کلا این داریوش یکم چیزه محسن هم اونطور دیگه رفت داریوش چیز شد اون شد که بعدش اومد تاپیک زد !
دیگه خواستم افش گری کرده باشم همه مسائل پشت پرده رو شد !!![]()
کلا این داریوش یکم چیزه محسن هم اونطور دیگه رفت داریوش چیز شد اون شد که بعدش اومد تاپیک زد !
دیگه خواستم افش گری کرده باشم همه مسائل پشت پرده رو شد !!![]()
نیماااااچطوری ؟
حالت امقلیه؟
دیگه نیستی
همون شرکت قبلی هستش ؟
میدونم حسه بازگشت به وطنهاشکال نداره
اسمبل کردن هم دردسریه ها!!!
مثل اینکه پاورهای گرین توزرد از آب در اومدن میگفتن این روزا گرین داره پول اسمشو میخوره و خرابیهاش بالا گرقته.
خوب من اومدم نظراتم رو درموردEdit قوانین انجمن بگم ببینم نظر شما چیه و شما هم نظر بدید تا تو 2009 قوانین Update شده ای داشته باشیم.
1-درخواست پروژه کلی به هیچ وجه داده نشه چه درسی چه غیر درسی یا اینکه کاربرا بیان بگن بره من یکی فلان سایت رو با این جور چیزا طراحی کنه.
2-سوالهایی که به بیشتر به تالار اینترنت و شبکه ربط داره به هیچ اینجا پرسیده نشه.
3-تاپیکِ Double زده نشه (مثلآ یکی میاد یه تاپیک تو استاتیک میزنه یکی دیگه هم تو صفجه اصلی تالاز طراجی وب میزنه و یا میان یکی تو NET. فریم ورک میرنن و یکی دیگه هم تو مسائل مربوط به Asp.net)
4-چیزی که خیلی پیش میاد جستجو نکردن قبل از زدن تاپیک.
5-ندادن پست های اضافی منظورم اینه که یکی میاد جواب یه سوالی رو میده یکی دیگه میاد میگه آره این درسته ویا میاد همون جواب رو که یکی داده به یه شکل دیگه میده(کمی تا نیمه ابری اسپم!)
خوشحال میشم مدیرها و کاربرهای همیشگی نظرشونو بگن
حالا دو تا نکته انحرافی :
چرا این سیستم پس از یکم انگولک کردن کانکتور پاور فن Cpu ش روشن میشه ولی خودش نه یعنی Post نمیشه و بایوس چیز نمیشه(Beep نمیزنه و هیچ چیز نمایش داده نمیشه)
کسی آدرس گارانتی پاورهای Green رو (تو تهران) نداره ؟!
این خیلی خوبه1-درخواست پروژه کلی به هیچ وجه داده نشه چه درسی چه غیر درسی یا اینکه کاربرا بیان بگن بره من یکی فلان سایت رو با این جور چیزا طراحی کنه.من قبول دارم اینو
این که جزء همون تاپیک ها تکراری زده نشه هست که مدیران باید گشت بزنند-تاپیکِ double زده نشه (مثلآ یکی میاد یه تاپیک تو استاتیک میزنه یکی دیگه هم تو صفجه اصلی تالاز طراجی وب میزنه و یا میان یکی تو net. فریم ورک میرنن و یکی دیگه هم تو مسائل مربوط به asp.net)
==
در ساعاتی از شب نیز باران های پراکنده5-ندادن پست های اضافی منظورم اینه که یکی میاد جواب یه سوالی رو میده یکی دیگه میاد میگه آره این درسته ویا میاد همون جواب رو که یکی داده به یه شکل دیگه میده(کمی تا نیمه ابری اسپم!):#1
![]()
اینم خوبه
سلام
من میخوام یک دامین ثبت کنم.
اما نمیدونم ویندوز خوبه یا لینوکس یا اصلا چه فرقی با هم دارن
یکی دیگه اینکه یک شرکتی که دامینش اطمینانی باشه رو خواستم
با تشکر از زحماتتون.
دامین که لینوکس ویندوز نداره عزیزم
دامین بستگی داره که کجا ثبت بشه onlinenic و....
قیمت .com از 6000 تومنی داریم تا 15000 تومن بستگی به چیزای مختلف داره
فکر میکنم منظورت هاست باشه
البته جای این سوال اینجا نبود
ولی هاست یا لینوکس هست یا ویندوز
خوب هر دو شون مزیتها و عیبهایی دارن نمیشه گفت
مثلا در مورد ساپورت اسکریپتها
پنل های مختلف
امنیت
ولی در کل لینوکس بهتره از نظر من
ولی خوب اینا همش نسبی هست
یه مثال ساده cpanel برای لینوکس هست plesk برای ویندوز
عربا یک باگ پرایوت از cpanel پیدا کردن و حمله کردن به تک تک سایتهای مهم که رو لینوکس بودن و راحت هک کردن
من هم لینوکس دارم هم ویندوز بگو چقدر فضا میخوای قیمتش رو بگم بهت
نیما به نظرت زمان بن شدن داریوش فرا نرسیده ؟![]()
کاره خاصی نداشتم فقط گزری رد میشدم گفتم اینم بگم:
بچه بیشین سره جات بعد از نیم ساعت هم برو خونتون! دهه!×!
دقیقا ! داشتم به همین فکر میکردم !داریوش باید دوره ای بن شه ! الان مدتیه دلش تنگ شده ! مخصوصا الان که دیگه تبلیغ میکنه واسه فرومای دیگه !! وای وای !
![]()
--->
که اینطور!!!
حالا خوبه یعضی ها امضای تبلیغاتی اونم با لینک میزارن تو امضاشون
امضای منو که گرفتن ولی بهشون گفتم مرامی گیتار رو با خودت نبر (صدای دهل میاد!×!)
هــــــــــــــــی! بشکنه (نه بابا چی چی حیفه) این دست که نمک نداره به جاش شیکر داره
حالا که بحثه تبلیغ شد اینم ذکر کنم که بنده از این به بعد با DJH.IR نیز در دسترس میباشم همی (مدلشه)
پ.ن: باز دمه همین شاتل گرم با 4.500 ش این داتک که گند گرفته!×!
راستی خودتون رو گرم کنید جون فروم های دیگه قسمته طراحی وبشون همه همچینن -->با یه 10-20 تایی تاپیکه ملث خدمتتون میرسیم (پروژه ی به نامه خود کردن کلیه تاپیک های صفحات اول
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)