با این اینترفیس و سیستم عاملی که این داره arm 11 عمرا جواب بده...احتمالا مثل 5800 باشه دیگه؟ ARM 11 369 MHz
با این اینترفیس و سیستم عاملی که این داره arm 11 عمرا جواب بده...احتمالا مثل 5800 باشه دیگه؟ ARM 11 369 MHz
سیستم عاملشون که یکیه و احتمالا بهینه سازی هم شده باشه ولی واسه اینترفیس نمیدونم
من جایی دیدم زده بود 400 مگا هرتز 2هسته ای cpuش
ولي به نظر من بايد دو هسته اي باشه...چون احتمال ميدم چيپ هم داشته باشه...
منم حدسم این بود که یه CPU قوی تر از مدل های فعلی بزارن
ولی مثلا سامسونگ که اینقدر خرج واسه ارائه مدل های جدید میکنه واسه i8510 نیومد هزینه تولیدش رو بالا ببره و CPU جدیدتر استفاده کنه و همون پلتفرم G810 رو استفاده کرد با همون CPU که تک هسته ای هم هست. البته با بهینه سازی سرعتش بهتر شده
واسه N97 هم احتمالا همینجوری باشه یا شاید هم به قول آقا یونس دو هسته ای مدل های قبلی
اگه 400 مگاهرتز دوهسته ای باشه که دیگه دمش گرمه ، سنگ تموم گذاشته
دلیل استفاده نکردن نوکیا از سی پی یو های دو هسته ای و دارای چیپ در درجه اول
پایین آوردن هزینه تولید و در درجه دوم مصرف کم باتری بود
همون طوری که اکثر دوستانی مه 8510 دارن (حداقل تمامی کسانی که من دیدم)
به شدت از مصرف باتری گوشیشون هنگام کار با اون نا راضی بودن
و اینمسله هنگامی که با دوربین کار میکنند بصورت حاد تری نمایان میشه
امیدورارم که نوکیا تو 97 از نسل جدید سی پی یو هاش که قرار بود تو 96 استفاده کنه و قراردادش کنسل شد
(بازم واسه کم کردن قیمت تمام شده 96 و رقابت با 8510!!)
استفاده کنه
دوستان کسی تاریخ دقیق ورود گوشی رو نداره ؟با قیمت تقریبیش؟ممنون........................ .........................
احتمال زياد...خرداد ماه تو بازاره...
سلام.به نظر شما ارزش داره که تا N97 بیاد براش صبر کنیم؟الان هم گوشی های خوبی در بازار است.(8510i-N96-5800-...).خواستم نظرتون رو در مورد این تاچ اسکرین بدونم؟
سوال دوم منم این بود که میدونید صفحه N97 از چه نوعی است؟(مقاومتی-خازنی-مادون قرمزی)
با تشکر.
تاپیک غول نوکیا و اینهمه سوت و کور ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)