من P990 رو 2 ساعته با Dialup اپدیت کردم اونم دوبار اگه بازم نیاز باشه بازم با Dialup اپدیت میکنم ولی برای محکم کاری ADSL بهترهبا dial up من خودم آپدیت کردم 6-7 ساعت طول کشید ... با Adsl فکر کنم یکی دو ساعته تمومه
من P990 رو 2 ساعته با Dialup اپدیت کردم اونم دوبار اگه بازم نیاز باشه بازم با Dialup اپدیت میکنم ولی برای محکم کاری ADSL بهترهبا dial up من خودم آپدیت کردم 6-7 ساعت طول کشید ... با Adsl فکر کنم یکی دو ساعته تمومه
ممنونم ازتون ، حالا اگه من با Dial up آپدیت کنم و وسط کار قطع بشه چه اتفاقی میفته ؟
راستی بالاخره نفهمیدم با دیال آپ 7ساعت یا 2 ساعت ؟
2 ساعته با دیال آپ !!!
با سرعت 40kbps آپدیت کردم بیش از 6 ساعت طول کشید ... شما با دیال آپ امتحان کن ببین چقدر میشه ؟
بستگی داره کجا قطع بشه اپدیت دو مرحله هست مرحله اول دریافت فایل های مربوط به اپدیت از اینترنت(حدود2 ساعت میکیشه )و مرحله دوم( حدود 10 دقیقه میکشه) فلش گوشی بعد از دریافت فایل های اپدیت از اینترنت
اگه تو مرحله ی اول باشه برای گوشی اتفاقی پیش نمیاد فقط امکان(احتمالش خیلی کمه) داره دوباره اون دو یا هفت ساعت رو طی کنی ولی گوشی روشن میشه
اگه تو مرحله دوم باشه 100% به اپدیت یا فلش نیاز داری(احتمال خیلی زیاد) ولی نمیدونم بشه اپدیت کرد یا نه چون برای خودم تا حالا پیش نیومده
من تاحالا دوبار زدم که یکیش 2 ساعت بود یکیش 8 ساعت کشید که اون 8 ساعتیه یه اشتباه کردم 8 ساعت کشد ولی اگه اشتباه نمیکردم 2 ساعته تموم میشد
Last edited by vahidsport; 21-06-2009 at 11:32.
برای من توو 90درصد قطع شد ... از نو شروع کردم به آپدیت و کلی هم عصبی بودم ولی بعد از 4-5 دقیقه از 2-3 درصد پرید روو همون 90 درصد ... وااای ، چه صحنه ی لذت بخشی بود : دیممنونم ازتون ، حالا اگه من با Dial up آپدیت کنم و وسط کار قطع بشه چه اتفاقی میفته ؟
وقتی داره فریمور رو میریزه اصلا گوشیتو جدا نکن .
یعنی تو حافظت بود ؟ ولی معمولا از همون اول میپره ...بعد از 4-5 دقیقه از 2-3 درصد پرید روو همون 90 درصد
ببخشید اون اشتباهتون چی بود ؟من تاحالا دوبار زدم که یکیش 2 ساعت بود یکیش 8 ساعت کشید که اون 8 ساعتیه یه اشتباه کردم 8 ساعت کشد ولی اگه اشتباه نمیکردم 2 ساعته تموم میشد
یعنی تو حافظت بود ؟ ولی معمولا از همون اول میپره ...
من می خواستم با استفاده از همین ویژگی یه کاری کنم که دیگه اون 2 ساعت رو واسه اپدیت وقت نزارم ولی نشد و 8 ساعت طول کشید ولی مثل اینکه میشه
بچه ها لطف کنین آخرین آپدیت که اومده رو تاریخش رو بگید و همچنین کدش رو...
گوشی من آپدیت سال 2008 CDA: R6G02 هستش.لطفا راهنمایی کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)