230 هزار تومان
230 هزار تومان
من کل این تاپیک رو خوندم. تا الان از مانیتور CRT استفاده میکردم.میخوام سیستمو عوض کنم و برای مانیتور ابتدا نظرم روی Lg w2252tq بود.اما وقتی اینو دیدم دو دل شدم.چندتا سوال از اونایی که این مانیتور رو خریدن داشتم.
1-کیفیت متریال چطوره؟ پشتش انگار یک پلاستیک شطرنجی نامرغوب استفاده شده یا من بد متوجه شدم؟
2- خروجی 3.5mm داره که بشه به اسپیکر وصل کرد و صدا رو از اون شنید؟
3- قصد دارم گرافیک Ati connect3d 4850 extreme oc بخرم.به خوبی با هم مچ میشن؟ مشکلی نیست تو بازی های جدید و به قول معروف اسکالینگ صورت نمیگیره؟
4-برد ریموت کنترلش تقریبا چند متر؟
5- یک سوال دیگه هم داشتم که پرسیدنش بهتر از نپرسیدنش بود..زبان انگلیسی هم در تنظیماتش هست دیگه چون من هرچی عکس دیدم زبان چینی بود.
6-از لحاظ کیفیت تصویر و طبیعی بودن رنگها و زاویه دید وضعیتش نسبت به Lg w2252tq چطوره؟
خیلی ممنون.
Last edited by Mr.Mimi; 01-02-2009 at 02:24. دليل: ویرایش
دوست عزیز در جوا ب سوالاتتون شرکت AOC یکی از بزرگترین تولید کننده برند LCD می باشه.اگر که یکمی در اینترنت جستجو کرده باشی به سایت رسمی شرکت حتما بر میخوریدر مورد جنس یا همون متریالش که علت شطرنجی بودنش جنس نامرغوب نیست بلکه طراحی (دیزاین) اون اینطور ایجاب میکرده چون خلق طرح شرنجی پشت اون از الماس نشات گرفته .جنسیشم همون پلاستیکی هست که در تمام مانیتورها موجودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طرح جلوی آن به گفته خود شرکتش براق پیانویی هست.
یکی از چیزهایی که به جذابیت این مانیتور اضافه میکنه براقیت خود lcd هست که بسیار زیباست
برای اطلاعات بیشتر میتونید از این سایت دیدن کنیداین سایت ترجمه کامل اون مطالب چینی هست که دیده ایدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2)بله خروجی داره
3)----- نمی دونم
4)کنترلش تا 13متر رو خیلی خوب جواب داد (با وجود دیوار بیشتر نتونستم برم) ولی همه اینها به نو بودن باطریتونم بستگی داره
5) بله در قسمت تنظیم زبانش 8تا زبان را پشتیبانی میکنه(به نظرتون میشه زبان بین المللی انگلیسی داخلش نداشته باشه)زبان انگلیسی هم داره
در کل مانیتور AOC 2230fm را به اون هایی که میخوان جدیدترین تکنولژی روز را داشته باشن معرفی میکنم
به قول دوستان دس کم نزدیک به 20 هزار تومان انواع کابل ها داخل جعبش موجود هست
بازم میگم که به اگر ابهامی در تکنولژی و انواع آزمایشهایی که روی این مانیتور شده دارید میتونید سری به سایتبزنید اطلاعات بسیار ارزشمندی داخلش پیدا میکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سلام.من ميخام اون مدل 22 اينچيشو بگيرم كه ميكروفن و وبكم داره/190 تومن روزنامه زده بود
واسه فيلم خوبه ديگه؟
خودش كه اسپيكر داره ولي اگه بخام بازم ميتونم بهش اسپيكر وصل كنم؟ يه سيستم داغون دارم ميخام كم كم آپديتش كنم از مانيتورش شروع كردم فعلا
بعدشم ميشه يكي بگه سرعت پاسخگويي و كنتراست و اينا يعني چي؟ مفهومي توضيح بديد برام.مثلا الان بگين گوشي n95 كيفيتش 16 مليون هست و رزولوشنش فلانه ميفهم يعني چي ولي اينو نه.تاحالا مانيتور نخريدم آخه.اگه اصطلاحات ديگه اي هم هست براي خريد مانيتور به كار ميره بگيد ممنون ميشم
چي 180 تومن AOC 2217PWC
![]()
آقا خوبه بالاخره.نظر بقیه رو میخام بدونم.میخام تا آخر هفته بخرمش حتما
سرعت پاسخگوئي اگر بالا باشه ( كه توي موبايل غالبا اينطور هست) توي صفحه شبح ديده ميشه (در اصل تصوير قبلي دير محو ميشه)
زمان پاسخگوئي كمتر بدرد بازي ميخوره هر چند كه من تو مانيتورهاي 8 ميلي ثانيه هم توي بازيهاي سريع ماشين مشكلي از اين لحاظ نديدم.
منتها زمان 5 ميلي ثانيه انقدر كم هست كه همچين مشكلي ديده نشه حتي تو 8 ميلي ثانيه هم همچين مشكلي نيست.
كنتراست هم هر چي بيشتر باشه تصاوير سياه رو سياهتر ميبينيد. كنتراست اين مانيتور هم خوب هست من مال خودم كنتراستش خيلي از اين كمتره و مشكلي هم از اين لحاظ ندارم.
همين رو بخر (تا گرون نشده چون اون يكي مدلش گرون شده) حالش رو ببر.
اسپيكرهاي خودت رو هم ميتوني بزاري عقب فيلم با صداي 5.1 كاناله ببني حالش رو ببري
Last edited by MicroSystem; 02-02-2009 at 22:39.
آقا واقعا ممنون.تاحالا هیچکس اینقدر شفاف واسم توضیح نداده بود موضوع رو.دستت درد نکنه.تشکر کم بود فقط برات میزدم
سلام دوستان مانیتور AOC مدل 203 +Vw قیمتش در حال حاضر 160 هزار تومان شده
امکاناتشم شامل ورودی DVI , آنالوگ و کنتراست 3000 و 5 میلی ثانیه که در حد قیمتش عالی و مقرون به صرفسبا این قیمت مانیتور 17 اینچ LG , samsung هم بهتون نمیدن
من این مانیتور رو به دوستانی که ورودی HDMI و USB و اسپیکر نیاز ندارن پیشنهاد میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)