تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 39 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 387

نام تاپيک: مشکلات و سوالات درباره لپ تاپ Dell XPS M1530

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هنوز اون درایو ریکاوری رو رو دیویدی رایت نکردم، ولی یه چندتا برنامه سنگین نصب کردم. الان بازم میشه بدون مشکل ریکاوری گرفت؟

آخه میگن باید قبل از اینکه چیزی نصب کنی ریکاوری بگیری. راستی حجم اون درایو ریکاوری هم حدود یک گیگ بیشتر شده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

من هنوز اون درایو ریکاوری رو رو دیویدی رایت نکردم، ولی یه چندتا برنامه سنگین نصب کردم. الان بازم میشه بدون مشکل ریکاوری گرفت؟ آخه میگن باید قبل از اینکه چیزی نصب کنی ریکاوری بگیری.
    دوست عزیز اون درایو ریکاوری تا اونجایی که من فهمیدم مشابه repair ویندوزه،یعنی فقط مشکلات ویندوز رو رفع میکنه.یعنی اگه شما فرضا 1 برنامه مثل Dell QuickSet رو پاک کردی نمیتونی با کمک درایو ریکاوری برش گردونی.
    ریکاوری گرفتن قضیش فرق میکنه.شما باید به کمک نرم افزارهایی مثل Acronis True Image،Norton Ghost،... اقدام به گرفتن ریکاوری کنی.طبیعتا اگه میخواستی بعد از ریکاوری سیستم عین روز اولش بشه باید قبل از نصب برنامه های دیگه ریکاوری میگرفتی.(مثلا همون روز اول) به هر حال الانم میتونی ریکاوری بگیری.
    راستی حجم اون درایو ریکاوری هم حدود یک گیگ بیشتر شده!
    فولدر ریکاوری بعیده حجمش تغییر کنه،مگه اینکه خودت اشتباهی چیزی توش کپی کرده باشی.
    ولی درایو ممکنه توسط فایل های cache سیستم اشغال شده باشه.در این مورد زیاد اطلاع ندارم.ببین 1 فولدر مخفی
    به نام MSOCache یا 1 چیزی توی همین مایه ها توی درایو ریکاوری نیست.
    Last edited by soroush1362; 19-12-2008 at 18:01.

3. 2 کاربر از soroush1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز اون درایو ریکاوری تا اونجایی که من فهمیدم مشابه repair ویندوزه،یعنی فقط مشکلات ویندوز رو رفع میکنه.یعنی اگه شما فرضا 1 برنامه مثل dell quickset رو پاک کردی نمیتونی با کمک درایو ریکاوری برش گردونی.
    ریکاوری گرفتن قضیش فرق میکنه.شما باید به کمک نرم افزارهایی مثل acronis true image،norton ghost،... اقدام به گرفتن ریکاوری کنی.طبیعتا اگه میخواستی بعد از ریکاوری سیستم عین روز اولش بشه باید قبل از نصب برنامه های دیگه ریکاوری میگرفتی.(مثلا همون روز اول) به هر حال الانم میتونی ریکاوری بگیری.

فولدر ریکاوری بعیده حجمش تغییر کنه،مگه اینکه خودت اشتباهی چیزی توش کپی کرده باشی.
    ولی درایو ممکنه توسط فایل های cashe سیستم اشغال شده باشه.در این مورد زیاد اطلاع ندارم.ببین 1 فولدر مخفی
    به نام msocash یا 1 چیزی توی همین مایه ها توی درایو ریکاوری نیست.
    1. یعنی اگه الان ریکاوری بگیرم و بعدا استفادش کنم، ویندوز میشه مثل همین الان با تمام این برنامه هایی که نصب کردم؟

اگه اینجوری باشه خوبه که! هر برنامه یی رو که بعدا نخوام، همون موقع پاک میکنم.

2. راستی اگه برنامه هایی رو که نصب کردم، پاک کنم و بعد ریکاوری بگیرم با اون حالت که اصلا هیچ برنامه ای نصب نکرده بودم چه فرقی داره؟

منظورم اینه که فرق از نظر عملی داره؟ اینکه وقتی برنامه نصب و پاک مینکیم اتفاقاتی در ویندوز میوفته رو میدونم.

یه نکته هم بگم که من این دیویدی هارو دارم:

1. Drivers and utilities already installed on your computer( for reinstalling portable computer software)

Roxio Creator DE .2

Operating System: Reinstallation DVD windows vista home premium 32bit sp1 .3

Drivers and utilities already installed on your computer( for reinstalling Dell webcam manager).4

Trend Micro intenet security .5

Application already installed on your computer(for installing Dell media direct ) .6

3. به نظرتون این دیویدی ها کامل هست یعنی معمولا همین چیزهارو موقع خرید میدن دیگه؟

ممنون
    Last edited by amanofnoname; 18-12-2008 at 22:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

1. یعنی اگه الان ریکاوری بگیرم و بعدا استفادش کنم، ویندوز میشه مثل همین الان با تمام این برنامه هایی که نصب کردم؟
    دقیقا همینطوره
    راستی اگه برنامه هایی رو که نصب کردم، پاک کنم و بعد ریکاوری بگیرم با اون حالت که اصلا هیچ برنامه ای نصب نکرده بودم چه فرقی داره؟منظورم اینه که فرق از نظر عملی داره؟ اینکه وقتی برنامه نصب و پاک مینکیم اتفاقاتی در ویندوز میوفته رو میدونم
    بجز همون موردی که خودتون میدونید تفاوت دیگه ای نداره.
    یه نکته هم بگم که من این دیویدی هارو دارم:
    ..............
    به نظرتون این دیویدی ها کامل هست یعنی معمولا همین چیزهارو موقع خرید میدن دیگه؟
    بله،کامل هست.اینم اضافه داری.روی لپتاپ من نبود!!!
    Trend Micro intenet security .5

از دوستان کسی تونسته ریکاوری بگیره و بعد restore کنه؟!

6. این کاربر از soroush1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در لپ تاپ های دل شما با استفاده از ابزار Dell OS Recovery Utility می تونید مانند لپ تاپ های دیگه دیسک ریکاوری تهیه کنید اما به نظرم لازم نیست چون روی دی وی دی خودش هست و بهترین کار اینه که از پارتیشن ویندوز بعد نصب برنامه های دلخواهتون بک آپ با نرم افزار ghost نسخه 14 بگیرید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    وب کم را چطوری نصب کنم؟
    روی کدوم دی وی دی هست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    وب کم را چطوری نصب کنم؟
    روی کدوم دی وی دی هست؟
    روی خود دیویدی نوشته:

Drivers and utilities already installed on your computer( for reinstalling Dell webcam manager

این موضوع واسه من تاحالا پیش نیومده ولی فکر کنم از add hardwarw تو control panel باید نصب بشه.

امیدوارم درست گفته باشم.

11. این کاربر از amanofnoname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بعد از كلي جستجو بالاخره كاور كيبورد را پيدا كردم در ضمن مي شود ليبل هاي فارسي را هم روي كاور چسباند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از onlyamir61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قيمتش چنده؟
    كجا ها دارن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

کاور لپ تاپ رو دبی زیاد دیدم ... چرا اینجا نمیارند عجیبه ! البته هست ولی کم

من برای اچ پی ام از دبی گرفته بودم 20 درهم حدودا 5000 تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •