اگه این چیزی که gsmarena نشان داده درست باشه واقعا کیفیت عکس و فیلمش باید فوق العاده باشه!!!
کسی از دوستان نخریدش؟؟؟
اگه این چیزی که gsmarena نشان داده درست باشه واقعا کیفیت عکس و فیلمش باید فوق العاده باشه!!!
کسی از دوستان نخریدش؟؟؟
چند روزه وارد بازار شده و با گارانتی کامتل الان 450 تومان فکر کنم 2 3 هفته دیگه 400 بشه چون تازه اومده ولی دوستم گرفته و باهاش کار کردم.در مورد عکسش باید بگم عالی و و تو شبم توپ میگیره حتی تو نور کم کیفیتش عالیه فیلمبرداریشم کاملا مثل ویوتی. اینترفس خیلی راحت و تو دل بورو و با کیفیت صفحه عالی اصلا خسته کننده نیست در صفحه اصلی تمامه چیزائی که لازم داری مثل رادیو تقویم ساعت موزیک پلایر...میتونی بیاری و با دست جابه جا کنی مثله اف 480 بعضیاشم پائین صفحه است که مثل اچ تی سی دیاموند چپ و راست میره و خیلی کارو راحت کرده..از نظر اندازه و ضخامت خیلی مناسبه و خوشکله ضخامت 8510 سامسونگ و 905 اریکسون خیلی زیاده و با قیمت بالا 650 و 580 فقط پیکسون سامسونگ هم اندازه اینه از نظر ضخامت که اونم تو بازار 600 قیمتشه ولی بزرکتره.هر امکاناتی بخوای داره بجز سیستم عامل ولی فایل پی دی اف و وردو میخونه مثل اکثر گوشیهای ال جی . مثله سامسونگ تو ریختن برنامه های جاوا اصلا مشکل نداره.وقتی دست میگیری خیلی احساسه خوبی بهت میده.خزم که اصلا نمیشه و با کلاسه.صداشم بدون نویز و خیلی واضح و تقریبا بلند و تو گوش عالی ولی به 5800 نوکیا نمیرسه. باطریش متوسطه و اذیت نمیکنه.خودم اف 480 دارم و قبلشم اریکسون خیلی از اونا بهتره با امکانات کامل و مفید و قیمت خوب چند وقته دیگه راحت 380 تا 400.هرکی خوشش اومده شک نکنه.راستی تمام امکانات اینترنتی مثل hscsd 3g edge رو داره وسرعت اینترنتشم خوبه.wifi و gpsام داره و تا 8 گیگو ساپورت میکنه.
Last edited by yee_pesare; 20-01-2009 at 00:26.
دوست عزیز لطفا" یه کم دقیقتر در مورد باطریش توضیح بدین (اگه بتونین از دوستتون بپرسین )
ه با کار زیاد چقدر دووم میاره و با کار متوسط چقدر حدودا"؟؟؟؟؟
چند روز که باهاش کار کرد ،کارکرد دقیقشو میپرسم و میگم ولی در حال عادی 2 روز الی 2 روزو نیم و در حالت کارکرد 1 روز و نیم الی 2 روز.البته الان کاملا مشخص نمیشه چون باطری بعد یک مدت کارکرد بهتر از روزهای اول میشه.
چه گوشی خوبیه ! قیمتشم عالیه !
(تعجب !! !! )![]()
Last edited by shahab_f; 20-01-2009 at 00:53.
ولی من فکر کنم این رادیو نداره اون وقت چطوری تو صفحه اصلی بوده؟![]()
سلام........
درسته قیمتش خیلی خوبه از این هم پایین تر میاد
اما به خاطر نداشتن سیستم عامل هم هست که اینقدر ارزونه
ولی دوربینش یکی از بهترین دوربین هاست هم در عکاسی هم در فیلمبرداری
البته ارزان بدون این گوشی نمی تونه امکانات خوب و قابل قبولشو انکار کنه! خود شرکت ال جی برای رقابت هم شده گوشی هاشو از برندهای دیگه ارزانتر کرده نمونش گوشی ویوتی هست که به خاطر پایین آمدن قیمیتش تا الان 5 میلیون فروش داشته که رقم قابل توجهی حساب میشه.
کسی می دونه وضعیت تایپ فارسی اش چجوریه ؟
شما با چه مدرکی میگن رادیو نداره من خودم دیدم رادیوشو.در ضمن اگه یکم فکر کنی میبینی گوشی با این همه امکانات میشه رادیو نداشته باشه.با گارانتی اصلی فارسی داره و صفحه کلید Qwerty داره که اس ام اس دادنو راحت کرده برعکس اف 480 که Qwerty نداره.قیمت پائینشم که مطمئنا خیلی پائین تر میاد بخاطر سیستم عامل نیست بلکه بخاطر سیاست جدید شرکت ال جیه که میخواد مشتری جذب کنه و فروش خوبی داشته باشه باید برگ برنده نسبت به کمپانیهائی مثل سامسونگ و سونی....داشته باشه وگرنه سونی اریکسون c905 که 8 مگا پیکسله بعد گذشت 2 ماه 550 قیمتشه با ضخامت زیاد و قیافه زشت و m8800 پیکسون سامسونگ که تازه 15روزه اومده با دوربین 8 ،630 قیمتشه در حالی که جفتشون سیستم عامل ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)