کلید های این بازی چیا هست ؟ یعنی با چه کلیدی چیکار می کنه ؟
دومین باری که فیوز می خواد ، فیوز رو از کجا بیارم ؟
کلید های این بازی چیا هست ؟ یعنی با چه کلیدی چیکار می کنه ؟
دومین باری که فیوز می خواد ، فیوز رو از کجا بیارم ؟
Last edited by SIMON137; 31-10-2009 at 15:37.
من مودم unistal کردم یه بار رفتم تو بازی نشد بعد riset هم دادم ولی کامپیوترم شناخت یعنی وقتی riset میدم انگار مودم unistal نکردم
dvd هم عوض کردم ولی همونه
تو قسمت Sound & Modem هم فقط این گزینه ها رو دارم کدوم رو باید disable کنم شاید با اینکار مشکل حل شه
1) ati function driver for high definition audio_ati aa01
audio codecs (2
legacy audio drivers(3
legacy video capture devices(4
media control devices(5
realtek high definition audio(6
video codecs(7
در قسمت contorol , seting میتونید ببینید
فکر کنم باید دیوارو خراب کنید درست روبروتون مشخصه
من اون جا گیر کردم (همون اول) که پنچ تا گردالو روی قفل هست
یه راهنمایی کنید ممنون
کجا هست اینجا ؟
همون اول اول هست ؟
اگر اون قفلرو میگید که باید ، درهای دستشویی رو ببندید و از آیینه ، شماره رو نگاه کنید
فيوز داخل يكي از اون كمد مانند ها هستش سرچ كني پيدا ميكني.
نشد يه عكس بزار بگم
این جا !
هر کاری هم کردم اسکرین شات نتونستم بگیرم !
مشه کسی یه توضیح مختصر از "داستان - گرافیک - گیم پلی و..." این بازی زحمت بکشه برامون بزاره؟؟؟
شما به این عکس دقت کن ...ببینید همه رنگها و شکلها کنار هم به ترتیب قرار گرفتن طوری که یک مسیر مانند ایجاد کردن
چون هز بار شکل معما تغییر مکنه برای همین هیچ کدون شبیح هم نیست..از روی این عکس می تونی بری..باز موندی من در خدمت هستم.
![]()
داستان بازی بیشتر مربوط به فیلم میشه کسانی که فیلم رو دیدن بهتر با بازی کنار میان از لحاظ داستان..مشه کسی یه توضیح مختصر از "داستان - گرافیک - گیم پلی و..." این بازی زحمت بکشه برامون بزاره؟؟؟
یک قاتل هستش که مردم رو میگیره و با شیوه های استسنایی به تله میزاره و بهشون مهلت فرار با توجه به شرایطی میده..
گرافیک بازی هم که موتور Unreal هستش و تقریبا شبیح Batman و SiLLent Hill هستش.
گیم پلی بازی با توجه به کنترل ساده ای که داره درگیر کننده و نسبتا معتاد کننده هستش.
مهمتر از همه جو هولناک و صدای بسیار تاثیر برانگیز این بازی هست.
تازه من موخواستم بزارم عکسشو که خوب شد تو گذاشتی حامد جان...
بابت توضیح خوبتم راجبه بازی ممنون یکی دیگر از ویژگی های بازی هم اینه که تو برای نجات زندگیت باید یک جا شکمه آدمارو پاره کنی با چاقو برای کلید یلا دست بکنی توی سطل آمپول یا ... که مربوط به داستانه فیلمه و اولین باری هستش که همچین موضوعی در بازی های کامپیوتری به کار رفته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)