تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 82 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

USB3 هنوز فراگیر نشده. ولی هاردی بگیر که دور 7200 باشه و eSATA داشته باشه چون سرعتش در عمل (نه در تئوری)چند برابر USB2 هست. من سه ساله از وسترن 1TB Studio Pro استفاده میکنم و بیش از 4 ساله یک وسترن Premium 500GB هم دارم. هر دو فایروایر دارن که به کار نمیاد ولی اولی بدلیل داشتن eSATA قابل مقایسه با دومی که فقط USB داره نیست.
    دوست خوبم سلام
    همانطوري كه ايشون گفتن ميخوان دائماً بين سيستمها جابه جا كنن ، پس اولويت با هارد پرتابل هست نه مدلهاي دسكتاپي آداپتوردار .
    ضمناً مدلهايي كه شما پيشنهاد دادين به راحتي در بازار پيدا نميشه . در حال حاضر تنها مدل وسترني كه اينترفيس esata دارد و هنوز در حال توليد هست My Book Studio Edition II هست كه حداقل حجمش 2 ترابايته كه مسلما خيلي هم گران هست چون از دو هارد اينترنال استفاده ميكنه و به صورت raid كار ميكنه ، ضمن اينكه اينترفيس esata خيلي هم رايج نيست و نكته جالب اين هست كه براي ساخت اين مدل My Book Studio از هارد اينترنال سري گرين استفاده شده كه 7200 دور هم نيست . مدل Premium هم ديگه توليد نميشه .

من در تاپیک جامع هارد اکسترنال ايشون رو راهنمايي كردم !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-07-2011 at 11:04.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه er.mohammad77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

آقای ata.royalfalcon سلام.

من میخوام یه هارد اکسترنال 1ترا بگیرم. لپ تاپم eSata داره --- ولی USB3 نداره.

آیا هارد اکسترنالی که هم eSata داشته باشه هم USB2 داریم؟ شما چه مارکی رو توصیه میکنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای ata.royalfalcon سلام.

من میخوام یه هارد اکسترنال 1ترا بگیرم. لپ تاپم eSata داره --- ولی USB3 نداره.

آیا هارد اکسترنالی که هم eSata داشته باشه هم USB2 داریم؟ شما چه مارکی رو توصیه میکنید؟
    سلام
    هارد سیگیت پرتابل یا بدون آداپتور مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که از حجم 320 گیگ الی 1.5 ترابایت موجوده که انتهاي اين هاردها (كارتريج) قابل جدا شدن هست مثل عكس زير . اين باعث ميشه كه شما بتونين انواع اينترفيس رو به اين هارد متصل كنين مثلا usb2 يا usb3 يا esata يا firewie و حتي ميتونين با كندن اين كارتريج از ساتاي هارد به طور مستقيم مثل هارد اينترنال استفاده كنين .

عكسي از انواع كارتريج

انتهاي خود هارد بدون كارتريج

نكته مهم اين هست كه در داخل جعبه اين هارد فقط يه جور كارتريج هست . كارتريج usb2 يا usb3 كه روي جعبه اش مينويسه . براي ساير كارتريج ها بايد جداگانه خريداري بشه حتی esata و نکته مهم دیگه این هست که باید از شرکت سازگار بپرسید که آیا کارتریج esata تو انبار موجود داره یا خیر .

مثلا معني عكس زير (قسمت پايين گوشه سمت راست) اين هست كه هارد با كارتريج usb3 فروخته ميشه .

لينك اين مدل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته مهم دیگه این هست که سیگیت مدلهای آداپتوری یا همون دسکتاپی 3.5 اینچی کارتریج esata ندارن و همچنین خرید مدلهای آداپتوری سیگیت اصلا توصیه نمیشه چون مواردی از نقص فنی مشاهده شده !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 20-08-2011 at 18:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز, من میخوام یه هارد اکسترنال خوب 500 گیگابایت میخوام برای اینکه عکس ها و کلا فایلهای لازم برای یک طراح وب و گرافیک رو روش بریزم و آرشیو کنم و بعدا روش لینوکس هم بریزم ....کلا یعنی هارد کاملی باشه که بعدا نخواد عوضش کنم ....سرعت تبادل اطلاعاتش هم بالا باشه .... ,و ssd نباشه....ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با تشکر از همتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    آیا شما این هارد رو پیشنهاد میکنید:
    کد:

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دوستم یه هارد اکسترنال داره . خوب کار میکرد . الان وقتی میزنه به کامپیوتر یه پیام میاد که می آد . که یک yes va no داره . که اگه yes بزنیم فرمت میشه و اگه no بزنیم که باز نمیشه .
    اطلاعات رو نیز داره نمیخواد فرمت بشه . راهی هست که هارد رو بیاره بالا ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستم یه هارد اکسترنال داره . خوب کار میکرد . الان وقتی میزنه به کامپیوتر یه پیام میاد که می آد . که یک yes va no داره . که اگه yes بزنیم فرمت میشه و اگه no بزنیم که باز نمیشه .
    اطلاعات رو نیز داره نمیخواد فرمت بشه . راهی هست که هارد رو بیاره بالا ؟
    سلام
    باید دیسک منجمنت رو ببینید تا از وضعیت پارتیشنها مطلع بشید ولی حدس میزنم که پارتیشن RAW شده به همین خاطر این پیغام ظاهر میشود .
    راه حل :با استفاده از نرم افزارهایی مثل partition table doctor سعی کنید که partition table رو فیکس کنید اگر نشد چاره ای جز فرمت کردن ندارید ولی قبل از فرمت کردن با استفاده از نرم افزارهای بازیابی ، اطلاعات رو ریکاوری کنید و سپس فرمتش کنید .

لینک partition table doctor
    کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 13-09-2011 at 21:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

دوستان من یه هارد transcend دارم که وقتی به dvd player و set up box وصلش می کنم بالا نمیاد.
    رابط های هارد 2 تا پورت usb2 هست .یکی رو وصل می کنم فقط چراغش روشن میشه ومطمئن شدم که قدرت لازم برای چرخش دیسک هارد وجود نداره. حالا یه سوال؟
    اگه یه هاب اداپتور دار بگیرم ویکی از usb ها رو به اون ویکی دیگه از usb ها رو به دی وی دی پلیر یا ----- وصل کنم هار کار می کنه؟
    یه وقت هاردو نسوزونه!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه هارد transcend دارم که وقتی به dvd player و set up box وصلش می کنم بالا نمیاد.
    رابط های هارد 2 تا پورت usb2 هست .یکی رو وصل می کنم فقط چراغش روشن میشه ومطمئن شدم که قدرت لازم برای چرخش دیسک هارد وجود نداره. حالا یه سوال؟
    اگه یه هاب اداپتور دار بگیرم ویکی از usb ها رو به اون ویکی دیگه از usb ها رو به دی وی دی پلیر یا ----- وصل کنم هار کار می کنه؟
    یه وقت هاردو نسوزونه!
    سلام
    لازم نيست usb هاب آداپتوردار بخريد . ميتونين با خريد آداپتور برق usb دار (مثل عكس زير) سر دوم كابل رو به آداپتور متصل كنيد .
    البته قبل از خريد ليبل رو كنترل كنيد كه خروجي برق بيشتر از 5 ولت نباشه .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lllpixielll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shiraz

14

سلام دوستان
    چند روز پیش یک هارد Wd my passport essential SE 1 T خریدم، وقتی به لپ تاپ وصلش کردم 6-7 دقیقه طول کشید تا هارد رو بشناسه، وقتی که داشتم manual داخل هارد رو میخوندم هارد هنگ کرد و صدای خر خر ضعیفی از اون شنیده میشد این حالت 30 ثانیه طول کشید.
    بردم گارانتی گفتن مشکلی نداره اما هر از گاهی (خیلی کم البته) این اتفاق میفته ... این باعث شد که نسبت به سالم بودن هارد شک کنم، امروز QUICK DRIVE TEST و Complete Test رو که داخل نرم افزار خود هارد هستش( Wd Smart ware) رو اجرا کردم اما هر 2 تست fail میشه!!
    سوالم اینه که با این تفاسیر هارد مشکل داره؟ یا نه؟ این تست ها روی هارد اکسترنال شما چجوریه؟؟؟

در ضمن سرعت رایت هارد: 17 و سرعت رید آن : 30 است!
    مشخصات لپ تاپ:
    cpu: core i7
    ram 4g
    windows 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •