سلام
من تازه این سایت پیدا کرده ام و هنوز نمیدونم چی به چیه اما چون مال خاک پاک کرمونم یه راست اومدم تو این انجمن
میشه یه کمی منو راهنمایی کنید چه جوری باید کار کرد یا پست جدید فرستاد؟
تو رو خدا نگید چقدر خنگم من فقط تنبلم!!!!!!!!!!
سلام
من تازه این سایت پیدا کرده ام و هنوز نمیدونم چی به چیه اما چون مال خاک پاک کرمونم یه راست اومدم تو این انجمن
میشه یه کمی منو راهنمایی کنید چه جوری باید کار کرد یا پست جدید فرستاد؟
تو رو خدا نگید چقدر خنگم من فقط تنبلم!!!!!!!!!!
سلام دوست عزيز
ورودت رو خوش آمد ميگم
شما اگه بخواهين چيزي رو درخواست كنين مثلا سريال يا كرك يه برنامه بايد به انجمن كرك و سريال بروي و اونجا يه گزينه تو نوار آبي بالا هست بنام جستجو اونو بزني و اسم برنامه ات رو صحيح و انگليسي بنويسي و بعد اگه تاپيكي مشابه اون بود اون رو باز كني و اگه مشكلت حل شد كه شد اگه نشد كه قفسمت پايين مي توني يه پست اضافه كني و در خواستت رو مطرح كني
اگه تاپيكي با نام مورد نظر نبود مي توني تاپيك جديد بزني كه اونم مثلا تو انجمن كرك و سريال يه گزينه اون پايين هست بنام پست جديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي توني تاپيك جديد بزني فقط اينو بگم كه اگه تاپيك تكراري بزني قفل ميشه پس قبلش جستجو
كاري داشتي همشهري ما در خدمتيم
كوچيك شما مهرداد![]()
مرسی مهرداد جان
دوستان قرار هاكه هنوز كسي چيزي نيومده بگه ديشب حسام به من گفت امروزقرار هست و من گفتم كه هيچكس نيومد خبري بده
ما كه نا اميد شديم هر وقت به نتتيجه رسيديد ما در خدمتيم
سلام
بچه ها فرکانس کانالهای ایرونی که جابجا شده چیه؟
سلام بچه ها
بابا تو رو خدا اینجا هم کرمونی بودنتونو نشون ندید چرا هیچ کس حرف نمیزنه؟![]()
بعد آنهمه قول و قرار گذاشتن که آخر نتونستید یه قرار بزارید لااقل چیزای تازه بگید
من واقعا ناامید شدم![]()
سلام Mermaid جان
حتمن کسی نمیدونه خوب دوسته من
ورودت رو به جمعمون خوش آمد میگم
بچه ها اینو دیدید؟ در پستهای جدید بود نمی دونم چه جوری میشد به اینجا نقل قول کرد )به هر حال من کپی رایت را حفظ کردم فقط یادم نیست نویسنده اصلی کی بودخودتون برید نگاه کنید!!!!!!!!!!!!
![]()
به نظرتون راسته؟
کشف یک روستای عجیب در کرمان؛ غارنشينان برهنه ای که از برگ درختان تغذيه ميكنند
خبرگزاري انتخاب : ساكنان اين روستا هيچ اطلاعي از خدا دين، اسلام و ولايت ندارند و هرگز در طول عمر خود وسيله نقليه نديدهاند. حتي در طول زندگي خود از دارو و دكتر نيز استفاده نكردهاند كه بايد از كشف آنها پس از اين همه سال ابراز تاسف كرد.
۲ خرداد ماه ۱۳۸۵ ساعت : ۲۹ , ۱۹
خبرگزاري انتخاب : علي زادسر نماينده جيرفت در مجلس شوراي اسلامي از كشف يك روستا با مردمي غارنشين در ارتفاعات نزديك عنبرآباد خبر داد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری «انتخاب»، زادسر كه درحاشيه جلسه علني امروز با خبرنگاران سخن ميگفت، اظهار داشت: سربازان گمنام وزارت اطلاعات از زمستان ۱۳۸۴روستايي را در ۱۲۰كيلومتري شهرستان عنبرآباد كشف كردهاند.
وي افزود: اهالي روستاي تازه كشف شده مانند غارنشينها برهنه بوده و از برگ درختان تغذيه ميكنند.
نماينده جيرفت نام روستاي مذكور را «پيد نكوپيه» ذكر كرد وگفت: اين روستا در دل كوه واقع شده كه حدود ۲۰۰نفر درآن زندگي ميكنند و هرگز از درهها و بيشههاي محل سكونت خود خارج نشدهاند.
زادسر درادامه بهنقل مطالبي از قول كساني كه به روستاي مذكور رفتهاند پرداخت و اضافه كرد: ساكنان اين روستا هيچ اطلاعي از خدا دين، اسلام و ولايت ندارند و هرگز در طول عمر خود وسيله نقليه نديدهاند.
وي افزود: حتي در طول زندگي خود از دارو و دكتر نيز استفاده نكردهاند كه بايد از كشف آنها پس از اين همه سال ابراز تاسف كرد.
نماينده جيرفت گفت : از جمعيت ۷۰۰هزار نفري جنوب كرمان ۳۰۰هزار نفر كپرنشين هستند و هنوز روستاهاي كشف نشده در آنجا يافت ميشود.
زادسر ازهيات دولت خواست جهت رسيدگي به مشكلات استان كرمان ازجمله رفع خشكسالي و بهبود وضعيت راههاي آن اعتبارات لازم را اختصاص دهد
برو بچ کرمونی سلام
می خواهم یک قرار ملاقات جدید بزارم امید وارم مثلی قبلی نشه
میخواهم برایه 15 خرداد قرار بزارم و فکر کنم هیچ کس یهانه برایه نیومدن نداره چون تعطیل هست هر کس می یاد بگه
یک مسئله دیکه اینکه کسی روز دیگری رو پیشنهاد نده چون مثل قرار قبلی هر نفر 60 تا پیشنهاد میده دگه اخر هم قرار به هم می خوره فقط اگر خواستید پیشنهاد برای ساعت قرار بدید
فعلآ خداحافظ![]()
من که تازه امتحانام شروع میشه
تا 1 مردادم کنکور بعدش در خدمتم
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)