بقیه اینو بخونن قضاوت کنن !![]()
بقیه اینو بخونن قضاوت کنن !![]()
دوست من من با این مسئله مشکلی ندارم خود 2PAC رو ببین چی کار ها کرده !!! دیگه 50 cent چی هست تو این داستان ها !!! ...
من دارم پول رو میگم که امینم مثل اون ها کمتر از اینکار ها کرده این مسئله هم اصلا مهم نیست و دلیل بر خوب بودن خواننده نمیشه .. همین ...
خیلی ببخشید امینم هم فکر نکنم پول هاش رو همه رو از راه رپ دراورده باشه و اونم کارهای تجاری میکنه و کار هم میکنه !!! ...
lil wayne خوب کار میکنه و میتونه بهتر هم کار کنه و هنوز خیلی وقت داره من که باهاش حال میکنم ولی نمیشه گفت الان همه ی کارهاش از امینم سرتر هست ولی در اینده میتونه بهتر بشه !!! چون داره خوب کار میکنه ....
(در ضمن من از هیچ کسی طرفداری نمیکنم ) (الیبته میدونم منظورت با اون یکی دوستمون بود ...)
.................................................. .................................................. ..........................
افشین جون شما میخوای من تا پس فردا راجع به رپ حرف بزنم عزیزم ؟ ...
یه سری به اینجا بزن :
.................................................. .................................................. ............................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که الان منتظر البوم جدید jay-z هستم فقط همین![]()
آها
بالاخره یکی حرف ما رو فهمید!
در ضمن جواب بعضی حرف ها رو که با تعصب داده میشه رو با اغراق دادم!(مثلا این که بهترین رپر دنیا سفید پوسته)
ولی در کل امینم کار های اولش خیلی خوب بودن و میشد گفت واقعا جنبه تفکر داشت ولی الان متاسفانه دیگه کارهاش ....
LIL WAYNE هم 24 سالشه و هنوز خیلی جاداره تا بهترین بشه ، امینم وقتی 24 بود به اندازه wayne معروف نبود!
---------------------------------------
اینم بگم که همونطور که گفتی tupac خیلی کاراش از اینا نسبت به زمان خودش سرتر بوده ! البته به همراه Biggie
این روز ها هم Busta هم ترکونده
یک کلیپش رو با لینکین پارک گذاشت پی ام سی مربوط به دو-سه هفته پیش میباشد خیلی جالب خونده
ربطی به امینم نداره ولی گوش کنید از دست ندید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من من با این مسئله مشکلی ندارم خود 2PAC رو ببین چی کار ها کرده !!! دیگه 50 cent چی هست تو این داستان ها !!! ...
من دارم پول رو میگم که امینم مثل اون ها کمتر از اینکار ها کرده این مسئله هم اصلا مهم نیست و دلیل بر خوب بودن خواننده نمیشه .. همین ...
امینم تنها رپری که از کار رپ پول در میارهخیلی ببخشید امینم هم فکر نکنم پول هاش رو همه رو از راه رپ دراورده باشه و اونم کارهای تجاری میکنه و کار هم میکنه !!! ...
وقتی میگیم از رپ نه اینکه مثل ایرانیها بیاد اهنگ بخونه
بابت البوم ها. Feat . استودیو/ کمپانی
تمام کلیپ های امینم از Top Europa پخش میشه .
Last edited by eblis_boy1386; 16-08-2009 at 11:52.
این مال خیلی وقت پیشه!!!!این روز ها هم Busta هم ترکونده
یک کلیپش رو با لینکین پارک گذاشت پی ام سی مربوط به دو-سه هفته پیش میباشد خیلی جالب خونده
ولی busta یه آهنگ جدید با t-pain خونده خیلی باحاله!!!
به دیگه منم در کل منظورم این بود !!! ...
اما دوستم راست میگه نسبتا افت کرده کارهاش نسبت به کارهای اولیش و میتونست بهتر هم باشه !!! ....
خوب چیه حالا نیاین بزنین !!! ....
(اما توپاک به راستی پدر رپ هست !!! تا 25 سالگی چه کارهایی که نکرد ..ای کاش 2014 برگرده ای کاش ...)
خب با توجه به آهنگ جدید Eminem که همون Warning باشه و ربط غیرمستقیمی هم به مشکل Eminem و Benzino باهم دیگه داره، خواستم یه بازگشت به گذشته داشته باشیم و ببینیم Beef بین این دوتا از کجا شروع شد و ....
از اونجا که Ja-Rule و Benzino باهم رفیق بودن Benzino سعی می کنه از طریق مجله خودش که Source اسمشه یه جو منفی علیه Eminem ایجاد کنه...
سر همین یه سری کمیک استریپ چاپ می کنن تو مجله که Benzino نقش "نجات دهنده هیپ-هاپ" رو داره و Eminem در نقش "هیتلر رپ" ظاهر میشه!!!
به هر حال Eminem به بهانه امتیاز دادنای غیرمنصفانه Source آهنگ The Sauce رو میده بیرون که اشاره غیر مستقیمی به اسم مجله ام داره!
خلاصه Beef با دیس بک Benzino به اسم Nail in the Coffin و یه آهنگ دیگه به اسم Die Another Day و Yooz a character ادامه پیدا میکنه
و Eminem هم متقابلا Invasion 3 freestyle و Monkey See Monkey Do رو می خونه...
آخر کار Benzino یه سری نوار ضبط شده که توشون Eminem اظهارات نژادپرستانه میکنه رو منتشر می کنه که Eminem ضمن عذرخواهی از مردم میگه که اون موقع فقط 16 سالش بوده و تحت تاثیر دوست دخترش و این چیزا...
به هر حال ماجرا با آهنگ Like Toy Soliders از Eminem ختم شد...
Eminem گفت که درسته ما مبارزه می کنیم... آخر سرم میریم خونه شبم راحت می خوابیم
اما ما یه سری طرفدار داریم... هر دو گروه... و اینا جو زده میشن... همدیگه رو می بینن... درگیر میشن... و شاید کشته بشن...
توی کلیپ آهنگ Like Toy Soliders هم می بینیم Eminem یه تفنگ به سمت سر خودش گرفته و برای اینکه جون کسی به خطر نیوفته به اصطلاح داره خودشو ضایع می کنه و خطر اینکه بگن یارو کم آورد رو به جون میخره و میگه که Enough is Enough...
ولی به هر حال Interscope و چندتا لیبل بزرگ دیگه تبلیغاتشون رو از Source جمع کردن...
سر کپی رایت هم ضرر خیلی بزرگی از طرف Eminem به Source وارد شده و بعد این ماجرام Benzino از سمتش توی مجله بازنشسته شد !!! .....
خوب ... تبریک میگم به هواداران امینم عزیز ... به امید اینکه تمام جایزه هارو امسال در MTV VMA بگیره ... که فکر کنم دوستانی که پیگیری کنن میدونند که هر ساله این برنامه اجرا میشه و به بهترین ها جایزه داده میشه ... که بنظرم امینم امسال باید جایزه رو ببره ... برای اینکه بیشتر اشنا بشید این مطلب رو از تاگ موزیک اینجا قرار میدم : امسال هم مجری برنامه راسل برند (RUSSEL BRAND) هست کمدین معروف بریتیش که این برنامه رو برگذار میکنه. این برنامه در RADIO CITY MUSIC HALL واقع در NY برگذار میشه بیشتر نامزدی برای جایزه MTV AWARD مربوط به LADY GAGA میشه که تقریبا در 9 مورد NOMINATE شده بعد از اون BRITNEY SPEARS با 7 جایزه و بعد از اون EMINEM KANYE WEST و COLDPLAY هر کدوم با 4 NOMIANATE هستن.. .......... راستی تبریک مربوط به HOT MCS IN THE GAME هست که به موفق ترین رپر سال تعلق میگیره که این رای گیری بالا پایین خیلی داشت روزای اول 50CENT جلو بود بعد افتاد عقب EMINEM اول بود تا دیروز که دیگه کلا رای گیری تموم شد و EMINEM اول شد !!! اما رپر های بعدی: 2:50cent/3:Kanye West/4. T.I/5. Jay-Z/6. Fabolous/7. Lloyd Banks/8. Young jeezy/9. Drake/10. Lil Wayne امسال Lil Wayne اخر شدالبته سال 2008 ایشون اول شدن ولی امسال خیر .... در ضمن دوستان منتظر Relapse2 هم باشید !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)