تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 79 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست گلم سلام
    ایجاد شدن یه خط سبز رنگ دلیل بر سوختن ال سی دی نیست. برای این که مطمئن بشیم می شه بگی که وقتی از همون اول که گوشی رو روشن می کنی ( صفحه سفیده و نشان نوکیا نمایش داده می شه ) این خط سبز آشکار می شه و یا پس از روی کار اومدن صفحه آماده بکار ( استندبای)؟؟؟ این می تونه سرنوشت ساز باشه ها!!!!

در مورد پرسش دومت بگم که: اگه ال سی دی مشکل داشته باشه نمی شه تعمیرش کرد و رسما می ره توی سطل آشغال! چون تعمیرش صرف نداره و تقریبا ناممکن هست ( نیاز به دم و دستگاه های پیشرفته هست ). تازه این فقط در مورد کیت و نوار فلت صفحه نمایش هست. اگه خود صفحه نمایش باشه که اصلا کاری نمی شه براش کرد.

در مورد جای تعمیر هم بهترین گزینه شرکت گارانتی هست. ببر اونجا و مشکلت رو بگو. اگه مادربورد گوشی باعث خرابی ال سی دیت شده باشه، شرکت متعهد به تعویض اونه. در غیر این صورت باید 80 هزار تومن ( تازه اونم مطمئن نیستم! ) بدی و ال سی دی رو عوض کنی. اما بدون شرکت گارانتی ال سی دی اصل برات می اندازه که کیفیتش با اون هایی که توی علاءالدین 30 هزار زیر قیمت می فروشن ( تحت عنوان های کپی ) زمین تا آسمون فرق می کنه!
    دوست عزيز ممون از پاسخت.
    من از همون اول كه گوشي رو روشن مي‌كنم و صفحه نمايش سفيد نوكيا مي‌آد اين خط عمودي وجود داره البته تازگي‌ها هم يك خط افقي به قطر حدودا يك سانتيمتر در پايين صفحه نمايش ظاهر شده كه محل نمايش Soft Keyها اصلا ديده نمي‌شه؟
    نمي‌دونم از كجا بايد فهميد كه خود LCD مشكل داره يا كيت و نوار فلتش؟ اگه فقط كيت و نوار فلتش مشكل داشته باشه باز هم همين قدر قيمتش مي‌شه؟
    در مورد جاي تعمير هم من به دو تا از نمايندگي‌هاي رسمي نوكيا(كه تو سايت فارسي نوكيا هستند) زنگ زدم جالب اينكه يكيشون گفت 80 تومن هزينه داره و نمايندگي ديگه گفتش 45 تومان. در حالي كه دومي كه قيمت پايين‌تر داده هم معتبرتره و هم شناخته‌شده‌تر. مي‌خوام بدونم اين اختلاف قيمت براي دوتا نمايندگي رسمي به خاطر چيه؟ مگه نمايندگي‌هاي رسمي اجناس تقلبي هم استفاده مي‌كنند؟ حال بايد چي كار كرد؟

2. این کاربر از kambizdeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

به نظرشماعلت ازکارافتادن دکمه های1و4و7و* گوشی 6220 چیه و چطور میشه درستش کرد.مرسی

4. این کاربر از tamcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

گوشی دوست من 5610 هست. یه سوال داشتم

وقتی با گوشی کار میکنی یه چندقیقه ای صفه اش برفک میشه؟؟؟؟ اشکال به نظر شما چیه؟

من بهش گفتم که داره lcd گوشیت میشوزه؟ به نظر شما بهش درست گفتم؟؟؟

زود تر جواب بدین/

ممنون

6. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

13

دوست عزيز ممون از پاسخت.
    من از همون اول كه گوشي رو روشن مي‌كنم و صفحه نمايش سفيد نوكيا مي‌آد اين خط عمودي وجود داره البته تازگي‌ها هم يك خط افقي به قطر حدودا يك سانتيمتر در پايين صفحه نمايش ظاهر شده كه محل نمايش soft keyها اصلا ديده نمي‌شه؟
    نمي‌دونم از كجا بايد فهميد كه خود lcd مشكل داره يا كيت و نوار فلتش؟ اگه فقط كيت و نوار فلتش مشكل داشته باشه باز هم همين قدر قيمتش مي‌شه؟
    در مورد جاي تعمير هم من به دو تا از نمايندگي‌هاي رسمي نوكيا(كه تو سايت فارسي نوكيا هستند) زنگ زدم جالب اينكه يكيشون گفت 80 تومن هزينه داره و نمايندگي ديگه گفتش 45 تومان. در حالي كه دومي كه قيمت پايين‌تر داده هم معتبرتره و هم شناخته‌شده‌تر. مي‌خوام بدونم اين اختلاف قيمت براي دوتا نمايندگي رسمي به خاطر چيه؟ مگه نمايندگي‌هاي رسمي اجناس تقلبي هم استفاده مي‌كنند؟ حال بايد چي كار كرد؟

35 هزار تومن اختلاف دو شرکت گارانتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    والا چی بگم. ای کاش می گفتی که کدوم شرکت می ده 80 کدوم می ده 45... این که شرکت ها ممکنه از اجناس تقلبی استفاده بکنن هم می شه؛ ولی خب خلاف ارف هست!
    مسلما ازشون بپرسی که آیا صفحه نمایش گوشیتون اصله یا نه(؟) می گن اصل اصله!!! چون هیچ بقالی نمی گه ماست من ترشه !
    اگه اختلاف قیمتشون حداکثر 10 تومن بود، می گفتم که جفتشون اصله. ولی الان در مورد 45 تومنیه تردید خفن دارم. فکر کنم قلابیه.

دوستان کمک کنن!!!! بره به کدوم یکی؟! 80 تومنیه یا 45 تومنیه؟! (برای دوست گرامی ما کیفیت صفحه نمایش مهمه)

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام

به نظرشماعلت ازکارافتادن دکمه های1و4و7و* گوشی 6220 چیه و چطور میشه درستش کرد.مرسی
    یکی از دو مورد زیر:
    1. خرابی کیت مربوط به صفحه شماره گیری
    2. قطعی اتصال کیت صفحه شماره گیری

احتمالا باید مورد 2 باشه. ولی در هر حال ببرش شرکت گارانتی. وظیفشون هست که برات رایگان تعمیر یا تعویض کنن. (حداقل برای گوشی من - 3250 - که کیت جوی استیکش سوخته بود و 30 تومن هم هزینه داشت این کار رو کردن)

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام

گوشی دوست من 5610 هست. یه سوال داشتم

وقتی با گوشی کار میکنی یه چندقیقه ای صفه اش برفک میشه؟؟؟؟ اشکال به نظر شما چیه؟

من بهش گفتم که داره lcd گوشیت میشوزه؟ به نظر شما بهش درست گفتم؟؟؟

زود تر جواب بدین/

ممنون
    سلام گلم
    آیا وقتی صفحه اش برفکی می شه، باز به حالت نخستش بر می گرده؟
    آیا وقتی با گوشیت زیاد کار می کنی، داغ می کنه؟ (منظور از داغ اینه که واقعا حرارتش رو احساس کنی - مثل این که 10 دقیقه بگذاریش توی آفتاب مستقیم)
    آیا گوشیت ضربه خورده؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام گلم
    آیا وقتی صفحه اش برفکی می شه، باز به حالت نخستش بر می گرده؟
    آیا وقتی با گوشیت زیاد کار می کنی، داغ می کنه؟ (منظور از داغ اینه که واقعا حرارتش رو احساس کنی - مثل این که 10 دقیقه بگذاریش توی آفتاب مستقیم)
    آیا گوشیت ضربه خورده؟
    نه ضربه نخورده/ به حالت عادیش هم برمیگرده/یه کم داغ میکنه/

11. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

35 هزار تومن اختلاف دو شرکت گارانتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    والا چی بگم. ای کاش می گفتی که کدوم شرکت می ده 80 کدوم می ده 45... این که شرکت ها ممکنه از اجناس تقلبی استفاده بکنن هم می شه؛ ولی خب خلاف ارف هست!
    مسلما ازشون بپرسی که آیا صفحه نمایش گوشیتون اصله یا نه(؟) می گن اصل اصله!!! چون هیچ بقالی نمی گه ماست من ترشه !
    اگه اختلاف قیمتشون حداکثر 10 تومن بود، می گفتم که جفتشون اصله. ولی الان در مورد 45 تومنیه تردید خفن دارم. فکر کنم قلابیه.

دوستان کمک کنن!!!! بره به کدوم یکی؟! 80 تومنیه یا 45 تومنیه؟! (برای دوست گرامی ما کیفیت صفحه نمایش مهمه)
    گفتم شايد گفتن اسمها خلاف مقرراته سايت باشه! به هر حال «ونك نوكيا» قيت 80 تومن داد و «ايراتل» قيمت 45 تومان. هر دوتاشون هم تو سايت رسمي نوكيا به عنوان نمايندگان رسمي معرفي شده‌اند!!! حالا گيرم كه مال ايراتل قلابي باشه از كجا معلوم مال اون يكي هم قلابي نباشه با قيمت بالاتر؟ حالا از كجا مي‌شه فهميد كه lcd قلابيه يا اصلي؟ يعني هيچ راهي براي فهميدنش وجود نداره؟

13. این کاربر از kambizdeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام

ترو خدا این جواب های من را هم یکی بده////
    چرا می زنی؟ الان پاسخت رو میدم!

اگر گوشیت رو روشن می کنی و از همون ابتدایی که لوگوی نوکیا نشون داده می شه برفکیه، صفحه نمایشت خرابه و یه خرجی افتاده روی دستت. اما اگر صفحه اول خوبه، ولی پس از مدتی کار کردن به شکل برفکی در میاد، ممکنه که ایراد از صفحه نمایشت نباشه؛ ممکنه از تخته مدار گوشیت باشه.
    اگر به گوشی واردی، یه 5610 دیگه رو خفت کن و صفحه نمایشش رو آروم بردار و به جای صفحه نمایش خودت امتحان کن ( دقت کن که کابل فلت صفحه نمایش پاره نشه. چون اگه پاره بشه باید بندازیش دور!!! حواست هم باشه که گوشی باید خاموش باشه و باطریش رو هم درآورده باشی ). اگه دیگه مشکلی نبود که بله... صفحه نمایشت خرابه. اما اگه باز هم تکرار شد، بدون که تخته مدار گوشیت مشکل داره. بعد اون رو دقیق مثل روز اول ببند و ببرش گارانتی و صدات هم در نیاد که بازش کردی ( چون بفهمن گارانتی رو باطل می کنن )

اگر هم به گوشی وارد نیستی که یکراست ببرش گارانتی

15. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

گفتم شايد گفتن اسمها خلاف مقرراته سايت باشه! به هر حال «ونك نوكيا» قيت 80 تومن داد و «ايراتل» قيمت 45 تومان. هر دوتاشون هم تو سايت رسمي نوكيا به عنوان نمايندگان رسمي معرفي شده‌اند!!! حالا گيرم كه مال ايراتل قلابي باشه از كجا معلوم مال اون يكي هم قلابي نباشه با قيمت بالاتر؟ حالا از كجا مي‌شه فهميد كه lcd قلابيه يا اصلي؟ يعني هيچ راهي براي فهميدنش وجود نداره؟
    چی کار کردی؟ ال سی دی انداختی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •