لطفا فارسي تايپ كنيد.
سلام
نرم فزار های Symbian OS 9.1,2 به N79 Symbian OS 9.3 می خوره ؟
من مشكل نصب برنمه دارم
گوشيم n85
cer گوشي رو هم دارم
ولي وقتي ميخوام برنامه sing شده رو نصب كنم error ميده . لطفا يه راه حل به من بگيد.![]()
متن ارور رو بنویس.
نام برنامه Garmin.
ارور :unable to install constrained by the certificate
دوست عزیز من با روش شما این رو نصب کردم ولی در نصب مدول خطا در بروز اوری یا update erorr میده کسی میدونه چیکار کنم؟
دوست عزیز وقتی میخوام نصب کنم نمیشه میگه :خطا در بروز اوری یا همون update erorr میده . منم اومدم اول python رو نصب کردم بعدش اسکریپت ، بعدش این برنامه رو همه روشها رو تست کردم نشد فقط با این روش شما نصب شد ! ولی کار نکرد ، بعد megaModule که میخوام نصب کنم میگه :خطا در بروز اوری برنامه دزد گیر که پاک میکنم megaModule راحت نصب میشه! لطفا راهنمایی کنید. در ضمن موبایلم نوکیا ان 95 8 مگا وهک شده و ورژن برنامه پایتون من اینها هستند:
PythonForS60_1_4_4_3rdEd.sis
PythonForS60_1_4_4_3rdEd.sis
megaPyModulePack_unsigned_v.1.5.sis
Last edited by ghasem20; 20-01-2009 at 22:00.
دوستان من وقتي ميخوام برنامه نصب كنم
بعد از ساين كردن و ...
هنگام نصب گوشي ميخواد آنلاين certificate فايل رو از سايت validate كنه
چيكار كنم نميتونم ديگه برنامه نصب كنم
سلام...
من دوتا بر نامه دارم که می خوام وقتی گوشیم خاموش و روشن شد خودش اتوماتیک وار فعال بشه توی منوی برنامه ها گزینه استارت اتوماتیک داره قبلا" با خاموش روشن شدن کار میکردن ولی وقتی گوشیمو با ستاره 3 ok فرمت کردم و همچنین مموری را فرمت کردم و این بر نامه ها را نسب کرد بعد از خاموش روشن خودشون فعال نمیشه
Advanced Phone Lock v1.02
UltimatePortable.Ultimate.Voice.Recorder.v5.01.S60 v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-BiNPDA
N73
برنامه اولی اگه خودش فعال نشه بعد از خاموش روشن کردن دیگه بدرد نمی خوره!!!
بازم ممنون.
سلام
اين توضيحاتت يه حالي بود . . .
چجوري همچين كاري كردي ؟؟گوشیمو با ستاره 3 ok فرمت کردم
با برنامه اولي كار نكردم ولي واسه دومي توي settings بايد گزينه automatic mode و auto start رو on كرده باشي .بعد از خاموش روشن خودشون فعال نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)