پس تا بدين لحظه هنوز اين باگ رو نتونستن متوجهش بشن. انشاا... تا پايان دانلود همه دوستان در انجمن ادامه داشته باشه...
پس تا بدين لحظه هنوز اين باگ رو نتونستن متوجهش بشن. انشاا... تا پايان دانلود همه دوستان در انجمن ادامه داشته باشه...
دوستان سلام
ا ين برنامه به نسخه 4.5.709 ارتقاپيداكرده
لينك دانلود بدون ريسيوم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوستان لينكي دارند كه ريسيوم داشته باشه لطفا مرقوم فرمايند
موفق باشيد
عزیز شما میتونی همیشه آخرین نسخه این نرم افزار رو به همین روشی که ذکر کردم بگیرید و حتی اگه به روز نباشه به راحتی و قانونی به روز کنید...نوشته شده توسط borzou_one
من این تاپیک رو چند دقیقه پیش دیدم و همون دفعه اول که ثبت نام کردم قبول کرد . دست همه دوستان درد نکنه ...
من قبلابرنامه رو ربرام فرستاد به ايميلم(خود شركت سازنده (ارجينالشوفرستاد)) ودانلود كردم ولي چون هاردم خراب بود پاك شود![]()
دوباره دانلود كردم ولي اينبار موقه نصب nod32 ميگه ويروس داره ونصب نميكنه در صورتي كه قبلا اين مشكل رو نداشت![]()
الان جايي نيستم كه بشه عكسشو بزارم وگرنه ميزاشتم![]()
فقط گفتم مراقب باشين![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by majjidd; 25-02-2006 at 19:42.
جدا مورد عجيبي هست. اين آنتي ويروس چيزي بگه حتما راست ميگهنوشته شده توسط majjidd
اما خب شما بايد ببني مشكل از كجا آب ميخوره چون اسپاي سوييپر هم مشكلي نداره تا اونجا كه من ديدم عزيز...
با سلام
من با حرف a توانستم لينك دانلود اين نرم افزار رو در ايميلم همراه با پسورد بگيرم. فايلي گه دانلود كردم ورژن 4.5 اين نرم افزار است ولي بعد از نصب و براي آپديت كردن در قسمت Active آن نوشته شد كه اين نرم افزار تا تاريخ 10 نوامبر 2005 اعتبار داشته و بايد اين كد renewed شود.
==============
اشكال كار كجاست؟
سلام ممنونم . جالب بود منم دنلود کردم . برای تمامی برنامه ها مشه این کارو کرد ؟
مشکلی نیست عزیز و شما میتونی حدود یک سال استفاده کنید. پس از اون هم خدا بزرگه...نوشته شده توسط Incentive
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)