تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 596 اولاول ... 61213141516171819202666116516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

10

نخیر ، این یک فایل مهم رجیستری ویندوز هستش و کاملا پاک هستش

Key های ورژن 8 و 7 بر روی نسخه های 6 هم کار میکنه ... در ضمن چرا از نسخه 6 استفاده میکنید ؟
    من خيلي ازكليدها رو امتحان كردم اما نشد جدا ازاين شما ميتونيد چيزي به من پيشنهاد كنيد كه تقريبا حالا چند ماهه باشه .يه چيزايي تو همين مايه ها .

ضمنا براي اين كه گفتيد چرا 6 .بايد بگم كه چند تا مهندس نه ولي كساني به من گفتند از 6 استفاده كنم كه حسابي توي كار شبكه وكلا كامپيوتر والكترونيك ماهر هستند وخودشون isp‌ دارن حتي يكيشون كه من با اون شخص بيشتر درارتباط هستم تمام مدارك سيسكو رو داره كلا بايد بگم خيلي حرفه اي هست .

باتشكر
    دني

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

من خيلي ازكليدها رو امتحان كردم اما نشد جدا ازاين شما ميتونيد چيزي به من پيشنهاد كنيد كه تقريبا حالا چند ماهه باشه .يه چيزايي تو همين مايه ها .

ضمنا براي اين كه گفتيد چرا 6 .بايد بگم كه چند تا مهندس نه ولي كساني به من گفتند از 6 استفاده كنم كه حسابي توي كار شبكه وكلا كامپيوتر والكترونيك ماهر هستند وخودشون isp‌ دارن حتي يكيشون كه من با اون شخص بيشتر درارتباط هستم تمام مدارك سيسكو رو داره كلا بايد بگم خيلي حرفه اي هست .

باتشكر
    دني

من تعجب ميکنم که شما ميگين مدارک Cisco رو داره اين چنين حرفی زده!!!
    من خودم کار شبکه ميکنم در کار شبکه بيشتر از اين که روی انتی ويروس بحث بشه بر روی فايروال سيستم و امنيت کلاينت ها بحث ميکنه و ميشه،(اون هم در مدرک CCSP)
    اين طبيعی هست که امنيت و روش کار فايروال کسپرسکی 8 با هيچ فايروالی در اين زمينه قابل مقايسه نيست! و خارج از اين فايروالی که برای يک شبکه در نظر گرفته ميشه بايد خارج از يک نرمافزار اينترنت سکوريتی باشه، و حتی تا حد یک فايروال سخت افزاری...
    اتفاقاً شايد به اون مهندس حق داد، چون با اين جور کارهای شبکه که در ايران هست،همون فايروال ويندوز هم کفايت ميکنه!
    ولی شما يک USER خانگی هستين، پس امنيت سيستم شما در قبال فايل های آلوده بيشتر از يک فايروال برای شما بايد ارجعيت داشته باشه...
    و طبق اصول نرم افزاری هميشه داشتن ورژن جديد يک محصول بهتر از داشتن يک محصول تاريخ گذشته هست! (البته اين یک روال کاری هست نه یک قانون!)

Last edited by Markus; 12-11-2008 at 22:22.

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من سیستمم یه تروجان خیلی بد گرفته بود
    کسپر اسکای جدید و 30 روزه رو دانلود کردم و شناخت البته هنور کاملا سیستم رو اسکن نکرده
    نود رو ریختم گند زد به سیستمم! همه فایلهام رو پاک کرد!
    من چطوری می تونم اخرین ورژن این انتی ویروس رو که اپدیت هم بشه رو دانلود کنم ؟
    انتی ویروسش بهتره یا انتی سیکوریتی؟
    لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باتشكر
    دني
    دوست عزیز گویا برای شما سو ء تفاهمی پیش آمده

کسپرسکی دو گونه محصول دارد : نسخه های خانگی ( Home ) و نسخه های شبکه ( Business )

برای نسخه های تحت شبکه آخرین نسخه ، ورژن 6.0.3.837 می باشد

برای نسخه های خانگی آخرین نسخه ، ورژن 8.0.0.454 هستش

وقتی دوست شما برای استفاده کسپرسکی در شبکه ، نسخه 6 را پیشنهاد کرد ...

احتمالا منظور نسخه Business بوده که ورژن 6 آن ، آخرین نسخه به حساب می آید

اما در زمینه نسخه های خانگی ، وضع به گونه دیگر است و به هیچ عنوان ورژن 6 آن توصیه نمیشود چون انجین آن بسیار قدریمی است

Key های غیرقانونی برای نسخه های شبکه بسیار کمیاب تر از محصولا خانگی هستند

و دلیل اینکه شما قادر به فعال کردن با Key های قبلی نیستید ،

بخاطر اینست که Key مزبور برای نسخه خانگی درنظر گرفته شده است نه شبکه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من سیستمم یه تروجان خیلی بد گرفته بود
    کسپر اسکای جدید و 30 روزه رو دانلود کردم و شناخت البته هنور کاملا سیستم رو اسکن نکرده
    نود رو ریختم گند زد به سیستمم! همه فایلهام رو پاک کرد!
    من چطوری می تونم اخرین ورژن این انتی ویروس رو که اپدیت هم بشه رو دانلود کنم ؟
    انتی ویروسش بهتره یا انتی سیکوریتی؟
    لطفا راهنمایی کنید
    دوست عزیز در راهنمای تاپیک کسپرسکی تمامی موارد مورد نیاز شما توضیح داده شده ( در امضاء من مشخص شده )

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کسپر آپدیت کردم
    روی سیستمم نرو 9 داشتم با کمال تعجب دیدم به پوشه نصب و خود ستاپ برنامه ایراد ترجان میگیره
    اررورش این بود
    trojan-ransom.win32.hexzone.gen
    این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
    370 مگ از سایتش دانلود کردم
    راهنماییم کنید
    خواهش میکنم راهنماییم کنید
    حدود 32 تا تروجان از ستاپ برنامه و 12 تا از پوشه program files
    دوست عزيز پست قبلي شما را پاك كردم و دليلش رو هم نوشتم.اين تاپيك تاپيك مربوط به كرك و سريال كاسپر ميباشه.هرگونه مشكل در خصوص آلودگي سيستمها در انجمن زير مطرح ميشه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dreamland
    Guest

پيش فرض

دوستان گرامی میتوانند جدیدترین کی های کسپر 6و7و8 را از سایت زیر دریافت کنند (لطفا نظر دهید)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

10

من تعجب ميکنم که شما ميگين مدارک Cisco رو داره اين چنين حرفی زده!!!
    من خودم کار شبکه ميکنم در کار شبکه بيشتر از اين که روی انتی ويروس بحث بشه بر روی فايروال سيستم و امنيت کلاينت ها بحث ميکنه و ميشه،(اون هم در مدرک CCSP)
    اين طبيعی هست که امنيت و روش کار فايروال کسپرسکی 8 با هيچ فايروالی در اين زمينه قابل مقايسه نيست! و خارج از اين فايروالی که برای يک شبکه در نظر گرفته ميشه بايد خارج از يک نرمافزار اينترنت سکوريتی باشه، و حتی تا حد یک فايروال سخت افزاری...
    اتفاقاً شايد به اون مهندس حق داد، چون با اين جور کارهای شبکه که در ايران هست،همون فايروال ويندوز هم کفايت ميکنه!
    ولی شما يک USER خانگی هستين، پس امنيت سيستم شما در قبال فايل های آلوده بيشتر از يک فايروال برای شما بايد ارجعيت داشته باشه...
    و طبق اصول نرم افزاری هميشه داشتن ورژن جديد يک محصول بهتر از داشتن يک محصول تاريخ گذشته هست! (البته اين یک روال کاری هست نه یک قانون!)
    منظور من اين بود كه طرف مقابل من يه حرفهاي هست توكار كامپيوتر چه از لحاظ سخت افزار چه ازلحاظ نرم افزار يا شبكه .البته درمورد فايروال كاسپر 7 بايد بگم ازنظر من كلا تمام ورژنهاي zone alarm‌ازهمه فايروالها بهتره يعني دركل فايروال zone alarm يه چيزه تك البته فقط به عنوان يك فايروال نرم افزاري نه سخت افزاري چون همونطور كه ميدانيد بهترين فايروالها فايروالهاي سخت افزاري است كه توكار خودش نگم بينظير ولي كم نظير هستند .
    آره دقيقا من به اون وشما وتمام كساني كه توكارشبكه هستند ميتونم حق بدم كه با فايروالهاي نرم افزاري كاركنند .

شايد من از نرم افزاري استفاده ميكنم كه خانگي باشه اما كارمن تجاري هست وخيلي زياد به امنيتم اهميت ميدم اللخصوص درمورد فايلهاي آلوده البته بايد بگم كه هميشه بكاپ دارم ولي اگر كامپيوتر من ازكاربخوابه چه ازطريق ويروس يه هكرها بايد بگم كه شايد چند روز كارم بخوابه وحدودا يه سرور ازكار ميخوابه .

البته من ميدونم كه ميشه كاسپرهاي تجاري رو بخرم اينطوري بهتره اما من به اين نوع خريدها اعتماد ندارم چون
    اينم پرسيدم كلي دنگو فنگ داره حالا هيچ كاري نداريم .

گفتم اين نظر دوستان هست كه من ازورژن 6 استفاده كنم نه نظر شخصي من .

دوست عزیز گویا برای شما سو ء تفاهمی پیش آمده

کسپرسکی دو گونه محصول دارد : نسخه های خانگی ( Home ) و نسخه های شبکه ( Business )

برای نسخه های تحت شبکه آخرین نسخه ، ورژن 6.0.3.837 می باشد

برای نسخه های خانگی آخرین نسخه ، ورژن 8.0.0.454 هستش

وقتی دوست شما برای استفاده کسپرسکی در شبکه ، نسخه 6 را پیشنهاد کرد ...

احتمالا منظور نسخه Business بوده که ورژن 6 آن ، آخرین نسخه به حساب می آید

اما در زمینه نسخه های خانگی ، وضع به گونه دیگر است و به هیچ عنوان ورژن 6 آن توصیه نمیشود چون انجین آن بسیار قدریمی است

Key های غیرقانونی برای نسخه های شبکه بسیار کمیاب تر از محصولا خانگی هستند

و دلیل اینکه شما قادر به فعال کردن با Key های قبلی نیستید ،

بخاطر اینست که Key مزبور برای نسخه خانگی درنظر گرفته شده است نه شبکه
    نميدونم من از اينترنت سيكوريتي استفاده ميكنم نميدونم شايد خانگي باشه شايدم شبكه ولي ورژن كاسپر من 6 هستش .

خود دوستم نرم افزار رو به من داد پس حتما ورژن شبكه هستش .

منظور از business‌ چيه تجاري منظورتونه يعني شبكه يا خانگي .

حالا من چيكار كنم چطور بفهمم كه business هست يا خانگي يا شبكه .

ولي بايد بگم كه internet security هستش .

باتشكر
    دني

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نميدونم من از اينترنت سيكوريتي استفاده ميكنم نميدونم شايد خانگي باشه شايدم شبكه ولي ورژن كاسپر من 6 هستش .

خود دوستم نرم افزار رو به من داد پس حتما ورژن شبكه هستش .

منظور از business‌ چيه تجاري منظورتونه يعني شبكه يا خانگي .

حالا من چيكار كنم چطور بفهمم كه business هست يا خانگي يا شبكه .

ولي بايد بگم كه internet security هستش .
    چون از نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده میکنید پس نسخه خانگی به حساب میاد

برای نسخه های مخصوص شبکه محصول اینترنت سکیوریتی منتشر نمیشه بلکه صرفا گونه های مختلف آنتی ویروس ارائه میگردد

البته محصولات خانگی کسپرسکی هم با نصب بر روی ویندوز سرور قادر به حمایت از معدودی از کلاینت ها هستش

ولی در این حالت باید از Key هایی که چند کامپیوتر را ساپورت میکنند ( به تعداد کلاینت ها ) استفاده کنید

نسخه 6 کسپرسکی چه از لحاظ شناسایی و چه از لحاظ فایروال و گارد امنیتی قابل مقایسه با نسخه 7 یا 8 نیست

بالاخص در برابر ویروس های جدید که قدرت چندانی از خود نشان نداده

بهر حال انتخاب با شماست

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگي دوستان محترم

راستش الان 3 سالي ميشه كه من از kaspersky internet security استفاده ميكنم و كاملا از اين برنامه راضي هستم...

ولي الان 1 ماهي ميشه كه با آپديت اين برنامه مكشل دارم ! جديدا روي هر سيستمي كه نصبش ميكنم آپديت نميشه و فقط چند لحظه كوتاه شروع به آپديت ميكنه و بعد پيغام ميده كه آپديت با موفقيت انجام شد ! ولي بعدش دوباره پيغام ميده كه بايد آپديت كنيد ! اين اتفاق تا حالا برام پيش نيومده بود و هرچقدر با برنامه كلنجار رفتم درست نشد ! key هاي معتبري هم دارم و روي سيستم خودم جواب ميدن !‌ راستش ميترسم ويندوزم رو عوض كنم ! ميترسم كه اين بلا هم سر من بياد و ديگه نتونم آپديتش كنم ! تا حالا روي 4 سيستم همين مشكل رو داشته ! با دو ورژن 7 و 8 اين مشكل رو دارم ! و هر دو تا همين پيغام ها رو ميدن !

نميدونم سوالم رو جاي درستي پرسيدم يا خير... به هر حال ببخشيد...

اگه از دوستان كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم بنده رو راهنمايي كنه...

همگي موفق و پيروز باشيد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •