من اگر برای اولین بار بخوام از شاتل یه 64 بدون محدودیت بگیرم :
1چقدر طول میکشه که بهم بگن؟؟؟
2-برای اولین بار همش رو هم چقدر میشه؟؟مودم هم دارم و لینک هم وصله!!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من اگر برای اولین بار بخوام از شاتل یه 64 بدون محدودیت بگیرم :
1چقدر طول میکشه که بهم بگن؟؟؟
2-برای اولین بار همش رو هم چقدر میشه؟؟مودم هم دارم و لینک هم وصله!!
بستگی به مخابراتتون داره ولی این نموداری شاتل را یک نگاه بنداز
برای 64 نامحدود ماه اول 35 هزار تومان که یک کارت تخفیف هم بهت میدم که میشه 25 هزار تومان میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه الان از جای دیگه adsl داری باید درخواست جمع اوری بدی.....
سلام دوستان این اکانت راپیدشیر خودمه که تا 12 امشب اعتبار داره میتوانید استفاده کنید
7550310
AxqdZCYJ
میخواستم ببینم ای دی اس ال محدودیت داره؟ِیعنی اینکه مثلا فقط تا 20 کیلوبایت میتونی بریم در اینترنت یا نه؟
نصب مودمش اسان هستش؟
در کل قیمت ها چند هستش؟
خلاصه یک توضیح مفصل در باره ی این سرویس میخواهم
خیلی ممنون
پول مودمش چنده؟
بستگی به شرکتی که ازش adsl میگیری داره
2چیز مهمه یکی حجمت که نامحدود و محدود هست مثلا 2.5 گیگ در ماه
یکی هم سرعتت هست که 64 ,128 , 256 , 512 هست که بیشتر از 128 به خانه نمیدن مگر اینکه یا نامه از دانشگاه ببری یا شماره ثبت و مهر شرکت داشته باشی
کیفیت شرکتی که ازش میگیری مهمه
همونطور که میدانید خط تلفن اشغال نمیشه!
اره نصب مودم هم تقریبا اسان هست ولی از جایی که adsl میگیری خوشان میان نصب میکنن و هزینه نصب میگیرن
مودم هم از 30 تومان هست به بالا..
قیمت اکانت هم بستگی به شرکت داره مثلا از 14 هزار تومان هست به بالا
باید هم ببینی کدام شرکت ها مرکز مخابرات شمارا ساپورت می کنن!!
یک چیز برای گرفتن ADSL خیلی مهمه اون اینه که خط شما نباید PCM باشه که اگه باشه باید بیخیال adsl بشی تقریبا...
برای این که بفهمی خط pcm هست یا نه وقتی رفتی برای ثبت نام بعد از 2الی 3 روز باید زنگ بزنی بپرسی خط مشکلی نداره!!
اگه سوالی دیگه ای هم داشتی بپرس
Last edited by ahriman323; 07-01-2009 at 17:00.
سلام دوستان
هنوز پیش شماره 750 adsl نداره ؟
پس کی دیگه ؟ مگه ما آدم نیستیم ؟
نه دوست عزیز خبری نیست
البته فکر کنم امین نت ساپورت کنه!
مساله ادم بون نیستمساله اینه که چون اونجا مشترکین کم هست برای شرکت ها نمی صرفه تجهیزات نصب کنن توی مخابرات مرکز وصال .....
دوباره سلام دوستان
خواهش میکنم پرسرعت ترین کافی نت شیراز رو همراه با آدرس به من معرفی کنید لااقل حالا که adsl ندارم دانلودامو برم یه جایی انجام بدم .
متاسفانه تنها کافی نتی که من میرفتم موج چهارم تو چهاراه ملاصدراست که سرعتش واقعا مزخرفه مثلا سرعت دانلودش همش 20 یا 15 بود .
از کمکتون ممنون
شرکت لاوان هم بر باد رفت. تنها برتری این شرکت این بود که در صورتی که 3 گیگ ماهانه ی شما به پایان می رسید می توانستید به ازای هر گیگ تمدید 3 هزار پرداخت کنید تا زمان یک ماهه ی شما به پایان برسد. ولی از هم اکنون این امکان را برداشته و دیگر ماندن در این شرکت اشتباه و لغزش بزرگی به شمار می آید.
روز اول این برتری را داشت و مشتریان را گول زدند و هزینه ی رانژه کردن دوباره را هم پذیرفتیم ولی امروز زیر همه چیز می زنن! (15 هزار تومان به هر مشتری که با این آماج به این شرکت آمده زیان خورده)
Last edited by pashangparsi3; 10-01-2009 at 20:34.
توی یکی از پیام ها خواندم که شاتل از ساعت 1 شب به بعد رایگان هست. آیا این درسته؟ (یعنی یوزر و پسورد جدا می دن مثل صبا و جزو محدودیت دانلود برای نمونه 2.5 گیگی به شمار نمیاد؟) با سرعت 128 معمولا فکر می کنید چقدر در هر شب می شه دانلود داشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)