توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال پارسال همین سوال رو از مسئول غرفه کردم. فکر می کنم گفت حدود 7 هزار تومان.... فکر می کنم![]()
توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال پارسال همین سوال رو از مسئول غرفه کردم. فکر می کنم گفت حدود 7 هزار تومان.... فکر می کنم![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز
کسانی که دوست دارند در تست بازی گرشاسپ شرکت کنند به لینک زیر برند و فرم درخواست را پرکنند.
متن خبر در سایت گرشاسپ:
"پروژه بازي گرشاسپ از علاقه مندان به همكاري با اين تيم در زمينه تست بازي گرشاسپ دعوت مي نمايد كه از طريق پرکردن فرم موجود در سایت و يا ارسال رزومه به پست الكترونيكي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمادگي خود را اعلام نمايند."
منبع: Garshasp.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ انتشار این بازی هنوز اعلام نشده..............گفته شده بود که برای پخش در کشور دارن یه صحبت هایی می کنن .....کسی نمی دونه کار به کجا ها رسیده ............ یه تاریخی هم اعلام شده بود مبنی بر انتشار بازی در اواسط بهار ...ولی گویا به تابستان افتاده و تاخیر خورده.درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اولآ كه سوشيانت و گرشاسب هيچ ربطي به هم ندارن.(اگه خواستين اطلاعات كامل بدم) >> پس اسم تاپيك رو لطفآ عوض كنيد.
دومآ هنوز نيومده؟
.................................................. .................................................. .......................
اولا که تا اون جایی که ما فهمیدیم بازی اولش با اسم سوشیانیت شروع به تولید و ساخت شد بعد بهش گیر دادن که اسم سوشیانیت به عناون آخرین منجی دین زرتشت با دین اسلام همخونی نداره و ازین جور حرفا و گیر ها به گروه بازی سازی دادن ....برای اطلاعات بیشتر به اینجا هم برو در باره سوشیانیت :
.................................................. ..............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش اومدن اسم بازی رو گذاشتن گرشاسب به عناون یکی از پهلوانان نامدار ایران کهن که در واقع یار و کمک سوشیانت هست و با داستان بازی کاملا همخونی داره .....
اولش هم یه سایت به ایم سوشیانت گروه فن افزار شریف زد به این آدرس
اما بعدش چون اسم بازی رو عوض کردن یه سایت جدید هم براش ساختن به این اسمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوما :: الان هم بازی تقریبا آماده هست و دارن یه گروه تستر برای تست بازی انتخاب می کنن که ما هم درخواست دادیم که ما رو هم به عنوان تستر انتخاب کنند ............ شرکت فن افزار شریف هم داره کارای پایانی بازی رو انجام میده و در حال مذاکره برای پخش در سراسر ایران و به احتمال زیاد در خاورمیانه ..........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گویا بازی پخش جهانی هم داره و تریلر هاش در گیم تریلر موجوده .....و کف خارجی ها رو در آورده ...
سوما :: اگه ما اشتباه می کنیم به ما بگو ببینیم ( همون اطلاعات کامل رو لطف کنید بدید ) ..........
گرافیک زامبی ها بخصوص غول خیلی بد ساختن ولی در کل بازی گرافیک خوبی داره!
حتما داخل گیم پلی بازی مشکلی بوده که هنوز بازی بیرون نیومده![]()
خدا کنه زود تر بیاد ببینیم
چیکار کردن
اینا هم دارن دیگه مسخره میکنن مگه Diablo III دارن میزنن انقدر کشش میدن، فکر میکنم این بازی 1 سالی هست که قراره عرضه بشه، اینطوری که برای خودشونم بد میشه تا زمانی که تنور داغ بود و سر و صدای این بازی بین بازیبازها پیچیده بود باید بازی رو بیرون میدادن میتونستن روی نسخههای بعدی بازی کار بکنن بجای این همه هزینه و زمان اضافی گذاشتن.
حالا این همه زمان اضافی گذاشتن امیدوارم تأثیری و تغییری هم ببنیم، همون چیزی نباشه که یه سال پیش نمایش دادن؛ البته من که امید زیادی ندارم حقیقتاً.
یه چیز که نگران کنندس اینه که این بازی رو زیاد کش بدن
و گرافیک رو در همون حد بزارن بازی بد جور زمین می خوره!
البته برای بازی بودجه می خواد که متاسفانه این تیم خوب ساپورت نمیشه
اگه خوب تغذیه بشن از نظر مادی می تونن کارای قوی بیرون بدن.
البته موتوری هم که دارن باهاش کار میکنن (موتور ogre) گرچه فکر میکنم خیلی از حالت استاندارد روش تغییرات دادن و توسعش دادن ولی کلاً موتور آنچنان قوی در حد ساخت یه بازی بروز نیست، خیلی دوست دارم یه کمپانی درست حسابی ایرانی پیدا بشه واقعاً یه موتور بزرگ و قوی بخره و بجایی اینکه وقت رو روی ساخت و طراحی و توسعه موتور بازی بزاره روی چیزهای دیگه وقت بزاره، حقیقت اینه که تو دنیایه امروز توسعه بازیهای کامپیوتری توسعه و ساخت موتور کاملاً از ساخت بازی جدا شده یا داره میشه ولی تو ایران همه موتور و بازی رو با هم میزنن یا اکثراً که از موتورهای کد باز استفاده میکنن زمان زیادی فقط روی توسعه یا یادگیری نحوه استفاده و پیاده سازیه موتور بازی میزارن که این کار میشه گفت تا حد زیادی آماتوری هست والان دیگه هیچ استادیویی تو دنیا اینطوری کار نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)