تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 156 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

این که از N95 8GB چیزی کم نداره که شکی نیست.و امکاناتی رو در این گوشی میشه دید که در هیچ گوشی نمیشه این کلکسیون امکانات رو پیدا کرد؟!؟!؟!

و قابل توجه شما دوست خوبم:

مدلهای n96 ,N73, N81, N81 8gb, N82, N93, N93i, N95 و N95 8GB گوشی هایی هستند که N-Gage Next Generation رو ساپرت میکنند و نیازمند توانایی گرافیکی و سه بعدی خاصی برای اجرای بازیها هستند!!
    گوشی های بالا برای قابلیت انگیج از یک چیپ گرافیکی سه بعدی خاص بهره مندند و دارای قابلیتها و توانایی های زیادی برای تجربه عالی بازی موبایل را دارند و از تمام گوشیهای نوکیا طبق فاکتورهای خاصی انتخاب شده اند.
    سلام عليكم...
    همه اينايي كه گفتي رو من ميدونم عزيزم...اينو اضافه كنم كه بين اينها هم فقط 82 و 95 ها و 93 چيپ گرافيكي دارند...بقيه ول معطلند...حتي n96....يا N85 و N79 ....

از نظر من 75% تفاوت و برتری رو میشه در N96 دید!؟!؟!

نمیدونم شما چی جوری پیش خودت حساب کردی؟!؟

انگار قرار دوباره شروع شه....
    96 از 95 8 گيگ يه ----H (كه فعلا" انگار هيچ جا كار نميكنه)، يه سيمبيان سر داره و 8 گيگ رم + رم خور بودن..و فقط چيپ رو كم داره و به نظر شخصي 8گيگ خوشگلتره...
    96 از 95 معمولي باز يه ----H داره و سيمبيان جديدتر از اون ور چيپ نداره.. فقط همين...

و از همه مهمتر 96 از هر دو 95 ها cpu ضعيفتري داره..

چاكرم...

2. 5 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخرین قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده دوستان؟!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 13-10-2008 at 07:43.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من الان هم میگم که n96 از n95 8GB بهتر است.این امر کاملا طبیعی باشه!
    ببین دوست عزیز شما داری توو ایران زندگی می کنی نه آمریکا و اروپا یا حتی افغانستان!
    افغانستان رو به خاطر این گفتم که اونجا هم جی پی آر اس موبایل از حالت رویا دراومده!!!
    ملاک شما از بهتری و برتری چیه؟!
    حافظه یا دی وی بی؟یا اصلا شکل ظاهری؟؟؟یا مثلا تعصب؟!
    کدومشون؟!حقیقتا ان96 هیچ چیز بالاتر از 8گیگ نداره...
    از طراحی شروع کن!به نظر من طراحی 8گیگ بهتر هم هست چون لااقل قیافش مثل ان81 نیست و خیلی زیباتره!
    خودتم می دونی که حافظه ی اضافه تر مفت اینکه بخوای پول اضافه تر بابتش بدی هیچ فایده ای برات به جز اینکه بخوای باهاش کلاس بزاری نداره!
    دی وی بی ؛ حالا من نمی دونم کجای ایران زندگی می کنی ولی این قابلیت همونطور که همه می دونن فقط توو تهران راه اندازی شده اونم بعضی از قسمتای شهر و جالب تر اینکه محدود می شه به 10 کانال تلویزیون خودمون که اصلا به درد نمی خورن!!!
    دیگه من نمیدونم ان96 چه چیز شاخ تری نسبت به 8گیگ داره...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 15-10-2008 at 21:47.

5. 4 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

خودتم می دونی که حافظه ی اضافه تر مفت اینکه بخوای پول اضافه تر بابتش بدی هیچ فایده ای برات به جز اینکه بخوای باهاش کلاس بزاری نداره!
    برb
    ممنون.
    ولي مجتبي اينجا بات مخالفم....هر كسي يه استفاده از حافظه ميكنه...واسه يه نفر 1 گيگ از سرشم زياده...
    ولي مثلا" من هر چي بيشتر بهتر...الان منتظرم رم 32 بياد احتمالا" اگه قيمتش معقول بود بگيرم...

7. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از نظر من 75% تفاوت و برتری رو میشه در N96 دید!؟!؟!

نمیدونم شما چی جوری پیش خودت حساب کردی؟!؟
    سلام میشه یک درصد از اون 75درصد تفاوت رو واسه ما توضیح بدی ؟ شاید اطلاعات شما بیشتر از بقیه باشه. ولی به نظر من با این طرز حرف زدن همون عنوان کاربریتون شایستتونه.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

بهبه..........هنوز کل هست سر این 2 گوشی..............می خواید نظر سنجی بزاریم؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

توی تاپیک ان85 هم گفتم اینجا هم میگم که:
    طبق گفته های شرکت نوکیا قبل از به بازار اومدن ان96 و سری جدید گوشیهای نوکیا این شرکت گفته بود که چیپ گرافیکی هیچ خاصیتی نداره و فقط مصرف باتری رو بیشتر میکنه!سخت افزار جدید نوکیا توانایی پردازشهای گرافیکی سنگین رو بدون این چیپ داره!در ضمن فراموش نکنید ان96 دارای چیپی جدا برای پردازش ویدئوها هست!همچنین از چیپ صوتی قویتری بهره میبره!
    Last edited by rainysky50; 13-10-2008 at 22:56.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

طبق گفته های شرکت نوکیا قبل از به بازار اومدن ان96 و سری جدید گوشیهای نوکیا این شرکت گفته بود که چیپ گرافیکی هیچ خاصیتی نداره و فقط مصرف باتری رو بیشتر میکنه!سخت افزار جدید نوکیا توانایی پردازشهای گرافیکی سنگینتر رو بدون این چیپ داره!در ضمن فراموش نکنید ان96 دارای چیپی جدا برای پردازش ویدئوها هست!همچنین از چیپ صوتی قویتری بهره میبره!
    اگه انقدر خاصیت رو هم نداشت دیگه فروش نمی رفت...........

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

طبق گفته های شرکت نوکیا قبل از به بازار اومدن ان96 و سری جدید گوشیهای نوکیا این شرکت گفته بود که چیپ گرافیکی هیچ خاصیتی نداره و فقط مصرف باتری رو بیشتر میکنه!سخت افزار جدید نوکیا توانایی پردازشهای گرافیکی سنگین رو بدون این چیپ داره!در ضمن فراموش نکنید ان96 دارای چیپی جدا برای پردازش ویدئوها هست!همچنین از چیپ صوتی قویتری بهره میبره!
    كي گفته خاصيت نداره...؟؟؟ هر گفته حرف مفت زده امين جون...كارايي داره خوبشم داره ولي الان گسترده نشده...

مهدي (mehdi_brg) عزيز رو 96 تست كرده...اصلا" هم پردازش نميكنه...

13. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

اخه یونس جان الان هر چی بازی جاوا و سیمبین و ان گیج هست و وجود داره به گفته ی خود سایت ان گیج بدون نیاز به چیپ گرافیکی اجرا میشن و اصلا چیپ گرافیکی در پردازششون کاربردی نداره و تازگیها دارن بازی ای برای این چیپ میسازند!من یه بازی با نام bloxx بود که در 5700 داشتم و به صورت پیش فرض در گوشی نصب بود اون بازی رو روان در 5700 اجرا میکردم ولی در ان82 بازی بسیار خشک اجرا میشه!حالا بیام بگم اره 5700 چیپ داره و این حرفا!؟؟؟یا یه بازی ماریو بود روی ان82 من روان اجرا میشد ولی ان82 دوستم اون رو با مشکل اجرا میکرد و کم میاورد!من مطمئنم که دلیلش نرم افزاری بوده!در مورد سی پی یوی ان96 هم نوکیا برای کاهش قیمتش به ناگهان یکی دو ماه قبل از بیرون دادن ان96 سی پی یوی این گوشی رو تغییر داد و از سی پی یو و سخت افزار پایه ی دیگه ای استفاده کرد که همین دوباره باعث شد که نوکیا در باتری کم بیاره و دیگه خبری از اون نتایح خوب ان96 با استفاده از باتری ان95 معمولی نباشه!سیمبین جدید نوکیا مثل اینکه واقعا نیازی به سی پی یوی زیاد قوی ای نداره و نوکیا هم مطمئن باش هم هوای ان گیج خودش رو داره و هم هوای نورچشمی خودش رو که ان96 هست!!
    نوکیا اونقدر گاگول نیست که ان گیج رو با یه جیپ گرافیکی که سال 20(که کوچه ها خیس بود)در ان93 و ان95 معمولی هم استفاده کرده بود خراب کنه!100 درصد برای ان85 ان79 ان96 و حتی 5800 فکرهایی داره!!!!!!در ضمن هنوز هیچ جا من تصاویری از یک بازی که مقایسه کرده باشن اون رو مثلا در ان81 و ان82 ندیدم که بخواهیم بگیم کدومشون گرافیک بیشتری داره!!همه ی تصاویر در یوتیوب و وب سایتها برابر بوده!!
    Last edited by rainysky50; 14-10-2008 at 00:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •