی هر کسی تاثیر می ذاره بازی.این چیزیه که خودم تجربه کردم
    بی صبرانه منتظرم که اولین DLC بازی رو انجام بدم.
    Last edited by S.Y.K; 20-03-2010 at 16:54.

15. 7 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان کلا این بازی از لحاظ عناصر قوی داستانی همه چیز داره
    و تناسب هنرمندانه ای که بین جو بازی نام بازی و داستان بازی ایجاد شده واقعا هر گیمری رو تحت تاثیر قرار میده
    بستگی به شخصیت و طرز تفکرت داره که چه جوری این بازی رو ادامه بدی
    واقعا چی دوست داری ؟ با طرز تفکرت به Heavy Rain شکل بده بهش هویت ببخش و پایان مورد علاقتو ببین.
    این یک بازی نیست یک فیلمه .مقدمه ی این فیلم کافیه تا هر کسی شکه بشه ! در مقدمه ی Heavy Rain زیبا ترین و قوی ترین عناصر داستانی رو می بینی که به شکلی بسیار هنری تضاد هم درش 'گنجانده شده.
    البته اشتباه نکنیدد من داستان و روند Heavy Rain رو میگم.اینا برای من به گرافیک طبیعی ارجحیت داشت. هر چند که طراحی چهره ها از لحاظ گرافیکی قوی ترین حالت و طبیعی ترین حالت ممکن در یک بازی PS3 هست.
    وحید جان مطمئن باش این بازی ارزشش خیلی خیلی بیشتر از این حرف هاست و اگر کسی برای این بازی PS3 بخره نشان دهنده ی اینه که این شاهکار رو درک کرده ! چون که عمیقا روی هر کسی تاثیر می ذاره بازی.این چیزیه که خودم تجربه کردم
    بی صبرانه منتظرم که اولین DLC بازی رو انجام بدم.
    من اول معذرت می خوام که پست قبلی خودمو پارسال وقت نشد ویرایش کنم و مجبور شدم امسال اونو ویرایش کنم. الان اومدم تعجب کردم چون پست قبلی من خیلی توضیح دادم بودم ولی نمی دونم چرا اینجوی شدش!
    بعد واقعا دوست عزیز مثل همیشه خیلی خوب توضیح داد.
    شرکت سازنده این بازی کلا شاید بازی های زیادی نساخته باشه قبلا از این بازی فکر کنم این شرکت بازی فارنهایت رو ساخته بود که تقریبا شبیه این بازی بودش. بازی heavy rain به نظرم بازی فارنهایت رو به یک نقطه کمال رسونده و یک بازی بسیار کامل تر از اون بازی باید باشه.
    من چون کنسول ندارم شاید اولویت اولم ps3 نباشه. چون با توجه به یه سری چیزها مخصوصا قیمت بازی ها شاید اول این کنسول رو نخرم. امیدورام یه روزی بتونم این بازیو بازی کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •