من که خودم نخوندمش اما گمونم "صد سال تنهایی" انتخاب خوبی باشه . اکثرا خوندنش و خیلی هم کتاب محبوبیه
یک پیشنهاد دیگه مسخ هست
یا اینکه یک مقدار حال و هوا را عوض کنیم و مثلا یک کتاب ایرانی یا داستان کوتاه را واسه بحث انتخاب کنید
من که خودم نخوندمش اما گمونم "صد سال تنهایی" انتخاب خوبی باشه . اکثرا خوندنش و خیلی هم کتاب محبوبیه
یک پیشنهاد دیگه مسخ هست
یا اینکه یک مقدار حال و هوا را عوض کنیم و مثلا یک کتاب ایرانی یا داستان کوتاه را واسه بحث انتخاب کنید
با پیشنهاد کتاب ایرانی موافقم...
کافه پیانو که تازگی ها خیلی معروف شده رو من پیشنهاد میکنم....کارای مستور هم می تونه یکی از گزینه ها باشه..![]()
مسخ رو خوندم و گزینه ایده الی هست به نظرم!!
منم همین نظرو دارم![]()
با کافه پیانو شدید موافقم
مسخ رو نخوندم اما جزو گزینه های محبوب هست و پرطرفدار!
من شخصا با پیشنهاد کتاب ایرانی مواقفم برای تغییر فضا
اگر نه که بین همون صد سال تنهایی و مسخ یکی رو انتخاب کنیم
من هم با کتاب ایرانی موافقم گرچه "کافه پیانو" را نخوندم و بالعکس"مسخ" را خونده ام.
چه خوب که مثل کتاب "بیگانه" فایل هر کتابی که انتخاب میشه - اگه موجود باشه - واسه دوستان گذاشته بشه که اگه ندارندش بگیرن و مطالعه کنن.
خب من نمیدونم چطور اینجا کتاب انتخاب میکنید. من که رمان و داستان ایرانی خیلی کم خوندم. خارجی یه کم بیشتر! خلاصه اگه مسخ تصویب شد، من پایه بحث هستم راجع بهش و خیلی چیزا برام مطرحه که دوس دارم با کسایی که خوندنش مطرح کنم!!![]()
كتاب متفاوت؟ نفرين ابدي بر خواننده ي اين برگ ها... آخر پست مدرن. ديالوگ خالص. از نويسنده ي معروف تو ايران نا شناخته پوييگ... يا ملكوت ( اگه پيداش كنين ) شاهكار بهرام صادقي... يا يه نمايشنامه... خانه ي عروسك ايبسن كه واقعا جاي بحث داره... مسخ و صد سال تنهايي رو كه همه خوندن و مي خونن.
بله مسلما کتاب های کاملا متفاوتی که شما فرمودین به شدت قابل بحث هستند اما وقتی کسی نخونده باشه کی می خواد بیاد راجع بهش صحبت کنه؟
------------------
فکر می کنم با توجه به نظرات اکثریت همون مسخ انتخاب شد
پس میریم که داشته باشیم مسخ فرانتس کافکا را
خوشحالم که مسخ انتخاب شد. به زودی یادداشتایی که قبلا نوشتم رو پیدا میکنم. اگرم پیدا نشد دوباره مینویسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)