تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 241 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

10

چرا 32 برای من کمه آخه من فقط قصد فیلم دیدن ندارم ، کلی میخوام موزیک گوش کنم.(اگه 40gb جا داشت gb30 موزیک10gb فیلم---- آخه فیلمو آدم 10-15 تام بریزه خیلیه، یه بار فیلم رو میبینی بعد پاک و فیلم جدید ولی موزیک آدم همه جا میخواد گوش کنه و حالت آرشیوی داره )

32 گیگ هم مثل اینکه تازه اومده و هنوز فراگیر نشده! اینم لینکش تو آمازون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتفاقا تو ریویوش هم نوشته به درد دوربین نمیخوره که سرعت بالا میخواد ولی بدرد pmp میخوره و تازه d2 رو هم مثال زده!

ایناهاش :
    Another great application would be as added storage to a personal media player or MP3 player equipped with a SDHC slot such as the Cowon D2.

تو خود سایتشم حرفی از محدودیت کارت حافظه نزده(من فکر میکردم موبایل ها فقط از این نوع محدودیت ها دارن)

EDIT:

تو همون فروم iaudiophile.net گشتم، جواب سوالمو گرفتم . از قرار معلوم o2 مشکلی با مموری 32 گیگ نداره،میگفتن انداختیم و به خوبی کار کرده

خوب خدا رو شکر که می خوره 32
    گلچین کن فایلای موسیقیتو , نمیشه؟
    راستی اگه فایلات mp3 هستش چرا به ogg تبدبل نمیکنی که حجمش نصف بشه؟
    اگه اینجوریه بورو archos 5 بگیر که هارد 60 داره , جدیدا هم که تو ایران اومده
    قیمتش با o2 یکیه فقط ایرادش همینه که هارد داره و خطرناکه , ادم خیالش راحت نیست
    صفحشم بزرگتره از o2

بابا اینکه خیلی گرونه, آدم مگه دیوانست اینو بخره
    8 گیگو زده 14 دلار این 32 گیگو زده 150 دلار
    ماشالا

خوب تو یه کار دیگه بکن , تو حافظه o2ت آهنگ بریز , یه رم 8 بگیر توش فیلماتو بریز
    البته 8 گیگ نمیدونم تو ایران چنده , شما میدونین؟
    به هر حال 8 یا 16 خیلی بهتره از اون 32 چون اصلا نمیصرفه
    فک کنم با پول اون 32 گیگ بتونی یه d2 بخری

راستی در مورد زیرنویس فارسی هم اونی که خریده باید بیاد بگه

2. 2 کاربر از muhamad_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب خدا رو شکر که می خوره 32
    گلچین کن فایلای موسیقیتو , نمیشه؟
    راستی اگه فایلات mp3 هستش چرا به ogg تبدبل نمیکنی که حجمش نصف بشه؟
    اگه اینجوریه بورو archos 5 بگیر که هارد 60 داره , جدیدا هم که تو ایران اومده
    قیمتش با o2 یکیه فقط ایرادش همینه که هارد داره و خطرناکه , ادم خیالش راحت نیست
    صفحشم بزرگتره از o2

بابا اینکه خیلی گرونه, آدم مگه دیوانست اینو بخره
    8 گیگو زده 14 دلار این 32 گیگو زده 150 دلار
    ماشالا

خوب تو یه کار دیگه بکن , تو حافظه o2ت آهنگ بریز , یه رم 8 بگیر توش فیلماتو بریز
    البته 8 گیگ نمیدونم تو ایران چنده , شما میدونین؟
    به هر حال 8 یا 16 خیلی بهتره از اون 32 چون اصلا نمیصرفه
    فک کنم با پول اون 32 گیگ بتونی یه d2 بخری

راستی در مورد زیرنویس فارسی هم اونی که خریده باید بیاد بگه
    راس میگی شما خیلی گرونه ولی حالا من میتونم با 32 بسازم تا وقتی ارزون شه!(8گیگم برا فیلم فکر خوبیه)
    در مورد archos هم یکم تحقیق کردم ، هم گنده تره ، هم کیفیت صداش پایین تره ، هم زیرنویس پخش نمیکنه، هم ساپورت فرمت ها و کدک هاش کمتره ، هم باتریش خیلی بده!! در کل غیر از حافظه و صفحه نمایش فکر نمیکنم برتری خاصی داشته باشه ، درسته؟

راستی باتری o2 چطوریه؟(اونی که تو سایتش زده که فکر کنم چرت باشه! در عمل چطوره؟)
    این زیرنویس هم خیلی مهمه برام چون دیدن فیلم بدونه زیرنویس (فارسی باشه چه بهتر) برا ما بی سواتا لطفی نداره
    اگر بخواد سر زیرنویس نشون دادن مشکل داشته یاشه و بحث کانورت کردن همراه با زیرنویس وسط بیاد(که واقغا عذاب آوره!!) کلا انتخاب من میتونه تغییر کنه(یه آی پاد 120 میگیرم فیلمامم متناسب باهاش کانورت میکنم [tv-out] محدودیت حجمی هم ندارم کوچولو موچولو هم هست)

خلاصه که هر روز گیج تر از دیروز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

10

راس میگی شما خیلی گرونه ولی حالا من میتونم با 32 بسازم تا وقتی ارزون شه!(8گیگم برا فیلم فکر خوبیه)
    در مورد archos هم یکم تحقیق کردم ، هم گنده تره ، هم کیفیت صداش پایین تره ، هم زیرنویس پخش نمیکنه، هم ساپورت فرمت ها و کدک هاش کمتره ، هم باتریش خیلی بده!! در کل غیر از حافظه و صفحه نمایش فکر نمیکنم برتری خاصی داشته باشه ، درسته؟

راستی باتری o2 چطوریه؟(اونی که تو سایتش زده که فکر کنم چرت باشه! در عمل چطوره؟)
    این زیرنویس هم خیلی مهمه برام چون دیدن فیلم بدونه زیرنویس (فارسی باشه چه بهتر) برا ما بی سواتا لطفی نداره
    اگر بخواد سر زیرنویس نشون دادن مشکل داشته یاشه و بحث کانورت کردن همراه با زیرنویس وسط بیاد(که واقغا عذاب آوره!!) کلا انتخاب من میتونه تغییر کنه(یه آی پاد 120 میگیرم فیلمامم متناسب باهاش کانورت میکنم [tv-out] محدودیت حجمی هم ندارم کوچولو موچولو هم هست)

خلاصه که هر روز گیج تر از دیروز

همه حرفات در مورد archos درسته
    o2 خیلی سرتره
    نازتر هم هست مخصوصا سفیدش
    البته خیلی گنده تر نیست , نیم اینچ
    آره باتریشم چون از هارد استفاده میکنه این دستگاه, زیاد جالب نیست
    مثل Q5 همین شرکت cowon
    یه نفر میگفت من یه دونه فیلم که میبینم تموم میشه باتریش
    البته احتمالا مشکل پیدا کرده بوده باتری این
    علاوه بر این ایرادات گارانتی هم فکر نکنم تو ایران داشته باشه archos
    cowon که بخری با گارانتی امرتات دیگه خیالت راحته

اتفاقا در مورد این که واقعا باتری o2 همین هست که میگن تو انجمن iaudiophile.net یه تاپیک بود
    ظاهرا که همینی که شرکت ادعا کرده هست ,شاید یه هوایی کمتر
    البته یه نفرم تو اون انجمن گفته بود بیشترم کار میکنه تازه
    شانسی بوده حتما

خوب تبدیل فیلم که زیاد طول نمیکشه
    از چی استفاده میکنی؟
    من که از این استفاده میکنم خیلی عالیه Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter

تو 20 تا 30 دقیقه تبدیل میکنه.

حالا ایشالا یه نفر که o2 داره میاد به دادت میرسه , یه کم دیگه صبر کن
    جون من ipod نخر
    آخه تو اون صفحه کوچولو چیجوری میخای فیلم ببینی

یه چیز صفحه بزرگ لمسی بخر حالشو ببر

همه میگن cowon محصولاتش گرونه
    ولی به نظر من خیلی هم مناسبه مخصوصا o2
    اون ipod هستش که گرونه هیچی هم نداره
    Last edited by muhamad_666; 02-01-2009 at 20:09.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقا در مورد این که واقعا باتری o2 همین هست که میگن تو انجمن iaudiophile.net یه تاپیک بود
    ظاهرا که همینی که شرکت ادعا کرده هست ,شاید یه هوایی کمتر
    البته یه نفرم تو اون انجمن گفته بود بیشترم کار میکنه تازه
    شانسی بوده حتما

خوب تبدیل فیلم که زیاد طول نمیکشه
    از چی استفاده میکنی؟
    من که از این استفاده میکنم خیلی عالیه Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter

تو 20 تا 30 دقیقه تبدیل میکنه.

حالا ایشالا یه نفر که o2 داره میاد به دادت میرسه , یه کم دیگه صبر کن
    جون من ipod نخر
    آخه تو اون صفحه کوچولو چیجوری میخای فیلم ببینی

یه چیز صفحه بزرگ لمسی بخر حالشو ببر

همه میگن cowon محصولاتش گرونه
    ولی به نظر من خیلی هم مناسبه مخصوصا o2
    اون ipod هستش که گرونه هیچی هم نداره
    مرسی از اینکه جوابمو میدی(کاش همه مثل شما بودن خصوصا اونایی که o2 دارن)
    بابا سیستم ما ذغالیه از هرچی استفاده کنم، کانورت کامل فیلم 1:30-2 ساعت زمان میبره(البته من همیشه رزولوشن بالا کانورت میکنم که بشه تو tv به خوبی دید )

یه مشکل دیگم که به نظرم اومد اینه که پلی لیست نداره این o2 جان ! البته من زیاد اهله گلچین کردن نیستم معمولا آلبومی گوش میدم،
    اگه آهنگام همه tag کامل داشته باشن o2 خودش بخوبی دسته بندی میکنه و مشکلی از این لحاظ نخواهم داشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

10

مرسی از اینکه جوابمو میدی(کاش همه مثل شما بودن خصوصا اونایی که o2 دارن)
    بابا سیستم ما ذغالیه از هرچی استفاده کنم، کانورت کامل فیلم 1:30-2 ساعت زمان میبره(البته من همیشه رزولوشن بالا کانورت میکنم که بشه تو tv به خوبی دید )

یه مشکل دیگم که به نظرم اومد اینه که پلی لیست نداره این o2 جان ! البته من زیاد اهله گلچین کردن نیستم معمولا آلبومی گوش میدم،
    اگه آهنگام همه tag کامل داشته باشن o2 خودش بخوبی دسته بندی میکنه و مشکلی از این لحاظ نخواهم داشت

خواهش میکنم دوست عزیز
    کاری نمیکنم
    با این که خودم فعلا واسه خرید این دستگاه بودجه ندارم خیلی علاقه مند هستم کلا به pmp
    البته من تو کل این انجمن فقط تو این تاپیک پست میدم
    از بقیه دستگاها مثل ipod و samsung و creative زیاد خوشم نمیاد (البته در مقابل cowon طفلیا حرفی هم ندارن واسه گفتن )
    اونایی هم که o2 خریدن باید دعا کنی یه مشکلی با دستگاشون پیدا کنن بیان سوال کنن تو این تاپیک
    واگر نه خبری از کسی نمیشه

راستی اگه بتونی از سایت youtube چند تا ویدئو ببینی یا دانلود کنی خیلی چیزا دستگیرت میشه ها
    فقط از s9 ویدیئو نبین که بیخیال o2 میشی کلا
    دنیاییه واسه خودش اون
    تازه s9 از ظاهرش گذشته 11 ساعت و 55 ساعت پخش ویدئو و موزیک داره (ماشالا)

والا سیستم منم آنچنان جالب نیست . ولی allok سریعترین برنامه ای هست که تا حالا دیدم
    با jet audio به اندازه کل فیلم طول میکشه تبدیلش
    تو که با کیفیت بالا تبدبل میکنی واسه چی اصلا تیبدیل میکنی؟ واسه زیرنویس فقط؟
    فکر کنم برنامه هایی باشن که زیرنویسو به فیلم بچسبونن , البته زیاد اطلاعی ندارم ازشون

از این نظر ظاهرا خیلی وضعش خرابه
    با tagو این چیزا حل نمیشه
    این جور که من تو ریویو ها دیدم اصلا چنین سیستمی نداره مدیا پلیرش
    باید مثل file browser تو فولدرها بگردی آهنگی که می خای پیدا کنی
    دیگه حداکثر لطفی که در حقت میکنه این که میتونی همه آهنگای توی این فولدر رو با هم اجرا کنی

(البته فکر کنم میتونی خودت پلی لیست درست کنی
    ولی جستجو بر اساس سبک و اسم خواننده و آلبوم و این چیزا نداره )

خوب دیگه به خاطر همین چیزاشه که خیلی ارزونتر از محصولات دیگه cowon هستش به نسبت سایز و حافظه خوبی که داره
    وقتی اون A3 بیریخت نزدیک 500 تومانه این مفته به خدا

بخر بابا
    همین توپه
    توصیه من به شما بود

هیچوقتم چیزی که هارد داره مثل همون ipod که گفتی نخر
    اگه مثل ما باشی که روزی ده بار موبایلمون می افته از دستمون یه هفته هم دووم نمیاره

اگرم هارددار میخری archos 5 بخر که قشنگم باشه حداقل . ipod نخر
    (خداییش کار جالبی کردن اونا که اسم سایتشونو گذاشتن anythingbutipod.com )
    Last edited by muhamad_666; 03-01-2009 at 01:04.

7. این کاربر از muhamad_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام به همگی
    ببخشید یه چند روزی نبودم هم اینترنت مشکل داشت هم برای امتحانا وقت نشد بیام الانم که اومدم یه زنگ تفریحه
    اول از دوستای خودم ممنون که تاپیک و سر حال نگه داشتین
    دوم درمورد سوالاتون
    درمورد ساپرت فارسی که هیچ مشکلی نداره و احتمالا نباید با زیر نویس هم مشکلی داشته باشه
    درمورد فارسیd2 مشکلش اینه که از یونی کد فارسی نمیتونه استفاده کنه ولی متن فارسی رو از چپ به راست نشون میده حداقل!
    درمورد باطری o2 منم تا اونجایی که متوجه شدم میزان مصرف با میزانی که خوده کمپانی اعلام کرده تقریبا برابره
    درمورد تگ آهنگ ها میتونه از طریق تگ دسته بندی کنه
    درمورد پلی لیست مثل اینکه در فیرم ویر جدید این مشکل حل شده

اینم لیست امکانات و مشکلاتی بر طرف شده
    Videos - Improved analysis algorism of information of MP4 files which are big size. - Improved to play some movie files which contain faulty frames. - fixed the error of not working video clips which wide pixel size is not multiple of 16. - added to show pop up when you try to play files which are damaged index. Music - Reduced gap between music files while playing music. - Fixed the error which some FLAC files weren’t playing in resent files. - Fixed the error which FLAC files weren’t able to set playing repeat mode. - Fixed the error of changing stereo mode when it is changed speaker to earphone mode even though it was
    in MONO mode. - Fixed the displaying error of play list in sub folder of music which was played in recent files. Other improvements - Improved accuracy of touch screen. - Improved compatibility of using SD card. - Improved supported resolution of wallpaper. It is able to change wallpaper while listening to music.
    Support GIF files. - Fixed the error of displaying abnormal in Meta information if an image file is decodable or not. - Added playback control using volume button on hold. (Setup > System > General > Volume button in Hold > select playback control) (Applicable mode: Videos, music, image viewer, Text viewer and CSD viewer) - Fixed the error which LCD screen turns off when volume key was pushed while it is on hold. - Fixed the error which device was not booted when there is little bit of power left in the battery. - Language: Added Italian. User program - Support user program SDK: it is available to run programs which were made by user program SDK. - Notepad: Added sliding effect while move image to next or previous, and added undo function. - Added coma for monetary unit in calculator.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درمورد ساپرت فارسی که هیچ مشکلی نداره و احتمالا نباید با زیر نویس هم مشکلی داشته باشه
    .
    در اینباره از drAmir سوال کردم، متاسفانه زیرنویس فارسی نشون نمیده!!! (ایشون srt امتحان کرده بودند، قرلر شد sub هم امتحان کنن، خدا کنه sub رو فارسی نشون بده )

10. این کاربر از hossein1111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

در اینباره از dramir سوال کردم، متاسفانه زیرنویس فارسی نشون نمیده!!! (ایشون srt امتحان کرده بودند، قرلر شد sub هم امتحان کنن، خدا کنه sub رو فارسی نشون بده )
    دستشون درد نکنه
    ولی بهشون بگو لطف کنن بیان تاپیک که یه ملت منتظرشونه
    حالا نمی خواد یه ریویو کامل بده ما به مختصرش قناعت میکنمیم ببین تورو خدا ما رو به چه روزی انداخته این دکتر جون که به یه ریویو مختصر قناعت می کنیم بابا نا سلامتی اینجا یکی از بهترین فروم های ایرانی باید توش از هر محصولی یه ریویوی کامل و کاملا ایرونی باشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

راستی محمود جان میتونی از اون برنامه allok یه لینکی چیزی برام پیدا کنی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دستشون درد نکنه
    ولی بهشون بگو لطف کنن بیان تاپیک که یه ملت منتظرشونه
    حالا نمی خواد یه ریویو کامل بده ما به مختصرش قناعت میکنمیم ببین تورو خدا ما رو به چه روزی انداخته این دکتر جون که به یه ریویو مختصر قناعت می کنیم بابا نا سلامتی اینجا یکی از بهترین فروم های ایرانی باید توش از هر محصولی یه ریویوی کامل و کاملا ایرونی باشه.
    اتفاقا به این موضوع اشاره کردم و گفتم یه ملتی چشم انتظار شمان
    ایشالا که هرچه زودتر تشریف فرما بشن اینجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •