تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره بزنگاه چيست؟

راي دهنده
91. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با زيركي و به صورت طنز حقايق موجود دز جامعه را نشان مي دهد.

65 71.43%
  • فقط به عنوان طنز و براي خنده جالب است.

12 13.19%
  • كاملا هجو است و فقط توهين و تمسخر در آن وجود دارد.

14 15.38%
صفحه 16 از 41 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 402

نام تاپيک: سریال بزنگاه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

چرا آخرش؟
    همين الان پند بگيريم!!!
    دوست من مثلا نشون دادن يه دختر زشت سيبيل دار كه در حال ترشيدن هست و خواستگار نداره و توي جامعه ما خيلي طبيعيه ، فكر نميكنم به قصد مطرح كردن مشكل اجتماعي باشه و صرفا براي تمسخر هست
    مثلا از فردا همه ميرن خواستگاري اين نوع دخترا؟
    دوستان لطفا جوگير نشيد
    سريال قشنگيه ، منم خودم هر شب دنبال ميكنم ، ولي از جنبه طنز!
    حتما از فردا ديگه هيچ كسي سهم الارث كسي ديگه اي رو نميخوره؟
    نه؟
    اصلا قرار نیست با دیدن فیلم شما به فکر دخترهای ازدواج نکرده باشید ... یا اصلا قرار نیست از فردا سهم همو بالا نکشیم ...

من و شما اینا رو خوب میدونیم ... این فیلم هم نمیخواد اینا رو به ما گوش زد کنه ... اصلا هیچ فیلمی نمیخواد اینو بگه .

فقط فیلم حرفهای یه کارگردانه .... مهم اینه که چقدر در گفتن حرفاش خوب عمل کنه ... اینجا عطاران عالی عمل کرد همین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

آقا به نظر من اصلا نباید به این سریال گفت طنز
    بابا طنز هم حرمتی داره
    طنز یعنی اینکه با دید خنده بیای مشکلات جامعه رو بیان کنی
    ولی متاسفانه توی خیلی از طنز ها یا مشکلات جامعه بیان نمیشه و فقط برای خنده ( فکاهی )
    یا اصلا آدم از اول تا آخرش باید بشینه چپ چپ تلویزیون رو نگاه کنه و گریه اش بگیره به جای خنده

این کار رضا عطاران هم به نظر من ظاهرا هدف داره ولی خب عجله ای ساخته شده
    یعنی مثل خیلی از کارهای ماه رمضون دو هفته مونده که ماه رمضون شروع بشه یه چیزی میسازن که بره روی آنتن و اصلا روش کار نمیکنن

حالا بیخیال
    این درسا چه جوری این همه دیالوگ رو حفظ میکنه

آقا ادای دکترا رو خیلی با حال درمیاورد

3. این کاربر از nakhle007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezapazahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اهواز

12

آقا به نظر من اصلا نباید به این سریال گفت طنز
    بابا طنز هم حرمتی داره
    طنز یعنی اینکه با دید خنده بیای مشکلات جامعه رو بیان کنی
    ولی متاسفانه توی خیلی از طنز ها یا مشکلات جامعه بیان نمیشه و فقط برای خنده ( فکاهی )
    یا اصلا آدم از اول تا آخرش باید بشینه چپ چپ تلویزیون رو نگاه کنه و گریه اش بگیره به جای خنده

این کار رضا عطاران هم به نظر من ظاهرا هدف داره ولی خب عجله ای ساخته شده
    یعنی مثل خیلی از کارهای ماه رمضون دو هفته مونده که ماه رمضون شروع بشه یه چیزی میسازن که بره روی آنتن و اصلا روش کار نمیکنن

حالا بیخیال
    این درسا چه جوری این همه دیالوگ رو حفظ میکنه

آقا ادای دکترا رو خیلی با حال درمیاورد
    100% تاييد ميشه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

به نظر من امسال عطاران پست رفت کرده سریال های قبلیش خیلی بهتر بود این یکی فقط مسخره بازیه
    کاش مهران مدیری واسه ماه رمضون یه سریالی می ساخت!

پروفشنال vandu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

خب البته نظر هر کسی حداقل برای خودش محترمه...
    ولی دو نوع نظر هست که تقریبا برای همه هیچ ارزش خاصی نداره...
    یکی تعریف بیخود و بی جهت، یکی دیگه هم کوبیدن بیخود و بی جهت...
    بعضی از دوستان فکر کردن نقد یعنی کوبیدن، یه عده دیگه هم تعریف و تمجید بیش از حد رو در مقابل اون یه عده دیگه لازم میدونن!
    کسایی که میگن این سریال ارزش بحث نداره، خیلی بیخود توی این تاپیک نظر میدن...
    ولی اونهایی که میخوان سریال رو نقد کنند (یا مثبت یا منفی) باید اولا نظرشون رو فقط از جانب خودشون بگن، ثانیا توی نظراتشون حکم ندن؛ اینکه میگن هر کی میشینه پای این سریال وقتش رو تلف می کنه چرت محضه! حاضرم قسم بخورم اونی که این رو میگه خودش حاضر نیست حتی یک قسمت از سریال رو از دست بده؛ حداقل اونقدری از سریال رو دیده که بخواد در موردش نظر بده؛ اگر نه که پس بیخود نظر داده...
    در مورد حرف اون منتقد ها هم فقط یک دقیقه سکوت واجبه...
    چون این جماعت منتقد هم فکر کردن نقد یعنی کوبیدن؛ اصلا این کسایی که نقد کردن رو من تا حالا اسمشون رو بعنوان منتقد نشنیده بودم. جماعتی هستن که میان موافق نظر بالا دستی هاشون نظر میدن تا علاوه بر پاچه خواری یه مقداری هم خودشون رو معروف کرده باشن...
    یه نکته ای که توی این سریال کاملا واضحه اون طنز تلخیه که فکر کنم خیلی ها بهش پی برده باشن...
    تلویزیون اینقدر چهره معتاد رو بشکل کلیشه ای نشون داده که ما نمی تونیم یه معتاد سر حال رو فرض کنیم؛ فکر می کنیم معتاد یعنی "آیینه عبرت"! یعنی کسی که هیچ شعوری نداره، کسی که انگله! نمیخوام بگم معتاد آدم خوبیه، ولی بخدا اونهایی که معتاد هستن هم قبل اعتیادشون یه چیزی شبیه به ما بودن؛ خیلی هاشون از سر ناچاری و بخاطر حس نکردن مشکلات زندگی و کمبود هایی که داشتن (کمبود مالی، عاطفی و...) به این راه کشیده شدن...
    باور کنید آدم ها با هم فرق میکنن...
    معتاد این سریال دخترش رو دوست داره...
    اونو میزنه ولی بعدش میفهمه که اشتباه کرده و سعی میکنه از دلش دربیاره...
    خودش هم قبول داره که لیاقت زنش رو نداشته...
    اون چیزی که باعث میشه من این سریال رو تحسین کنم، نگاه واقع بینانه ای هست که به روابط خانوادگی و اجتماعی افراد داره، همین...

7. 7 کاربر از vandu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bewitch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسایی که میگن این سریال ارزش بحث نداره، خیلی بیخود توی این تاپیک نظر میدن...
    بيست بار اين جمله رو تاييد ميكنم .....

اینکه میگن هر کی میشینه پای این سریال وقتش رو تلف می کنه چرت محضه!
    كاملا تاييد ميشه .......... همچين ميگن وقت آدم تلف ميشه .... انگار در تمام 24 ساعت دارن خوب و مفيد از وقتشون استفاده ميكنن .............

هر فيلمي جداي اون هدف ها و غيره يه جنبه سرگرمي هم داره ( براي مخاطب عام كه خداروشكر ما اصلا مخاطب عام تو اين فروم نداريم :دي) نميدونم چرا عادت كرديم اين مسئله رو ناديده بگيريم يا باهاش بد برخورد كنيم ....... اينكه يه فيلمي مردم رو بخندونه و سرگرم كننده باشه و مخاطب هم زياد داشته باشه ، حتي بدون اينكه هيچ هدفي هم داشته باشه بد نيست ...... انقدر الان مشكلات مردم زياد شده كه همين كه مردم نيم ساعت بشينن دور هم ديگه بخندن غنيمته .......

9. 2 کاربر از bewitch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اينكه معتاد اين سريال خيلي سر حاله ، بيشتر به خاطر طنز بودن سرياله
    تصور كنيد معتادش شبيه معتاداي مرسوم تو سريالاي ديگه بود ، چقدر كليشه اي و افتضاح بود!

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من هم با نظر دوست عزیز vandu موافقم این سریال ضعف هایی مطمئنن داره اما نباید روی اونها بیش از حد زوم کرد و کوبیدش تو سر سریال!
    من از این سریال خوشم اومده چون برای اولین بار برخی چیزها مثل معتاد و یا مراسم عزاداری را درست و اغراق امیز به تصویر نکشیده!
    دیشب در سریال روز حسرت هم یکی مرد اگه مراسم عزاداریش را ببینید 100 نفر دوره مرده جمع شده بودند و زار زار گریه می کردند انگار بچشون مرده خوب این طبیعی نیست و یا حداقل من هیچ عزایی را ندیدم که هرکس توش هست تو سر خودش بزنه...

اينكه معتاد اين سريال خيلي سر حاله ، بيشتر به خاطر طنز بودن سرياله
    تصور كنيد معتادش شبيه معتاداي مرسوم تو سريالاي ديگه بود ، چقدر كليشه اي و افتضاح بود!
    من هر چه معتاد به(چیز) دیدم همینطور بوده معمولا معتاد به چیز اگه خماری نکشه ادمهای شنگولی هستند...

12. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای یهو کولاک کردید...3صفحه رفتید جلو...ایول....محمد حسین جون اگه منظورت پسته من بود من که نگفتم سریاله بدیه گفتم خوبه ولی یه تیکه هاییش جالب نیست که اونم به تدریج داره کم میشه....vandu جون باهات به شدت موافقم:.......

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

من هر چه معتاد به(چیز) دیدم همینطور بوده معمولا معتاد به چیز اگه خماری نکشه ادمهای شنگولی هستند...
    تایید میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •