تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 38 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 378

نام تاپيک: The Godfather

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    از کجا بفهمم که بازی تموم شده؟
    من همه ی شهر ها رو بهطور کامل گرفتم و Don of NYC شدم.آیا بازی تموم شده؟
    اگه پاسخ مثبت است پس چرا همه ی فیلمهای او باز نشده؟

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Amin
    سلام عزيز
    اين ميني ايميج كه دوستمون گذاشتن براي زماني بود كه بازي كرك نشده بود و با كپي كردن كركها شخصيت بازي از ماشين پياده نميشد
    حالا شما يه بار بازي رو به وسيله DAEMON Tools و ايميجي كه بازي رو به وسيله اووون نصب كرديد اجرا كنيد ببينيد مشكل CPU usage حل ميشه يا نه ....
    مشخصات سيستمتون رو هم لطف كنيد بنويسيد
    با سلام...
    خوب ، همون اولش هم با DAEMON TOOLS و Image مربوط به آن بازی رو نصب کرده بودم که به مشکل خوردم...
    بعد سعی کردم با کرکی که شما گذاشته بودید هم امتحان کنم که در عمل فرقی نکرد...
    بازی ظاهرا نصب و اجرا میشه...اما در بازی صدا هست و چهار چوب خیابونا رو میشه دید ولی خبری از آدمها و وسایل نیست...در قسمت Option هم که میرویم ، موس حرکت نمی کنه که بتونیم رزولوشن گرافبکی رو پایین بیاریم...به همین دلیل من شک دارم که یا سی-دی بازی که من دارم اشکال داره یا من بازی رو بد نصب کردم!
    مشخصات سیستم:
    1- CPU =1800 full cash
    2- رم = 512
    3- کارت گرافیک = GF 440 64MB مارک شرکت GAIN Ward
    لازم بیاد آوریست که رو همین سیستم من بازی هایی نظیر NFS Most wanted و King Kong را براحتی بازی کرده ام و در حال حاضر بازی دسپرادوز 2 هم روی سیستم ام نصبه که اگر چه کمی کند اما اجراء میشه (که از نظر گرافیکی فکر میکنم قویتر از این بازی باشه...)

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahbab
    با سلام...
    خوب ، همون اولش هم با DAEMON TOOLS و Image مربوط به آن بازی رو نصب کرده بودم که به مشکل خوردم...
    بعد سعی کردم با کرکی که شما گذاشته بودید هم امتحان کنم که در عمل فرقی نکرد...
    بازی ظاهرا نصب و اجرا میشه...اما در بازی صدا هست و چهار چوب خیابونا رو میشه دید ولی خبری از آدمها و وسایل نیست...در قسمت Option هم که میرویم ، موس حرکت نمی کنه که بتونیم رزولوشن گرافبکی رو پایین بیاریم...به همین دلیل من شک دارم که یا سی-دی بازی که من دارم اشکال داره یا من بازی رو بد نصب کردم!
    مشخصات سیستم:
    1- CPU =1800 full cash
    2- رم = 512
    3- کارت گرافیک = GF 440 64MB مارک شرکت GAIN Ward
    لازم بیاد آوریست که رو همین سیستم من بازی هایی نظیر NFS Most wanted و King Kong را براحتی بازی کرده ام و در حال حاضر بازی دسپرادوز 2 هم روی سیستم ام نصبه که اگر چه کمی کند اما اجراء میشه (که از نظر گرافیکی فکر میکنم قویتر از این بازی باشه...)
    سلام عزيز
    اما كارت گرافي شما براي اين بازي خيلي ضعيفه .....

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Amin
    سلام عزيز
    اما كارت گرافي شما براي اين بازي خيلي ضعيفه .....
    امین خان عزیز با تشکر از راهنمایی های دلسوزانه شما ...با آنکه هنوز کمی شک دارم که مشکل به کارت گرافیکم مربوط باشه، اما نظر شما را می پذیرم...
    1- میشه یه برنامه برای اور کلاک کردن کارت گرافیک و CPU معرفی کنین ؟ یا لینک بدین؟
    2- با قیمت حدود 100000تومان چه کارت گرافیکی رو مناسب برای بازی های روز میدونین؟ سیستم من AGP 4X رو پشتیبانی میکنه.
    مرسی،متشکرم
    Last edited by shahbab; 12-07-2006 at 01:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    لطفاً یکی جواب منو بده دیگه!!

حـــــرفـه ای A-H Entertainment's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    آیاراهی برای حل مشکل کنترلرهست یانه ؟چون من هم کنترلررودرلست دارم ولی فعال نمیشه ...
    توی دایرکتوری خودبازی یه فایل برای تنظیمات بازی هست (default) که توی اون لست کنترلرها وهمچنین تنظیمات بازی هست .
    ولی تعدادمحدودی کنترلررونوشته آیاعلت اون همین نیست .
    مرسی

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    منم همه جا ها رو گرفتم اما هنوز براي زده 84% رو رفتم
    ديگه نميدونم بايد چيكار كرد. دون هم شدم.
    اگه بشه 100% اتفاق خاصي ميوفته؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض

سلام بچه ها من طوی مرحله ای گیر کردم که داخل یک خونه است توش چند تا طا بوت هستش و دم درش ادم هایی با کت و شلوار های کرم قرار دارند اونها رو میکشم داخل خانه هم هستند میکشمشون پیغام میده برو طبقه ی بالا میرم بالا تا از اسانسور خارج میشم مرد با کت وشلوار سیاه مشت میزنه توی صورتم می خورم زمین چند مر اون بالا هستند اونارو هم میکشم بعد نوبت مرد میشه که کت و شلوار مشکی داره ولی وقتی میکشمش میبازم باید چه کار کنم اون مردرو چون اگر نکشمش من رو با کلتش میکشه

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط مهدي ه ف
    سلام بچه ها من طوی مرحله ای گیر کردم که داخل یک خونه است توش چند تا طا بوت هستش و دم درش ادم هایی با کت و شلوار های کرم قرار دارند اونها رو میکشم داخل خانه هم هستند میکشمشون پیغام میده برو طبقه ی بالا میرم بالا تا از اسانسور خارج میشم مرد با کت وشلوار سیاه مشت میزنه توی صورتم می خورم زمین چند مر اون بالا هستند اونارو هم میکشم بعد نوبت مرد میشه که کت و شلوار مشکی داره ولی وقتی میکشمش میبازم باید چه کار کنم اون مردرو چون اگر نکشمش من رو با کلتش میکشه
    سلام
    شما بايد اووون طرف رو بگيري و پرت كني تو كوره ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض f1

براي من اين ارور رو ميده

cd/dvd emulation software has been detected.please all cd/dvd emulation software and re-start the game

لطفا بگين چه كار كنم با نرم افزار anti-blah و SafeDisk4Hide امتحان كردم جواب نداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •