تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 58 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 572

نام تاپيک: برو بچ كرماني حتما بيان تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من تازه این سایت پیدا کرده ام و هنوز نمیدونم چی به چیه اما چون مال خاک پاک کرمونم یه راست اومدم تو این انجمن
    میشه یه کمی منو راهنمایی کنید چه جوری باید کار کرد یا پست جدید فرستاد؟
    تو رو خدا نگید چقدر خنگم من فقط تنبلم!!!!!!!!!!

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    ورودت رو خوش آمد ميگم
    شما اگه بخواهين چيزي رو درخواست كنين مثلا سريال يا كرك يه برنامه بايد به انجمن كرك و سريال بروي و اونجا يه گزينه تو نوار آبي بالا هست بنام جستجو اونو بزني و اسم برنامه ات رو صحيح و انگليسي بنويسي و بعد اگه تاپيكي مشابه اون بود اون رو باز كني و اگه مشكلت حل شد كه شد اگه نشد كه قفسمت پايين مي توني يه پست اضافه كني و در خواستت رو مطرح كني
    اگه تاپيكي با نام مورد نظر نبود مي توني تاپيك جديد بزني كه اونم مثلا تو انجمن كرك و سريال يه گزينه اون پايين هست بنام پست جديد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مي توني تاپيك جديد بزني فقط اينو بگم كه اگه تاپيك تكراري بزني قفل ميشه پس قبلش جستجو
    كاري داشتي همشهري ما در خدمتيم
    كوچيك شما مهرداد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مرسی مهرداد جان

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

دوستان قرار هاكه هنوز كسي چيزي نيومده بگه ديشب حسام به من گفت امروزقرار هست و من گفتم كه هيچكس نيومد خبري بده
    ما كه نا اميد شديم هر وقت به نتتيجه رسيديد ما در خدمتيم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    بچه ها فرکانس کانالهای ایرونی که جابجا شده چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

2

سلام بچه ها
    بابا تو رو خدا اینجا هم کرمونی بودنتونو نشون ندید چرا هیچ کس حرف نمیزنه؟
    بعد آنهمه قول و قرار گذاشتن که آخر نتونستید یه قرار بزارید لااقل چیزای تازه بگید
    من واقعا ناامید شدم

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام Mermaid جان
    حتمن کسی نمیدونه خوب دوسته من

ورودت رو به جمعمون خوش آمد میگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها اینو دیدید؟ در پستهای جدید بود نمی دونم چه جوری میشد به اینجا نقل قول کرد )به هر حال من کپی رایت را حفظ کردم فقط یادم نیست نویسنده اصلی کی بود خودتون برید نگاه کنید!!!!!!!!!!!!
    به نظرتون راسته؟

کشف یک روستای عجیب در کرمان؛ غارنشينان برهنه ای که از برگ درختان تغذيه مي‌كنند

خبرگزاري انتخاب : ساكنان اين روستا هيچ اطلاعي از خدا دين، اسلام و ولايت ندارند و هرگز در طول عمر خود وسيله نقليه نديده‌اند. حتي در طول زندگي خود از دارو و دكتر نيز استفاده نكرده‌اند كه بايد از كشف آنها پس از اين همه سال ابراز تاسف كرد.

۲ خرداد ماه ۱۳۸۵ ساعت : ۲۹ , ۱۹
    خبرگزاري انتخاب : علي زادسر نماينده جيرفت در مجلس شوراي اسلامي از كشف يك روستا با مردمي غارنشين در ارتفاعات نزديك عنبرآباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری «انتخاب»، زادسر كه درحاشيه جلسه علني امروز با خبرنگاران سخن مي‌گفت، اظهار داشت: سربازان گمنام وزارت اطلاعات از زمستان ‪ ۱۳۸۴‬روستايي را در ‪ ۱۲۰‬كيلومتري شهرستان عنبرآباد كشف كرده‌اند.

وي افزود: اهالي روستاي تازه كشف شده مانند غارنشين‌ها برهنه بوده و از برگ درختان تغذيه مي‌كنند.

نماينده جيرفت نام روستاي مذكور را «پيد نكوپيه» ذكر كرد وگفت: اين روستا در دل كوه واقع شده كه حدود ‪ ۲۰۰‬نفر درآن زندگي مي‌كنند و هرگز از دره‌ها و بيشه‌هاي محل سكونت خود خارج نشده‌اند.

زادسر درادامه به‌نقل مطالبي از قول كساني كه به روستاي مذكور رفته‌اند پرداخت و اضافه كرد: ساكنان اين روستا هيچ اطلاعي از خدا دين، اسلام و ولايت ندارند و هرگز در طول عمر خود وسيله نقليه نديده‌اند.

وي افزود: حتي در طول زندگي خود از دارو و دكتر نيز استفاده نكرده‌اند كه بايد از كشف آنها پس از اين همه سال ابراز تاسف كرد.

نماينده جيرفت گفت : از جمعيت ‪ ۷۰۰‬هزار نفري جنوب كرمان ‪ ۳۰۰‬هزار نفر كپرنشين هستند و هنوز روستاهاي كشف نشده در آنجا يافت مي‌شود.

زادسر ازهيات دولت خواست جهت رسيدگي به مشكلات استان كرمان ازجمله رفع خشكسالي و بهبود وضعيت راه‌هاي آن اعتبارات لازم را اختصاص دهد

پروفشنال hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

برو بچ کرمونی سلام
    می خواهم یک قرار ملاقات جدید بزارم امید وارم مثلی قبلی نشه
    میخواهم برایه 15 خرداد قرار بزارم و فکر کنم هیچ کس یهانه برایه نیومدن نداره چون تعطیل هست هر کس می یاد بگه
    یک مسئله دیکه اینکه کسی روز دیگری رو پیشنهاد نده چون مثل قرار قبلی هر نفر 60 تا پیشنهاد میده دگه اخر هم قرار به هم می خوره فقط اگر خواستید پیشنهاد برای ساعت قرار بدید
    فعلآ خداحافظ

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من که تازه امتحانام شروع میشه
    تا 1 مردادم کنکور بعدش در خدمتم
    یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •