به نظرم خیلی جالب نبود کلا سری cod به یه نوع بن بستی رسیده که باعث شده کمی تکراری بشن
به نظرم خیلی جالب نبود کلا سری cod به یه نوع بن بستی رسیده که باعث شده کمی تکراری بشن
شما بذار این بازی عرضه بشه بعد اگه خوشت نیومد ابراز ناراحتی کن..
ولی نسخه قبل این بازی که خیلی خوب بود...من به این یکی امیدوارم..
جنگ های مدرن بیشتر بهم حال میده تا جنگ های قدیم
هنوز اطلاعاتی از بازی منتشر نشده به اون صورت جالب که دوستان، فاتحه بازی رو خوندن رفته بزارین بازی بیاد بعد بهش فحش بدین، ما ایرانی همین ایراد رو داریم دیگه فقط بلدیم به همچی ایراد بگیریم در صورتی که خودمون هیچی نیستیم.
فقط اين يه تيكرو بد اومدي !!!در صورتی که خودمون هیچی نیستیم.
دقیقا تمام جمله رو نوشتم که همین رو بگم، در 99% اوقات افرادی که فقط ایراد میگرن واقعا خودشون هیچی نیستن چون کاری غیر از ایراد گرفتن، بلد نیستن.
اقا من تسلیمم زود ناراحت نشین من که نگفتم mw 2 که قراره بیاد خوب نخواهد بود من نظرمو درباره mw 1گفتم
کلا اگه دقت کرده باشین تمامی cod ها ماموریت های یکسان(capture یک منطقه یا گشتن همه خونه ها یا منفجر کردن چیزی ...) و فضاهای شبیه هم دارن در نتیجه این یکم ازار دهندس ولی امیدوارم mw 2 اینطوری نشه
Activision مدعی شده است که Modern Warfare 2 نه تنها موفقیت نسخه قبل را تکرار میکند بلکه پرفروشترین بازی تاریخ هم خواهد بود!!
سیمون ولز در گفتگو با MCV در اینباره گفت: این موضوع شاید باعث تعجب عدهای شود؛ ولی کافیست عقب بایستید و شگفتی این بازی را ببینید.
ولز ادامه داد: ما معتقدیم پتانسیل اینرا داریم که به بزرگترین که صاحب بزرگترین سرگرمی سال باشیم. کال آو دیوتی در هر بازی قویتر از بازیهای قبل میشود.
حقیقت یک سری بازی به بزرگی COD این است که برای رقابت با بزرگترین سرگرمیها نه تنها میان بازیهای رایانهای؛ بلکه برای رقابت با خارج از دنیای گیم ساخته شده است.
آخرین نسخه از سری کال آو دیوتی بدون یدککشیدن نام این سری؛ تنها با نام Modern Warfare 2 نوامبر امسال منتشر خواهد شد.
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نمیدونم دوستان اون ترایلر رو که دیدند چیزی ازش متوجه شدند یا نه ولی بذارید من یه توضیحی بدم چون ممکنه خیلی از دوستان تریلر رو ندیده باشند.
درهای اتوماتیک باز میشوند.چند نفر درحال پچ پچ کردن هستند به نظر میرسد روسی باشند (مکان:فرودگاه بین المللی)
آن چند نفر به نزدیک آسانسور میرسند.درهای آسانسور باز شده و آنها وارد میشوند.
ناگهان از درون ساکهایشان شروع بع درآوردن اسلحه هایشان میکنند و در عرض فقط 13 ثانیه همه آهنها تا دندان مسلح شده اند
یکی از افراد که به نظر رهبر گروه هست به ساعتش نگاه میکند ساعت 8:17 دقیقه را نشان میدهد .
اما یک چیز عجیب میبینیم که هیچکدام از 4 روسیه ای ماسک به چهره خود نزده اند!! چرا؟
احتمالا میخواهند که چهره آنها توسط همه دیده شود . به نظر میرسد که این مرحله اول بازی باشد
"خدا به همراهمان" این جمله اسیت که توسط یکی از افراد گروه به زبان روسی گفته میشود و در همین لحظه جمله دیگری که داستان بازی را مشخص میکند گفته میشود اما این بار به زبان انگلیسی : یادتان باشد روسیه ای صحبت نکنید
پس دلیل ماسک نزدن معلوم شد آنها میخواهند کاری کنند که رسانه هاو مردم فکر کنند این حمله توسط امریکایی ها صورت گرفته شده در همین لحظه درهای آسانسور بازشده و آنها شروع به قتل عام مردم میکنند.
از جمله نوشته ها و تصاویر دیگری که در این تریلر دیده شد (برداشتهای زیر از تصاویر صرفا برداشت شخصی بنده بوده):
خاک آمریکا: احتمالا قسمتی از بازی باید در امریکا باشد و ما باید از خاک امرکا دفاع کنیم و تروریستها را بیرون کنیم
هواپیمای f15
فرودگاه هلیکوپتر
خطوط هوایی بازرگانی : که باز هم احتمال حمله تروریستی و دفع حمله توسط ما هست
در صحنه بعدی پرچم امریکا و یک زیر دریایی و همچنین دوربینهای مخصوص امریکاییی ها که در این صحنه دوربین حرارتی را میبینیم
در صحنه بعدی فردی را میبینیم که در حال بالا رفتا از یک کوه یا همچین چیزی هست پس در این صورت در گیم پلی این بازی صعود هم وجود دارد(بالا رفتن و کوه نوردی)
نبرد کشتیها:ممکن است در طول بازی مرحله ای را در پشت بمب افکنهای یک کشتی بگذارانیم
در صحنه بعدی ماشینهای ویژه امریکایی که در خشکی و آب میروند را میبینیم
سپس مجسمه عیسی مسیح را در ریودوژانیرو میبینیم که باز هم احتمال وجود مراحلی در برزیل را نشان میدهد
در تصاویر بعدی یک خرس اسباب بازی و همچنین یک فرودگاه را میبینیم و یک سرباز امرکایی با نوشتهای در کتار آن(هجوم زمینی و آبی)
سپس سکوهای نفتی و یک قلعه
در این لحظه درهای آسانسور بسته میشود
تاریخ انتشار: 09/10/11
Last edited by korokodil_avareh; 03-04-2009 at 14:47.
اگه اینطور که شما میگی باشه که خوبه.بازی زیباییه
بازی مطمئنا از همه لحاظ عالی میشود ولی باز هم با یک داستان کلیشه ای و منزجر کننده طرف هستیم مثل نسخه 1 این بازی
که روسیه ای ها و یا مسلمانها میخوان دنیا رو نابود کنند و سربازهای از جان گذشته و دلیر امریکایی و انگلیسی جلوی کارشون رو میگیرند و مثل همیشه دنیا رو نجات میدن(خدا خیر این امریکاییها بده که همیشه به فکر نجات مردم هستند)
خداییش خیلی بده البته چاره ای هم نیست تا زمانی که قدرت بازی سازی دست اونها باشه همین روند هجوم فرهنگی ادامه داره
ولی داستان بازی رو که کنار بذاریم بازی100 درصد شاهکار میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)