تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 28 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 275

نام تاپيک: گپ و گفتگوی دوستانه پیرامون موضوعات علمی

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

15 روز دیگه هم عازم خدمت سربازی هستم.
    به سلامتی امریه یا غیر امریه؟

فکر کنم گفتی به معما علاقمندی.
    نظرت خودت در مورد این معما چیه؟

قاضی یک نفر رو متهم به اعدام می کنه. به اون میگه تو در یکی از روزهای شنبه تا پنجشنبه هفته آینده اعدام میشی. اما زمان اعدامتو از قبل متوجه نخواهی شد.
    با توجه به گفته قاضی متهم در روز پنجشنبه نباید اعدام بشه، چون آخرین روز هست و در انتهای روز چهارشنبه متوجه میشه که باید پنجشنبه اعدام بشه. روز چهارشنبه هم نباید اعدام بشه، چون میدونه که پنجشنبه اعدام نخواهد شد و در انتهای روز سه شنبه میفهمه که چهارشنبه اعدام میشه. به همین ترتیب نتیجه می گیریم که روزهای سه شنبه دوشنبه، یکشنبه و شنبه هم اعدام نخواهد شد. پس با این اوصاف بنظر می رسه که حرف قاضی در ست نبوده. اما در حقیقت در هرکدوم از این روزها (شنبه تا پنجشنبه) که بیان و طرفو ببرن و اعدام کنن حرف قاضی درست از آب در میاد.

علت این پارادوکس چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

به نظر خودتون فداكار هستيد ؟

تا حالا فداكاري بزرگي كرديد ؟ مثلا كاري را كه واقعا دلتون مي خواسته انجام بدهيد نه دلتون مي خواسته تنها ، يعني انجام اون كار آرزتون بوده يا موقعيتي كه آرزتون بوده را به خاطر كسايي كه دوسشون داري يا به گردنت حقي دارن ازش گذشته باشي؟

اگه اره ..... ايا قدردان بودن ؟ ايا اصلا متوجه شدن اين كار رو كردي ؟
    اگه نه ...... قدرتشو در خودت مي بيني ؟

خصوصيت اخلاقي هست كه بقيه بهت نسبت بدهند اما خودت قبول نداشته باشي ؟

ايا روان شناسي رنگ درسته
    1- در مورد شخصيت افراد
    2- در مورد تاثير در محيط هاي خاص
    3- رنگ دلخواه واسه اتاق خواب :
    4- رنگ دلخواه واسه اشپزخانه :
    5- رنگ دلخواه واسه نشيمن و پذيرايي :
    6- رنگ دلخواه واسه سرويس بهداشتي :

اگه بدوني فقط 1 سال ديگه زنده هستي اون يك سال را چي كار مي كني ؟

اگه مي شد چشماتو ببنيدي برگردي گذشته دلت مي خواد توي چه سالي چشم باز مي كردي ؟
    اينده چطور ؟

روزنامه نگاري علم هست يا هنر ؟ شما الان هم به روزنامه نگاري مشغول هستيد ؟

شاد باشي
    يا حق

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

خب اول از همه گابریل گارسیا مارکز که هر روز واسه زنده موندنش دارم دعا میکنم.(میدونی که سرطان غدد لنفاوی داره). مارکز واسه من تا ابد مهمه. همیشه شکر میکنم خدا رو و بهش میگم الان آماده ام بمیرم چون مهمترین کتاب دنیا یعنی صدسال تنهایی رو خوندم.
    صد سال تنهايي رو نخوندم اما عشق سال هاي وبا و از عشق و ديگر اهريمنان و زنده ام كه روايت كنم خيلي قشنگ بودند .
    1- چرا صد سال تنهايي را اين قدر دوست داري ؟
    2-نظرت راجع به زنده ام كه روايت كنم چيه؟ فكر مي كني هيچ وقت ممكنه زندگي نامه ات را بنويسي ؟ اصلا اهل خاطره نوشتن هستي؟
    3- نامه چي ؟عادت داري نامه بنويسي ؟ اخرين نامه اي كه نوشتي ؟ تا حالا نامه به قصد پست نكردن نوشتي ؟ تا حالا خودت واسه خودت نامه نوشتي ؟
    4- اگه رمان مي نوشتي موضوعش را چي انتخاب مي كردي ؟ اگه فيلم مي ساختي چي؟

کافکا با آن ذهن عجیبش. مسخ و کافکا محبوبان ابدی من هستند . یه لحظه فکر کن داری کتابی رو شروع میکنی که درباره عجیب ترین اتفاق دنیاست و کلی آوار همون خط اول روی سرت میریزه .کافکا برای من چهره ی محبوبی است.
    داستان هاي كافكا خيلي قشنگن اما واقعا اضطراب اورن يك دلهره و غم هميشگي با ادم همراهه حتي وقتي كتاب را زمين مي ذاره و سعي مي كنه ديگه بهش فكر نكنه

سالینجر .آدم مثل این اصلا عمرا تو دنیا پیدا بشه. کافیه این داستان "تقدیم به ازمه با عشق و نکبت" رو توی مجموعه ی دوست داشتنی دلتنگی های نقاش خیابان چهل و هشتم خونده باشی تا ببینی استاد چه تکنیکی تو نویسندگی داره. ناتوردشت و هولدن رو که خیلی دوست دارم خیلی. اون آخرای داستان که با خواهر کوچولوش فیبی(اگه اشتباه نکنم) دیدار می کنه رو خیلی دوست دارم . سالینجر تا حالا تو انظار عمومی حضور نداشته. گوشه گیر هست و معلوم نیست زنده است یا مرده و فقط هم یک عکس درست و حسابی ازش هست.

این ها برای دوست داشتنش کافی نیست؟
    - بله قبول دارم داستان تقديم به زامه با عشق و نكبت خيلي قشنگ بود البته توي اون كتاب من داستان دلتنگي هاي نقاش خيابان چهل و هشتم را هم خيلي دوست داشتم
    - داستان ناتور دشت را خيلي دوست دارم اما ببين من كلي با اين شخصيت هولدن مشكل دارم . وقتي شخصيتي كه سالينجر از هولدن ساخته را با شخصت بارون درخت نشين كالوينو مقايسه مي كنم خوب بارون فوق العاده دوست داشتنيه اما هولدن چي..... ببين هر دوي اينها دو تا شخصيت فراري از اجتماع و طرز تفكرهاي اون هستند هر دو ادمهاي تنهايي هستند اما طرز مقابلشون را كه نگاه كني به چي مي رسي ...... هولدن يك پسر خوش فكر خوب كتاب خونده خوب فكر كرده مهربونه اما چي بي هدفه از اجتماع بد مي گه اما خودش چي هيچ كاري تو زندگيش نكرده و با اون شخصيتش قرار نيست هم بكنه مي شه فردي كه فقط باري هست روي دوش خانواده و اجتماع فقط فكرهايي خوبي داري اما در عمل كار مثبتي نمي كنه .... اما عوضش بارون از اجتماع كناره مي گيره تنهاست اما براي اونهاست ... فكر خوب داره كتاب خوب مي خونه و همه رو عملي مي كنه به جامعه كمك مي كنه .... با خانوداه مشكل داره اما موقع مرگ مادرش با همه فاصله قشنگ ترين عشق ها را بهش هديه مي ده .... روي زمين نيست اما عاشق يك دختر كاملا و كاملا زميني و سركش مي شه و همه تلاششو براي رسيدن به اون مي كنه خيلي قشنگه كه اون پسر منزوي درخت نشين اخر مي تونه به اون دختر شلوغ زميني برسه .... بارون رو درخته اما طرز ابياري به مردم ياد مي ده .... من واقعا عاشق بارون بودم دوست داشتي بود

وودی آلن . فصل مشترک سینما و ادبیات.استاد قبل از این که کارگردان خوبی باشه نویسنده ی خوبیه . چند تا از بهترین متن هایی که خوندم واسه وودی آلن هستش. کلی جمله قشنگ هم تو آستینش داره. چند تا دغدغه داره که باعث شده من عاشقش بشم یکی اش دغدغه مرگ هست اصلا یه جمله داره که میگه هرکسی که بالای سی سالش باشه و دغدغه ی مرگ نداشته باشه احمقه. دومین دغدغه اش رابطه با جنس مخالفه که تو تمام آثارش دیده میشه.
    خوب من همیشه بهش حسودی میکنم چه طوری این مطالب و داستان ها و فیلم ها به
    ذهنش میاد.

مثلا بیا یکی از فیلمهاش رو یه مرور کنیم تا ببینی خلاقیت یعنی چی. یه فیلم داره به نام "رز ارغوانی قاهره" داستان درباره یه زنی هست که پیشخدمت یک کافه هست که علاقه زیادی به سینما داره از طرفی شوهر خوبی هم نداره و این سینما تنها پناهش محسوب میشه. او میبینه توی سینمای شهرشون دارن یه فیلم به اسم "رز ارغوانی قاهره" پخش می کنند . در اولین فرصت چندین و چندبار میره این فیلم رو می بینه تا اینکه یه روز با شوهرش دعواش میشه و از خونه می زنه بیرون و برای بار چندم به تماشای فیلم میره و یه دفعه ای یکی از
    شخصیت های فیلم که یک مرد هست از داخل پرده به این زن نگاه می کنه و از پرده میاد بیرون و عاشق این زن میشه. سرتو درد نیارم این مرد با زن قصه ما رابطه پیدا میکنه اما چون از دنیای سینما اومده کلی اتفاق خنده دار این وسط میوفته. جالب این که شخصیت های داخل فیلم به این قضیه معترض میشن و فیلم به صحنه ی بعدی نمی ره چون این شخصیت از رو پرده دررفته . مثلا شخصیت ها در صحنه ی بعد باید غدا بخورن و نبودن این شخصیت باعث میشه گرسنه بشن و کلی جریان جالب.
    این تحسین نداره؟
    خوب اصلا از وودي الن كتاب ادبي نديدم
    اما چرا فيلمي كه تعريف كردي حيرت انگيز بود

نویسنده های دیگری هم هستند که دوستشون دارم:صادق هدایت ،پل آستر،هاینریش بل،داستایوفسکی،کامو
    می خواستم بیشتر بنویسم اما رو نداشتم گفتم الان می گن این چقدر پرچونه است
    مرسي واسه توضيحات كاملت . خوب اطلاعات خيلي خوبي در اختيارمون گذاشتي . پر چونه چيه . مي بيني كه همه راضي بودن و استفاده كردن

3سوال ديگه :
    1-هيچ وقت به جلد كتاب ها دقت مي كني ؟ اگه اره كتابي بوده كه تصوير روي جلدش جلبت كرده باشه ؟

2- نظرت راجع به سريال هاي ماه رمضان چي بود ؟

3- فيلم magnolia را ديدي؟اگه اره اون داستان هاي اول فيلم چه ربطي به بقيه ماجرا داره ؟

متوجه جوابي كه راجع به كليدر داده بوديد نشدم .
    احتمالا توي چند روز اينده فرصت ندارم كه زياد بتونم بيام سايت . شايد هم اصلا نيام . همين جا به خاطر قبول دعوت و جواب هاي كاملت ازت تشكر مي كنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه m1367m2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت بوم ایران

پيش فرض

انجمن ریاضی اونقدر استاد داره که ما جرات نمی کنیم اونجا پست بزنیم

من خودم ریاضی محض میخونم میدونی چرا؟
    چون هیچ کی نمیتونه بگه من استادم وهمه ازریاضی استفاده میکنند
    بزرگ ترین اساتید هم ممکنه یه سوال ابتدایی را جواب ندن
    پس کمک کن دیگه که اونجا از بی رونقی دربیاد.
    والا دلیل این که نرم فزار خوندم اطلاعات غلط من از این رشته بود . من فکر می کردم رشته کامپیوتر از اون رشته هاست که کلی چیز می تونم ازش یادبگیرم. چون خودم هم به کامپیوتر علاقه داشتم این رو انتخاب کردم . من پاره وقت رشته برق گرایش قدرت هم قبول شدم که نرفتم. بعد از دو ترم فهمیدم دانشگاه اومدنم حماقت محض بوده چون تو دانشگاه هیچی یاد نمی دادن به ما. استاد های کامپیوتر هم بی نهایت متوقع و بی انصاف هستند مثلا استاد برنامه نویسی جلسه سوم از ما می خواست برنامه ای بنویسیم که من تازه ترم 6 بلد شدم اون رو بنویسم . کلا راضی نیستم از انتخابم . اما چند تا درس هم داشتیم که من باهاشون زندگی می کردم مثلا :طراحی الگوریتم ،نظریه زبان ها ، مهندسی نرم افزار 2 ،ساختمان گسسته ، ریزپردازنده و کامپایلر که واقعا هم درسهای جالبی بودند هم اساتید خوبی تو این درس ها داشتم.
    من خیلی به ایران وابسته ام اما اگه بخوام انتخاب کنم مطمئنا کشوری با تمدن مثل ایتالیا یا یونان رو انتخاب می کنم .
    فک کنم اگه رشته ای از رشته های انسانی میخوندید موفق تر بودید
    راستی کجا درس خوندید که اساتیدش...........

چون این انسان بودن هست که الان خیلی سخت شده
    تایید میشه
    درباره چه چیزی از این کتاب اطلاعات می خوای ؟ داستانش ؟ سمبل هاش ؟ موتیفش ؟نویسنده اش ؟ و....
    درباره همه اینا علاقه مند شدم بخونمش ارزش داره؟
    20 روز پیش عزیزی را از دست دادم
    یکی از دوست داشتنی ترین پیرمردهایی بود که می شناختم
    حتی می نشستیم و با هم جام باشگاه های اروپا نگاه می کردیم
    خدایش بیامرزد و به شما هم تسلیت میگم
    از این افراد نازنین الان کم پیدا میشه
    هیچ آرزویی ندارم و فقط می خوام شکر کنم که هنوز زنده ام
    این که نمیشه شما همین الان را میبینی!
    اگه بخوام ریاضی بگم الان مجانب مایل زندگیت صفره

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض پاسخ به سئوالات Iron

به سلامتی امریه یا غیر امریه؟
    سلام
    متاسفانه موفق نشدم امریه بگیرم.

فکر کنم گفتی به معما علاقمندی.
    نظرت خودت در مورد این معما چیه؟

قاضی یک نفر رو متهم به اعدام می کنه. به اون میگه تو در یکی از روزهای شنبه تا پنجشنبه هفته آینده اعدام میشی. اما زمان اعدامتو از قبل متوجه نخواهی شد.
    با توجه به گفته قاضی متهم در روز پنجشنبه نباید اعدام بشه، چون آخرین روز هست و در انتهای روز چهارشنبه متوجه میشه که باید پنجشنبه اعدام بشه. روز چهارشنبه هم نباید اعدام بشه، چون میدونه که پنجشنبه اعدام نخواهد شد و در انتهای روز سه شنبه میفهمه که چهارشنبه اعدام میشه. به همین ترتیب نتیجه می گیریم که روزهای سه شنبه دوشنبه، یکشنبه و شنبه هم اعدام نخواهد شد. پس با این اوصاف بنظر می رسه که حرف قاضی در ست نبوده. اما در حقیقت در هرکدوم از این روزها (شنبه تا پنجشنبه) که بیان و طرفو ببرن و اعدام کنن حرف قاضی درست از آب در میاد.

علت این پارادوکس چیه؟

آره علاقه مند هستم . یک تاپیک هم توی موضوعات علمی خیلی وقت پیش زدم .

والا من هم این پارادوکس رو شنیدم و ورژن های مختلفی از این پارادوکس ها رو مطالعه کردم اما جواب خاصی در این ارتباط بلد نیستم.(تو ویکی پدیا خوندم که هنوز راه حل دقیقی براش پیدا نشده)

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

به نظر خودتون فداكار هستيد ؟

سلام
    نظر خود من که مهم نیست دیگران باید نظر بدن . من خودم فکر می کنم هستم اونم خیلی زیاد.

تا حالا فداكاري بزرگي كرديد ؟ مثلا كاري را كه واقعا دلتون مي خواسته انجام بدهيد نه دلتون مي خواسته تنها ، يعني انجام اون كار آرزتون بوده يا موقعيتي كه آرزتون بوده را به خاطر كسايي كه دوسشون داري يا به گردنت حقي دارن ازش گذشته باشي؟

آره کردم.خیلی تعدادشون زیاد بوده. خیلی ها به من بدی کردند و من حلالشون کردن جز چندتایی که هیچ گاه نمی بخشمشون چون من رو نابود کردن.

اگه اره ..... ايا قدردان بودن ؟ ايا اصلا متوجه شدن اين كار رو كردي ؟

نه متاسفانه . قدردان نبودند . من از سال 79 به بعد زندگی پرحاشیه ای رو سپری کردم و سالهای سختی رو از لحاظ روحی و روانی پشت سر گذاشتم.

خصوصيت اخلاقي هست كه بقيه بهت نسبت بدهند اما خودت قبول نداشته باشي ؟

اکثر چیزایی که اطرافیان می گن درسته و ایرادهام رو درست میگن. اکثرا رو یک موضوع توافق دارند و اون هم اینه که من زود رنج هستم و خیلی زود ناراحت می شوم . به نظر خودم هم درسته .

ايا روان شناسي رنگ درسته
    1- در مورد شخصيت افراد
    2- در مورد تاثير در محيط هاي خاص

آره تا حدود زیادی قبول دارم . الان تو همه جا موقع چیدمان رنگ ها این مسائل رو در نظر می گیرن حتی تو طراحی وب.

در مورد 1 و 2 که من فکر میکنم درسته .

3- رنگ دلخواه واسه اتاق خواب :
    رنگ دلخواه آبی روشن .

4-- رنگ دلخواه واسه اشپزخانه :

نارنجی
    5- رنگ دلخواه واسه نشيمن و پذيرايي :
    سفید استخوانی

6- رنگ دلخواه واسه سرويس بهداشتي :
    نظری ندارم .

اگه بدوني فقط 1 سال ديگه زنده هستي اون يك سال را چي كار مي كني ؟

فقط و فقط از زندگی ام لذت می برم. اول از همه به یک روستای خوش و آب و هوا می رم و بعدش کلی کتاب و موسیقی و فیلم با خودم می برم و این قدر از طبیعت لذت می برم تا مهلتم تموم بشه .

اگه مي شد چشماتو ببنيدي برگردي گذشته دلت مي خواد توي چه سالي چشم باز مي كردي ؟
    اينده چطور ؟

آینده نمی خوام برم .اگه بخوام برم گذشته سال 1379 رو انتخاب میکنم که شروع تصمیم های اشتباه من بوده است.

روزنامه نگاري علم هست يا هنر ؟ شما الان هم به روزنامه نگاري مشغول هستيد ؟

من که نه .مشغول نیستم . ترکیبی از هر دو تای این هاست . البته خلاقیت و ذوق توی روزنامه نگاری حرف اول رو می زنه. من عاشق تیترهای قشنگ هستم وقتی می بینم یک نشریه تیتر قشنگ زده واقعا لذت می برم.

شاد باشي
    يا حق
    ممنون

7. 2 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    یک سری از سوالات ناشی از کنجکاوی محض من توسط دوستان پرسیده شد ! ممنون اگه به این سوالات منم جواب بدید

به نظرت خلاقیت یعنی چی؟ و بزرگترین کار خلاقانه ای که کردی چی بوده؟

جواب دندون شکن یعنی چی !؟

ذهنت چقدر تو سربازی نجاتت میده! دلت برا ی کتابهات تنگ میشه!؟ کدوماشون؟

با آدمهایی که به خاطر تیتر سراغ کتاب و فیلم میرن حتماً رو درو شدی! سیاست رفتاریت در مقابل اینجور ادمها چی بوده!؟

تا حالا شده به کسی کتاب قرض بدی بهتون پس نده!

به جز در دنیای مجازی کامپیوتر ، عضو گروههای فرهنگی دیگه ای هم بودی!؟

به نظرت تقسیم بندی اثار هنری تو سبک های مختلف کار درستیه! اگه جوابت مثبته ویلیام ترنر(نقاش) را جزو رمانتیک ها می دونی یا امپرسیونیست ها! ( در صورت عدم شناخت ترنر پاسخ به این مهم نیست)

نظرت دربارهء صندلی داغ چیه!

اصولا با طرفداران کدوم نویسنده که ازش راضی نباشی حاضر نیستی در بیافتی!؟

زیباترین موجودی که دیدی کی و یا چی بود ! تا به حال به عنوان یه نویسنده سعی کردی وصفش کنی؟

به نظرت فاصله بین خوندن دوتا کتاب چقدر باید باشه ! منظورم اینه که چقدر حاضری روی کتابی که به تازگی تموم کردی فکر کنی؟

چرا برای مرگ مارکز حاضر نیستی ولی برای مرگ اون پیرمردی که میشناختی و مرد از خدا تشکر کردی؟

ببخشید اینا کاملاسخنان یک آدم فضوله وهر جور اسم دیگه ای که روی این سوالها بذارم دروغه!

موفق باشی و تشکر!
    Last edited by arte; 08-10-2008 at 15:19.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض پاسخ به سئوالات magmagf

سلام
    سلام

صد سال تنهايي رو نخوندم اما عشق سال هاي وبا و از عشق و ديگر اهريمنان و زنده ام كه روايت كنم خيلي قشنگ بودند .
    1- چرا صد سال تنهايي را اين قدر دوست داري ؟

مهمترین دلیلش این هست که من رو ترغیب کرد به ورود به دنیای شگفت انگیز رمان. دوم نثر زیبای مارکز بود . سوم آشنایی من با رئالیسم جادویی .چهارم خلق شخصیت های دوست داشتنی در طول داستان مثل سرهنگ آئورلیانو بوئیندا و کلی دلیل دیگر. مارکز در کتاب "زنده ام روایت کنم " که کتابی اتوبیوگرافی قلمداد می شود می گوید که ماکاندو بر اساس شهری که او کودکی اش را در آن گذرانده در داستان طراحی شده است. در تعریف از صد سال تنهایی همیشه یک نکته در نقد ها دیده می شود و آن هم این است که "صد سال تنهایی " یک قصه ی خالص است .
    یک نوشته ی خواندنی بر روی "صد سال تنهایی " را ناتالیا گینزبورگ نوشته است او اذعان کرده که اگر الان بشود گفت که رمان مرده است پس بلند شویم و به افتخار آخرین رمان جهان دست بزنیم .
    2-نظرت راجع به زنده ام كه روايت كنم چيه؟ فكر مي كني هيچ وقت ممكنه زندگي نامه ات را بنويسي ؟ اصلا اهل خاطره نوشتن هستي؟

خب این هم از آثار خواندنی مارکز هست اگر کسی میخواهد اطلاعات خوبی در مورد مارکز بدست آورد سراغ این کتاب برود . مثلا در صد سال تنهایی یک قسمت به قتل عام کارگران کارخانه موز اختصاص دارد (یه چیزی تو این مایه ها) که ما دراین کتاب هم می بینیم چیزی شبیه این اتفاق می افتد. اهل خاطره نوشتن هستم اما من کجا و مارکز کجا!

3- نامه چي ؟عادت داري نامه بنويسي ؟ اخرين نامه اي كه نوشتي ؟ تا حالا نامه به قصد پست نكردن نوشتي ؟ تا حالا خودت واسه خودت نامه نوشتي ؟

نامه یه مدت مینوشتم اما امان از این اینترنت که لذت نامه نوشتن رو از من گرفت. مدتهاست نامه ای ننوشتم.به خودم هم نامه نوشتم . نامه ای هم که نخوام پست کنم هم نوشتم.

4- اگه رمان مي نوشتي موضوعش را چي انتخاب مي كردي ؟ اگه فيلم مي ساختي چي؟
    موضوعش صد در صد تنهایی انسان . البته به موضوعاتی که آستر (پلیسی ) انتخاب می کند هم علاقه دارم.

داستان هاي كافكا خيلي قشنگن اما واقعا اضطراب اورن يك دلهره و غم هميشگي با ادم همراهه حتي وقتي كتاب را زمين مي ذاره و سعي مي كنه ديگه بهش فكر نكنه
    خب کافکا واسه خودش یک دنیا داره. بعد از خواندن آثارش یه جور افسردگی ،ترس و وحشت خواننده اش را در بر می گیرد. کافکا استاد فضا سازی است کافیست مسخ رو بخوانید تا متوجه هنر او شوید.

بله قبول دارم داستان تقديم به زامه با عشق و نكبت خيلي قشنگ بود البته توي اون كتاب من داستان دلتنگي هاي نقاش خيابان چهل و هشتم را هم خيلي دوست داشتم
    - داستان ناتور دشت را خيلي دوست دارم اما ببين من كلي با اين شخصيت هولدن مشكل دارم . وقتي شخصيتي كه سالينجر از هولدن ساخته را با شخصت بارون درخت نشين كالوينو مقايسه مي كنم خوب بارون فوق العاده دوست داشتنيه اما هولدن چي..... ببين هر دوي اينها دو تا شخصيت فراري از اجتماع و طرز تفكرهاي اون هستند هر دو ادمهاي تنهايي هستند اما طرز مقابلشون را كه نگاه كني به چي مي رسي ...... هولدن يك پسر خوش فكر خوب كتاب خونده خوب فكر كرده مهربونه اما چي بي هدفه از اجتماع بد مي گه اما خودش چي هيچ كاري تو زندگيش نكرده و با اون شخصيتش قرار نيست هم بكنه مي شه فردي كه فقط باري هست روي دوش خانواده و اجتماع فقط فكرهايي خوبي داري اما در عمل كار مثبتي نمي كنه .... اما عوضش بارون از اجتماع كناره مي گيره تنهاست اما براي اونهاست ... فكر خوب داره كتاب خوب مي خونه و همه رو عملي مي كنه به جامعه كمك مي كنه .... با خانوداه مشكل داره اما موقع مرگ مادرش با همه فاصله قشنگ ترين عشق ها را بهش هديه مي ده .... روي زمين نيست اما عاشق يك دختر كاملا و كاملا زميني و سركش مي شه و همه تلاششو براي رسيدن به اون مي كنه خيلي قشنگه كه اون پسر منزوي درخت نشين اخر مي تونه به اون دختر شلوغ زميني برسه .... بارون رو درخته اما طرز ابياري به مردم ياد مي ده .... من واقعا عاشق بارون بودم دوست داشتي بود

خب من هم ناتوردشت رو دوست دارم و هم "بارون درخت نشین" رو. اما هولدن رو بیشتر می پسندم .همین که شخصیت هولدن خیلی ضعف داره کلی حسن هست برای کتاب. هولدن خیلی باور پذیرتر از کوزیمو است . تنها کسی که خوب روی ضعفهاش انگشت می گذاره خواهر کوچیکش هست که بهش می گه مشکل تو ،خودتی .

این هم در نظر بگیر قرار نیست که همه مثل کوزیمو باشند و دنیا پر است از نوجوان هایی مثل هولدن. چند چیز هست که باعث می شود با هولدن همذات پنداری کنم . یکی از آن ها انزجار و تنفر از زشتی و تظاهر دنیای اطراف است . دیگری انزجار از تکراری بودن روزها و حقه بازی است .نقطه ی دیگر که با او اشتراک دارم خستگی است .هولدن خسته است . خسته از بی جواب ماندن انتظارهایش از زندگی .او آرمان خواه است و به وضوح از اتفاقاتی که اطرافش می گذرد ناراضی است. بقیه اش بماند برای تاپیک که موضوعش همین رمان است .

خوب اصلا از وودي الن كتاب ادبي نديدم
    اما چرا فيلمي كه تعريف كردي حيرت انگيز بود
    از وودی آلن کتاب "مرگ در می زند" نشر چشمه را بخوان . کتاب خوبیست.

3سوال ديگه :
    1-هيچ وقت به جلد كتاب ها دقت مي كني ؟ اگه اره كتابي بوده كه تصوير روي جلدش جلبت كرده باشه ؟
    توجه می کنم مطمئنا اما امکان نداره کتاب رو به خاطر جلدش بخرم بلکه "فهرست مطالب " هست که مشخص می کنه اون کتاب ارزش خریدن داره یا خیر.

2- نظرت راجع به سريال هاي ماه رمضان چي بود ؟

به جز بزنگاه بقیه آشغال به تمام معنا بودن. بدترین سریال به نظرم روز حسرت بود که منطق فیلمنامه ای اصلا در اون وجود نداشت . مثل هیچ کس یه کم دیر ساخته شده بود این برای 10 سال پیش خوب بود نه الان . آخه کدوم آدم عاقلی باور میکنه زن های این داستان با دست لباس بشورند (تازه این ها وضع مالی شون هم خوب بود)، بزنگاه رو تا نیمه اولش پسندیدم چون طنزش متفاوت بود و آینه تمام قد رفتار ما ایرانی ها بود نیمه دوم به خاطر دخالت ها تا حدود زیادی تغییر کرد که خیلی به کار لطمه زد. سریال کانال استانی هم فقط یک محسن طنابنده داشت که عالی بود بقیه چیزی در حد صفر بودند .

3- فيلم magnolia را ديدي؟اگه اره اون داستان هاي اول فيلم چه ربطي به بقيه ماجرا داره ؟
    متاسفانه ندیدم.

متوجه جوابي كه راجع به كليدر داده بوديد نشدم .
    من گفتم یک فیلم چند قسمتی . لزومی نداره کل کتاب رو تو یک قسمت بسازن و می تونن تو چند قسمت تقسیمش کنند.

. همين جا به خاطر قبول دعوت و جواب هاي كاملت ازت تشكر مي كنم .
    ممنون

10. 3 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

سلام مهـــــــــرداد

خوبی ؟

فکر میکنم امروز یا فردا ، دیانلا بیاد و یه لوح تقدیر بهت بده. یعنی چی ؟ یعنی اینکه جمع کنید کاسه کوزه هاتون رو برین خونتون. پس تا دیر نشده سوالا رو ازت بپرسم.

1- گفتی که عضو کتابخونه نیستی. و گفتی فقط تنبلی در پس دادن کتاب باعث این شده. البته دلیل قابل قبولیه. ولی من هم تا حدودی با عضویت تو کتابخونه موافق نیستم. تا جایی که میشه آدم باید کتاب رو بخره. هم به خاطر کمک به ناشران ، نویسنده ها و ... و هم به خاطر اینکه دوست دارم کتابی رو که بهش علاقه دارم همیشه جلوی چشمم باشه.
    البته شاید بعضی کتابها باشه که بهتره از کتابخونه گرفته بشه یا منبعی برای تحقیق باشه که بهتره از کتابخونه استفاده شه.
    و همچنین هستند کسایی که شاید نتونن کتابی رو بخرن و بودن کتابخونه خیلی میتونه به اونها کمک کنه.
    ولی جمعیت فراوانی هستند که میتونن به جای خرج الکی مقداری رو برای تهیه کتاب اختصاص بدن.
    موافقی ؟

2- به کتابهای رابینز اشاره کردی. نمیدونم چرا این کتابها رو که میبینم یه جوری میشم. همش شعار . چند وقت پیش کتاب "حکایت دولت و فرزانگی" رو خوندم. خواستم ببینم چی نوشته توش که یه کارمند ساده در انتهای کتاب نوشته میشه با راهنماییهای دولتمند تونست در کمتر از 6 سال صاحب نخستین میلیون دلار خودش بشه. وقتی خوندم چیزی جز شعار توش ندیدم.
    به هر حال کتابهای پرفروشی هستند. مخصوصا اینکه به نظرم ساخته شدن برای هدیه دادن یا گرفتن.

3- میدونی وجود کسایی مثل شما برای هر انجمنی غنیمته. هم اطلاعات زیادی در چند زمینه داری و هم فکر میکنم وقتش رو ، و هم شایستگی اونرو که بخوای حتی مدیریت قسمتی و یا همکاری در چند بخش دیگه رو برعهده داشته باشی.
    ولی ناگهان دیدم که تو قسمت "تشکر و تودیع" ، بخاطر مسائل و مشغله های شخصی !!!؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!...!!! دیگه حتی همکاری هم نداری. الان هم که دیگه داری چند ماهی میری. امیدوارم وقتی برمیگردی ارزشت رو بیشتر بدونن.
    اینهم یه اخلاق قشنگ ما مثلا ایرانیهاست دیگه .
    خب حالا این سوالش کجاست ؟ فکر کنم همش سوال بود. دی

4- قرار بود تاپیک صد سال تنهایی رو ایجاد کنی. درسته ؟ میتونی بگی دقیقا این صد سال تنهایی داره به کدوم عضو خونواده بوئندیاها اشاره میکنه ؟ منظورش ارسلا نیست ؟ یا چیز دیگست ؟

5- غروب خورشید رو بیشتر دوست داری یا طلوع اون رو ؟

6- چرا مرگ برای انسانها اینقدر سخته ؟ دیدن دنیایی جدید به نظرت هیجان انگیز نیست ؟

7- تا چند روز دیگه اینجا هستی ؟ و کی برمیگردی ؟

موفق باشی

12. این کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من خودم ریاضی محض میخونم میدونی چرا؟
    چون هیچ کی نمیتونه بگه من استادم وهمه ازریاضی استفاده میکنند
    بزرگ ترین اساتید هم ممکنه یه سوال ابتدایی را جواب ندن
    پس کمک کن دیگه که اونجا از بی رونقی دربیاد.

سلام

اون که درسته و ادعای استادی در هر زمینه ای قابل تشکیک هست .
    چشم اگر عمری بود حتما البته من مثل شما نیستم که درسشو خونده باشم اما حتما کمک می کنم.

فک کنم اگه رشته ای از رشته های انسانی میخوندید موفق تر بودید
    راستی کجا درس خوندید که اساتیدش...........

آره کاملا این حرف شما رو قبول دارم.
    اراک درس خوندم

درباره همه اینا علاقه مند شدم بخونمش ارزش داره؟

حتما ارزش داره . من جلوی همه قول میدم که اگر شما این کتاب رو خوندی و خوشت نیومد میتونی هزینه کتاب رو بیای از من بگیری . این رو قول میدم.

صد سال تنهایی فقط با ترجمه بهمن فرزانه . چون نخوندی می ترسم اطلاعات بدم داستان لو بره . اما هر وقت که خوندی بیا تو خصوصی مطرح کن در خدمت هستم هر اطلاعات خواستی من در خدمتم

خدایش بیامرزد و به شما هم تسلیت میگم
    از این افراد نازنین الان کم پیدا میشه
    واقعا خدایش بیامرزد . نازنین پیرمردی بود

این که نمیشه شما همین الان را میبینی!
    اگه بخوام ریاضی بگم الان مجانب مایل زندگیت صفره
    خوب دیگه هر کس یه طور زندگی می کنه.

ممنون

14. این کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •