در مجموع شما فقط ظاهر خودرو رو برنده مي شيد!
از نظر فني هيچ!
البته اين برد شما به قيمت خرج كردن بيشتر است.
در مجموع شما فقط ظاهر خودرو رو برنده مي شيد!
از نظر فني هيچ!
البته اين برد شما به قيمت خرج كردن بيشتر است.
این همه خودشونو کشتن تا یه چیز متفاوت بسازن
شما تازه میگی فرقشون چیه؟
والا ظاهرشون که تا حدودی با هم فرق داره
ولی اگه از لحاظ تجهیزات اضافه شده می خوای
من نمیدونم
نه چون موتور ef7 ساخته شده تا چند وقت دیگه این موتور روی سمند سوار میشه که دوگانه سوز هم هست
من شنیدم موتور tu5 روی slx میخوان بذارن که خیلی عالیه.![]()
ميشه در مورد اين tu5 و xu7 يكم بيشتر توضيح بدي؟!
در ضمن از نظر قيافه هم زياد فرقي نكرده. فقط جلوي ماشين يكم عوض شده . پشتشم كه فقط يه گوشه از چراغو مثل مدل ال ايكس برداشتن. يعني از بغل ببيني فكر نميكنم بشه تشخيص داد سورنه يا معموليه!
ایران خودرو میخواد در فاز بعدی تولید موتور TU5 را روی سورن پیاده کنه این موتور همون موتور 206 تیپ 5 یعنی 1600 سی سی با 16 سوپاپ و 110 اسب بخار که در مقابل موتور فعلی سمند که 1800 سی سی و 95 اسب بخار و 8 سوپاپ هست حرفای زیادی داره همچنین موتور TU5 بدلیل داشتن استاندارد یورو 2 مصرفش خیلی کمتره نسبت به موتور های فعلی .
فعلا برنامه موتور EF7 فقط برای سمند ال ایکس هست و سمند سورن رو ایرانخودرو میخواد TU5 کنه و همچنین امکانات و تجهیزات ایمنی رو هم میخواد بکلی ارتقا بده که با این اوصاف قیمتش میزنه بالای 20 تومن![]()
سلام
یه مدتیه که ماشینم ( سمند lx ) سفت و سخت !! شده به خصوص روی ناهمواریهای ریز خیلی اذیت می کنه
( نمی دونم از اول بوده من توجه نداشتم یا ماشین بعد از مدتی اینطوری میشه)
به هر حال دوستان تعویض کمک فنر رو مناسب می دونند اگه جواب مثبته چه نوعی؟
با تشکر
سلام آقا علی
سمند یکی از ماشینایی هست که باید خیلی بهش برسی چون بعد از یه مدت کوتاه از فرم میفته، صدا میده و ...
چه مدتی میشه داری استفاده میکنی؟؟
سلام
حدود 20 ماه هست که دارمش (صفر گرفتم )
البته از رسیدن (خرج کردن ) به ماشین ابایی ندارم اما متاسفانه چون شهرمون کوچیکه نمی شه هر چی که می خوای گیر نمیاد (فقط یک نمایندگی داره )
در مورد صدا دادن که متاسفانه ماشین رو از همون لحضه ای که گرفتم صدا میداد (با صدای اعصاب خراب کن دربها کنار اومدم )
در مورد فنر بندی ماشین هم فکر کنم اون چیزی که باعث شده خشکی ماشین بیشتر به نظر بیاد اینه که من حدود 5 ماه قبل برا اینکه ماشین رو یه کم پایین بیارم دادم یه حلقه از کمک فنر جلو رو کم کردن (چون نمی خواستم زیاد پایین بیاد از فنر اسپرت استفاده نکردم ) البته دست به فنر عقب نزدم اما حالا زیاد پایین اومدن ماشین برام مهم نیست )
راستی می گن فنر های گازی هم میشه زیر سمند انداخت اونا چطوره ؟
با تشکر
سلام
اول میخواستم بدونم سمندت گازسوز است یانه؟
فکرکنم بدونم چقدر خرج داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)