و یه سوالی میشه فایل screensaver رو به ppt تبدیل کرد؟
و یه سوالی میشه فایل screensaver رو به ppt تبدیل کرد؟
سلام
دوست من این کار شما نخصصی نیست. بلکه میشه گفت نشدنیه/
بله منظور من مکافی هست نه برنامه. خوب پس این جور که یداست شما یکی از یوزرهای یک شبکه هستید.واینکه mcafee اپدیت اگه منظورت خود نرم افزاره من اصلا به admin دسترسی ندارم و اینکه mcafee رو خریداری کردن و به خود سرور mcafee وصل میشه و database اون اپدیت میشه
منتاسفم.
موفق باشید
کسی نیست جواب ما رو بده
این رو می دونم منتها اینجوری از فیلم عکس می گیره عکس ثابت من می خوام چند لحظرو از فیلم رو با فرمت gif جدا کنم یعنی عکس متحرک.
Last edited by ghermezeteh; 10-11-2009 at 12:02.
چرا هیچکس اینجا نمیاد؟
سلام
ویندوز 98 و me با سیستم من چه مشکلی دارند؟
cpu 2140
ram 3 gb ddr 2 667
hdd 40gb ide
mb giga 945ps3
فكر نكنم مشكلي داشته باشه .
با سلام
چجوری میشه با نرم افزار auto shut down کامپیوتر رو در زمان خاصی خاموش کرد؟
ایا اصلا نرم افزاری وجود داره که دانلودو از یه ساعت تا ساعت خاصی انجام بده و بعد از زمان مشخص شده سیستمو خاموش کنه؟
سلام
برنامه ای هست برای خاموش کردن سیستم ولی برنامه ای نیست برای خاموش شدن سیستم بعد از دانلود.
موفق باشید
چرا هست...
این روزها اغلب شرکتهای اینترنتی که لازمه بدونید همهشون تاسیسشده به دست افراد غیرایرانی هستند به منظور تشویق مشتریان به مقدار ساعتی که دارند به همان میزان اکانت مجانی شبانه به کارت اضافه میکنند که دارای محدودیت معمولا 2 تا 8 صبح هست. اما آیا همه میتوانند از خواب خودشون بزنند و بشینند از این فرصت استفاده کنن یا نه اینا همش رفته رفته تاریخش منقضی میشه و دیگه قابل استفاده نیست؟ خداییش بیشتر دومی دیگه. من یه ترفند پیشنهادی براتون دارم که خودم انجامش میدم. شما میتونید قسمت دانلود فایلهای پرحجمتون رو اختصاص بدین به این وقت. چگونه؟ نیاز به توضیح دارد... همین اول بگم که کلافه نشید چون من مرحله به مرحله توضیح دادم مطلب زیاد به نظر میرسه در حالیکه یه بار انجامش بدید کاری نداره. برای دانلود بیزحمت فایلها، کامپیوتر خودش روشن میشه، خودش رو به اینترنت متصل میکنه، دانلود رو شروع میکنه و در انتهای دانلود کامپیوتر خودبهخود خاموش میشه در حالی که شما در وضعیت لالا به سر میبرید!
مواد مورد نیاز: Download Accelerator 8 که لینکش در پایین اومده. مراحل ذیل به ترتیب اینگونه تنظیم شوند:
ـ (روشن شدن اتوماتیک سیستم)= قبل از همه چیز باید بعد از روشن شدن کامپیوتر و قبل از اینکه ویندوز بالا بیاید بلافاصله کلید Delete رو بزنید. این شما رو به صفحهای آبی رنگ منتقل میکنه. در این قسمت به Power Manegment Serup رفته گزینهی آخر IRQ..... را اینتر بزنید و سپس روی RTA alarm resume زده و آن را Enable کنید. در پایین نوشته دو فیلد قابل ویرایش میشوند. اولی را به تاریخ روزی که کامپیوتر روشن شود بزنید و دومی هم ساعت آن که طبیعتا اگر شبانه کارت شما از 2 نصف شب شروع شود در این قسمت هم باید چیزی کمتر از 2 را بزنید چون خود روشن شدن کامپیوتر زمانی میبرد. مثلا 1:55:00
ـ (اتصال اتوماتیک به اینترنت و شروع دانلود)= در حالیکه شما برنامهی Download Accelerator 8 را نصبشده دارید این نرمافزار توانایی اتصال اتوماتیک را به اینترنت و شروع دانلود را مطابق تنظیمات را به شما میدهد. این برنامه به طور پیشفرض در استارتآپ ویندوز قرار میگیرد و همزمان با شروع به کار ویندوز فعال میشود. اگر اینطور نبود آن را در Srartup قرار دهید. از Tools برنامه به Options بروید و تب Dial.up service را انتخاب کنید. از منوی کشویی کانکشن مربوط به زمان شبانه را به برنامه معرفی کنید و تیک Redial را هم فعال کنید. حالا به تب بالایی یعنی Scheduler بروید. تیک Start... را فعال کنید. حالا فیلد مربوط به زمان را 200 قبل از ظهر یا AM بزنید تا دانلود از این زمان شروع شود. سپس تیک مربوط به Stop... را فعال و زمان را 8:00:00 am یا قبل از ظهر بزنید تا اگر دانلود تمام نشد در این زمان فعلا متوقف شده و کارت روزانه شما هدر نرود و در انتها هم Apply و Close.
ـ (قطع اتوماتیک از اینترنت پس از دانلود و خاموش شدن کامپیوتر)= پس از دادن لینک به برنامه برای دانلود باید بر روی آن راست کلیک کرده و آن را به حالت Scheduled download در آورید تا برنامهریزیهای انجام شده شامل حال آن یا آنها شود. در پایان Auto را از بالای صفحه انتخاب و گزینههای Disconnect.. و Shutdown... را فعال کنید. حالا میتوانید برنامه را ببندید، کامپیوتر رو خاموش کنید و بروید بخوابید. فردا که پاشید فایل دانلود شده در آدرس My Documents/My Completed Downloads آماده برای استفاده است. با کمی استفاده بیشتر نکات جالبتری را میتوانید پیدا کنید که من به علت طولانی نشدن مطلب نگفتم. اگه انجام مرحلهای ناکام ماند تو همین پست به من اطلاع بدید تا حلش کنم. راستی یادتون باشه سیم اینترنت رو به خط تلفن وصل کرده باشید ها...
لینک دانلود برنامه {7.9 مگابایت} قابل دانلود از اینترنت رایگان تبیان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود کرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)