تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 170 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام بچه ها من تازه این تاپیک رو دیدم
    امید وارم بتونم کمکتون کنم
    در مورد لوازم و تعمیرات سوالی داشتید بپرسید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان
    من میخوام یک دوچرخه دو نفره بخرم اونم برای اینکه دو نفری در شهر صبح ها شروع به یک ورزش خوب کنیم
    قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟
    دوچرخه های دونفره تو همه رنج قیمتی هست اساک حدود 200 هست
    viva حدود 250
    و کراس حدود 400 ولی کراس بسته به لوازمی که روش داهره قیمتش متفاوته
    سلام دوستان کسی در مورد این دوچرخه اطلاعاتی داره؟ اگه کسی می دونه به ما هم بگه. ممنون.
    دوست من دوچرخه رو یه سری اصول ساخته میشه و این عکسی که شما گذاشتی هیچ کدوم از اون اصول توش به کار نبرده شده
    مثل فاصله کرپی تا توپ تنه زوایای بدنه و کلی چیزای دیگه
    من یه دوچرخه ی کوهستانی محکم میخام که مناسب برای کار های مختلف نیز باشد.(نیاز هامو کامل در پست های قبلی گفتم).بازم میگم:یه چرخ که مناسب برای کارهای مختلف باشه و از جنبه ی کوهستانی و محکمی و سرعت نیز خوب باشه.......راستی فروشگاه مورد نظر که رفتم الان دوچرخه نداشت.فعلن باید یه چند روزی منتظر باشم.منتظره راهنمایی های شما هستم.اگر هم میشه دوچرخه هایی را که معرفی میکنید همراه با عکس باشه.در حدوده 300 هزار تومان هم میتونم هزینه کنم.ممنون
    دوست من شما میتونی مدل ایگوانا یا یوکان جیانت رو خریداری کنی با این بوجه و با یکمی بالاتر میتونی رو یه دونه مریدا رکاب بزنی
    سلام

من قصد خرید یه دوچرخه برای استفاده داخل شهر و شاید به ندرت گذری هم به کوه و جنگل هم داشته باشم (با اینکه کوچه خیابونا هم دسته کمی از کوه و جنگل نداره ! )
    همونطور که اکثریت استفاده میکنن به نظر میاد نوع دوچرخه کوهستان برای این استفاده مناسب باشه ، با توجه به استحکام و ...
    با سرکی که من توی بازار کشیدم ظاهرا فقط برند ها ی Peugeot و GITANE برای بنده قابل تهیه هستند (در شهرستان) و سایر برند ها رو شاید بشه با سفارش یا مستقیما از تهران خریداری کرد.
    در وهله ی اول میخواستم بدونم که کیفیت و کارایی نسبت به قیمت در برند GITANE چطوره ؟
    و میخواستم اگر امکانش هست دوستان چند مدل از این دوچرخه رو همراه با تجهیزات استفاده شده مشخص کنند که اون مدل ها رو هم مورد بررسی قرار بدیم
    اگه به نظر شما مدلی از برندی دیگه واقعا ارزش تهیه رو داره ( با این شرایط و احیانا صرف هزینه ی بیشتر ) حتما معرفی کنید.
    هزینه ی در نظر گرفته شده حدود 350 هزار تومان هست و در صورت لزوم حداکثر تا 500~450 هزار تومان

اگر هم سایتی در زمینه ی فروش و یا بررسی اجناس موجود در بازار ایران وجود داره خواهشا معرفی کنید.

ممنون

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    شرمنده
    راستش متوجه اون پست های تکراری نشده بودم ، حذف نمیشن ؟

اگه دوستان لطف کنن یه سری اطلاعات سطحی و نکات در خرید این نوع دوچرخه ها رو بیان کنن ممنون میشم
    دوست من
    شما با 500 تومن میتونی xtc team giant سواربشی
    جیتان همون پزو فرانسه هست که تو رنج چرخهای اماتور جلوی giant & merida& scut و.... حزفی واسه گفتن نداره

3. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

مونتاین بایک (کوهستان)
    2 رود (جاده-همون کورسیه خودمونی)
    3 بی ام ایکس (همون ذوچرخه کوچیکای خودمون)
    4 تریال (یه مدل دو چرخس که واسه حرکات نمایشی ازش ایتفاده میشه)
    حالا من میخوام همه اینا رو توزیح بدم و واستون لوازم و قطعات و تجهیزات رو معرفی کنم تا بتونید به این دنیا راه پیدا کنید

مونتاین بایک
    خود این رسته به سه بخش کراس کانتری دانهیل و فری راید تقسیم میشه
    1 کراس کانتری :به دو چرخهای اطاق میشه که یک کمک فنر در جلو چرخ داره و برای مسافت های طولانی و خاکهای نرم و متوسط به کار برده میشه
    مسابقاتی که در این رشته بر گذار میشه به صورت گروهی هست و به به صورت چند دوری (لوپ) برگذار میشه که معمولان بین 40 تا 70 کیلومتر هست

2 دانهیل
    به دوچرخه ای گفته میشه که یک کمک در جلو و یک کمک در عقب دوچرخه دارن و برای مسیر های بسار ناهموار و پرشهای بلند و کوهستانهای صعب العبور استفاده میشه . با این دوچرخه نمیشه مسافت زیادی رو پیمود و طول کل مسیر مسابقه بین 2 تا 6 کیلومتر هست
    و بخاطر خطرناک بودن این رشته به صورت تکی و با احتساب زمان مسابقه برگذار میشه

3 فری راید
    این نوع دوچرخه بین دانهیل و کراس کانتری هست که هم میشه مسافت طولانی رو پیمود هم ناهموار که اکثرا برای تپه نوردی استفاده میشه
    و طول مسابقه حدود 30 کیلومتر هست
    واژۀ دوچرخه نخستین بار در فرانسه و حوالی سال 1860 باب شد. آن زمان دوچرخه ها وسایلی بودند نامأنوس که تعجّب فرانسوی ها را برانگیخته بودند، امّا کم کم این دوچرخه ها که تغییرات ظاهری زیادی هم داشتند در میان مردم پذیرفته شدند و آنها برای مردم به وسایل نقلیۀ رایجی تبدیل شدند.
    البته باید پذیرفت که استفاده از دوچرخه بعد از سپری کردن یک سیر صعودی قابل ملاحظه چندین سال است که دیگر در مسیر رشد نبوده و دوچرخه ها دوباره به وسایلی با کاربردهای ویژه بدل شدند. دیگر نمی توان ادعا کرد که همه دوچرخه سوار می شوند و بسته به کارشان از آن استفاده می کنند.
    دوچرخه ها حالا تنها وسایلی هستند که برای ورزش و تفریح با مدل هایی که بسیار تخصصی هستند استفاده می شوند.
    چه کسی چه دوچرخه ای براند؟

برای انتخاب دوچرخه همواره باید به یاد داشته باشید که می خواهید کجا و برای چه موضوعی از دوچرخه استفاده کنید. عدّۀ زیادی از مردم دوچرخه های کوهستان را به خاطر استحکام بیشتر نسبت به سایر دوچرخه ها انتخاب و البته آنها را در مسیرهای غیر کوهستانی استفاده می کنند.
    در صورتی که باید پذیرفت اگر فردی قصد دارد در مسیرهای آسفالت از دوچرخه استفاده کند، باید دوچرخۀ جادّه ای یا کورسی بگیرد. البته دوچرخه های چند منظوره ای با نام هایبرید هم طراحی شده که لاستیک آنها مابین کورسی و کوهستانی است که می توان در جاده های خاکی و آسفالت از آنها استفاده کرد. از سوی دیگر برخی فکر می کنند، وجود فنر در دوچرخه باعث کارآیی بالای دوچرخه می شود، در صورتی که وجود فنر در دوچرخه تنها برای مسیرهای سراشیبی مناسب است و در مسیرهای سربالایی انرژی زیادی از رکاب زن می گیرد.
    اجزای مهم
    مهمترین قسمت یک دوچرخه فنر آن است که باید مهکم بوده و طراحی اش به گونه ای باشد که انرژی دوچرخه سوار را هدر ندهد. تنه ها می توانند از جنس کرومولی (آهن)، آلومینیومی یا که کربنی باشند و باید توجّه داشت تقویت نقاط جوش بسیار پر اهمیت است.
    هیچگاه فراموش نکنید که زین دوچرخه تان ژله ای باشد تا در مسافرت های طولانی باسن مبارکتان از فرم خارج نشود و البته کمردرد نگیرید.
    شهری های همیشگی
    دوچرخه های شهری که ما آن ها را به عنوان دوچرخه های لحاف دوزی می شناسیم یکی از پرطرفدارترین دوچرخه های موجود در دنیا هستند. این دوچرخه های بدون دنده هرچند راکب خود را در مسیرهای سربالایی با زحمت روبرو می کنند، اما با داشتن گلگیر بلند برای مهار آبهایی که معمولاً در سطح خیابان ها یافت می شود و امکان نصب سبد در پشت زین باعث شده هنوز هم طرفدار داشته باشند.
    این دوچرخه ها کم کم فروش خود را با دوچرخه های دنده ای عوض کردند.
    توریستی های خاص پسند
    دوچرخه های هایبریدی، در مدل های توریستی در جلو و عقب کیف و گلگیر دارند. زمان و سیستم دنده آنها به انواع کوهستان شبیه است و برای جاده های آسفالت فوق العاده اند و به گونه ای طراحی شده اند که در جادۀ خاکی بدون سنگلاخ هم کارآیی خوبی داشته باشند. این دوچرخه ها برای آنهایی توصیه می شوند که می خواهند سفرهای بلند با دوچرخه را تجربه کنند.
    تریال های نمایشی
    این دوچرخه ها برای حرکات نمایشی استفاده می شوند و بهترین دوچرخه برای پرش از پلّه ها و موانع درشهر هاست. این دوچرخه ها از نظر سایز شبیه دوچرخه های بچگانه هستند و علّت کوچک بودنشان هم این است که تعادل بیشتری برای دوچرخه سوار ایجاد کنند، زین این دوچرخه ها نیز بسیار پایین قرار دارد.
    کوهستانی های خشن
    این دوچرخه ها دارای لاستیک های ضخیم و عاجداری هستند که باعث بالا رفتن اصطکاک با زمین و حرکت بهتر در محیط های کوهستانی شده و فرمان صاف آنها باعث کنترل بهتر، دید بیشتر و گرفتن ضربه های وارده به دستان دوچرخه سوار می شود.
    دنده های زیاد این دوچرخه ها باعث حرکت آسان در شیب های تند می شود و ترمزهای این دوچرخه ها بسیار قوی است. کوهستانی ها خود به انواع "کراس کانتری" که ویژۀ صعود به سربالایی است، "دانهیل" که برای رفتن به سراشیبی های تند مناسب است و "فری راید" که دوچرخه ای مابین دو مدل قبلی است تقسیم می شوند.

5. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

لوازم دو چرخه به چند دسته تقسیم میشن
    1 تنه که چند کمپانیه معروف اون رو میسازن کنندال امریکا جاینت امریکا اسکات امریکا اوربا اتریش بیانچی ایتالیا کاستلو ایتالیا مریدا تایوان و.....
    2 کمک که اونم ساخت شرکتهای بزرکی جون ار اس تی فوکس کنندال راک شاک
    3 لوازم حرکتی شامل خودرو تبق سانژمان تبق عوض کن زنجیر که دو شرکت بزرک شیمانو از ژاپن واسرم از امریکا اونا رو میسازن
    البته شرکتای دیکه هم هستن ولی این دوتا از همه بهتر و معروفترن ولی بعضی از شرکتها به صورت تکی عالی هستن مثلا ترواتیو بهترین تبق رو میسازه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    c n e t w o r k.ir/showthread.php?t=17005&page=2
    یه سر اینجا بزنید بد نیست اونجا دور مورد لوازم توضیح دادم

ولی در کل هیچ گاه بدونه مشورت خرید نکنید تا پشیمون نشید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام من یک آدم دو متری با 140 کیلوگرم وزن هستم به نظر شما چه دوچرخهای ثخرم بهتره؟
    شما رو محصولات مریدا و یا اموبا حساب کن
    بچه ها، اینجا کسی دوچرخه سوار حرفه ای هست که تو لیگ برتر یا مسابقات رسمی کشوری شرکت کرده باشه !؟ من رشتم کراس کانتری هست .

خیلی خوشحال میشم دوچرخه سواران حرفه ای خودشونو معرفی کنن .
    من اسمم سهرابه و اکثر بچه های شرق تهران منو میشناسن
    سلام من هم میخوام یک دوچرخه بخرم مارک هایی که همه دارند در اصفهان ویوا اورلود و یه مارک دیگه بود که بین ۲۸۰ تا ۳۸۰ من قیمت دیدم... و نمیدونم کودوم را باید بخرم
    استفاده ها من : سبکی / مقاومی / سرعت گرفتن سریع / و راه پله
    البته همه اینا در حد متوسط به پایین نه همیشگی و در رنج ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومان
    البته قشنگی هم مهم هست.
    دوست من خیلی از دوچرخه سوارای اصهانی اسکات و مریدا و جیانت سوار میشن

آقا یه سوال این دوچرخه جیانت یا پژو که قیمتش 6 میلیونه چه امکاناتی نسبت به سایر دوچرخه ها داره؟
    دوست من دو چرخه های با قیمت بالا بیشتر رو الیاژ تنه و لوازم بکار رفته مانور میدن
    مثل ست کامل xtr یا sram مثلا ایرون هورس یا بیانچی و....
    سلام
    سال نو رو به همتون تبریک میگم .

کسی میدونه که آیا دوچرخه ی ویوا برای خرید مناسبه و اینکه تنه ی آلومینیومی چقدر مقاومه ؟ تا چه حد ؟
    تنه های المینویومی بسیار مقاوم هستن
    و بعد از اون تو مقاومت کربن هست که هم سبک تره هم خشک تره
    البته بستکی به جنس هم داره مثلا الیاز 6061 ماله جیانت رو شما نمیتونین با ویوا و اورلرد مقایسه کنید
    ترتیب ست دنده های شیمانو رو میخواستم از کیفیت بالا به کیفیت پایین
    براتون میذارم

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز cao-cao تشکر میکنم به خاطره این همه زحمت.
    ببخشید که نمیتونم از دکمه ی تشکر استفاده کنم چون با سایت مشکل دارم و همین که میتونم پست بدم باید خدا را شکر کنم.....حتی داخله پستام نمیتونم بین جمله هام فاصله بدم!!!!!منتظریم ببینم کی این مشکلات حل میشه......

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست من
    شما با 500 تومن میتونی xtc team giant سواربشی
    جیتان همون پزو فرانسه هست که تو رنج چرخهای اماتور جلوی giant & merida& scut و.... حزفی واسه گفتن نداره
    سهراب خان ممنون
    اما فکر کنم یه جایی سقف قیمتم رو آوردم پایین ، به هر حال اگر هم نیاوردم الان میگم که سقف قیمتم حدود 400 هست که ترجیحا مدل پیشنهادی از 350 بالاتر نزنه !
    به نظر شما انتخاب از بین مدل های ژیتان هزینه ی اضافست ؟ اگه مقدور هست براتون چند مدل با قیمت های مشابه از ژیتان و سایر برند ها برای مقایسه معرفی کنید.
    در هر صورت اگه امکانش هست دوستان تو محدوده 350 تومن چند مدل مناسب از برند های معتبر معرفی کنند .
    متشکرم.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

راستی دوستان چرخی که در وسط کمک فنر داره خوبه یا بد؟مثلن من که یه چرخ کوهستانی و مناسب برای کار های مختلفی مثل رفت و امد در شهر و سرعت و ورزش میخام ایا چرخ تمام کمک خوبه؟لطفن در این مورد هم راهنماییم کنید.

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

راستی دوستان چرخی که در وسط کمک فنر داره خوبه یا بد؟مثلن من که یه چرخ کوهستانی و مناسب برای کار های مختلفی مثل رفت و امد در شهر و سرعت و ورزش میخام ایا چرخ تمام کمک خوبه؟لطفن در این مورد هم راهنماییم کنید.
    سلام. من خودم یه دوچرخه داشتم که کمک وسط داشت. و فرشاد جان به من راهنمایی کرد که: دوچرخه های کمک وسط را دوچرخه سوارهای حرفه ای سوار نمی شن. و با توجه به اینکه شما تصمیم داری که در مسابقه هم شرکت کنی بهتره که یک دوچرخه بدون کمک وسط بخری.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوچرخه هایی که دارای کمک وسط هستن تو دسته فری راید و دانهیل هستن وحدود قیمت زیره 600 تومن نیست پس به نظر نمیاد این دوچرخه های موجود در بازار با قیمتای 100 تا 200 مناسب باشه و این هم لازمه که سوار شدن دوچرخه های که کمک وسط اونها طی استانداردهای خاص ساخته نشده باشه به شدت یرای سلامتی مضر هست
    دوست عزیز cao-cao تشکر میکنم به خاطره این همه زحمت.
    ببخشید که نمیتونم از دکمه ی تشکر استفاده کنم چون با سایت مشکل دارم و همین که میتونم پست بدم باید خدا را شکر کنم.....حتی داخله پستام نمیتونم بین جمله هام فاصله بدم!!!!!منتظریم ببینم کی این مشکلات حل میشه......
    خواهش
    سهراب خان ممنون
    اما فکر کنم یه جایی سقف قیمتم رو آوردم پایین ، به هر حال اگر هم نیاوردم الان میگم که سقف قیمتم حدود 400 هست که ترجیحا مدل پیشنهادی از 350 بالاتر نزنه !
    به نظر شما انتخاب از بین مدل های ژیتان هزینه ی اضافست ؟ اگه مقدور هست براتون چند مدل با قیمت های مشابه از ژیتان و سایر برند ها برای مقایسه معرفی کنید.
    در هر صورت اگه امکانش هست دوستان تو محدوده 350 تومن چند مدل مناسب از برند های معتبر معرفی کنند .
    متشکرم.
    برسی میکنم برات میذارم
    من نگفتم ژیتان چرخه بدیه ولی تو رنک بالا تو رنک پایین p\p مناسب نیست و با این پول میتونی دو چرخهای بهتری سوار بشی

شاد باشید

13. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •