سلام
از کجا بفهمم که بازی تموم شده؟
من همه ی شهر ها رو بهطور کامل گرفتم و Don of NYC شدم.آیا بازی تموم شده؟
اگه پاسخ مثبت است پس چرا همه ی فیلمهای او باز نشده؟
سلام
از کجا بفهمم که بازی تموم شده؟
من همه ی شهر ها رو بهطور کامل گرفتم و Don of NYC شدم.آیا بازی تموم شده؟
اگه پاسخ مثبت است پس چرا همه ی فیلمهای او باز نشده؟
با سلام...نوشته شده توسط Amin
خوب ، همون اولش هم با DAEMON TOOLS و Image مربوط به آن بازی رو نصب کرده بودم که به مشکل خوردم...
بعد سعی کردم با کرکی که شما گذاشته بودید هم امتحان کنم که در عمل فرقی نکرد...
بازی ظاهرا نصب و اجرا میشه...اما در بازی صدا هست و چهار چوب خیابونا رو میشه دید ولی خبری از آدمها و وسایل نیست...در قسمت Option هم که میرویم ، موس حرکت نمی کنه که بتونیم رزولوشن گرافبکی رو پایین بیاریم...به همین دلیل من شک دارم که یا سی-دی بازی که من دارم اشکال داره یا من بازی رو بد نصب کردم!
مشخصات سیستم:
1- CPU =1800 full cash
2- رم = 512
3- کارت گرافیک = GF 440 64MB مارک شرکت GAIN Ward
لازم بیاد آوریست که رو همین سیستم من بازی هایی نظیر NFS Most wanted و King Kong را براحتی بازی کرده ام و در حال حاضر بازی دسپرادوز 2 هم روی سیستم ام نصبه که اگر چه کمی کند اما اجراء میشه (که از نظر گرافیکی فکر میکنم قویتر از این بازی باشه...)
سلام عزيزنوشته شده توسط shahbab
اما كارت گرافي شما براي اين بازي خيلي ضعيفه .....![]()
![]()
امین خان عزیز با تشکر از راهنمایی های دلسوزانه شما ...با آنکه هنوز کمی شک دارم که مشکل به کارت گرافیکم مربوط باشه، اما نظر شما را می پذیرم...نوشته شده توسط Amin
1- میشه یه برنامه برای اور کلاک کردن کارت گرافیک و CPU معرفی کنین ؟ یا لینک بدین؟
2- با قیمت حدود 100000تومان چه کارت گرافیکی رو مناسب برای بازی های روز میدونین؟ سیستم من AGP 4X رو پشتیبانی میکنه.
مرسی،متشکرم
Last edited by shahbab; 12-07-2006 at 01:27.
سلام
لطفاً یکی جواب منو بده دیگه!!
سلام
آیاراهی برای حل مشکل کنترلرهست یانه ؟چون من هم کنترلررودرلست دارم ولی فعال نمیشه ...
توی دایرکتوری خودبازی یه فایل برای تنظیمات بازی هست (default) که توی اون لست کنترلرها وهمچنین تنظیمات بازی هست .
ولی تعدادمحدودی کنترلررونوشته آیاعلت اون همین نیست .
مرسی
سلام
منم همه جا ها رو گرفتم اما هنوز براي زده 84% رو رفتم
ديگه نميدونم بايد چيكار كرد. دون هم شدم.
اگه بشه 100% اتفاق خاصي ميوفته؟
ممنون
سلام بچه ها من طوی مرحله ای گیر کردم که داخل یک خونه است توش چند تا طا بوت هستش و دم درش ادم هایی با کت و شلوار های کرم قرار دارند اونها رو میکشم داخل خانه هم هستند میکشمشون پیغام میده برو طبقه ی بالا میرم بالا تا از اسانسور خارج میشم مرد با کت وشلوار سیاه مشت میزنه توی صورتم می خورم زمین چند مر اون بالا هستند اونارو هم میکشم بعد نوبت مرد میشه که کت و شلوار مشکی داره ولی وقتی میکشمش میبازم باید چه کار کنم اون مردرو چون اگر نکشمش من رو با کلتش میکشه
سلامنوشته شده توسط مهدي ه ف
شما بايد اووون طرف رو بگيري و پرت كني تو كوره ....![]()
![]()
براي من اين ارور رو ميده
cd/dvd emulation software has been detected.please all cd/dvd emulation software and re-start the game
لطفا بگين چه كار كنم با نرم افزار anti-blah و SafeDisk4Hide امتحان كردم جواب نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)