تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 33 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 327

نام تاپيک: Rage

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تنظیمات گرافیکی بازی کجاس؟ داخل بازی فقط تنظیمات رزولیش هس

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

11 بیانیه ای عجیب از John Carmack

اخیرا آقای John Carmack ,مدیر عمل شرکت id Software ,در طی بیانیه ای اعلام کرده:
    “ما در ساخت بازی RAGE مرتکب یک اشتباه بزرگ شدیم و آن این بود که در ساخت این عنوان, جایگاه کنسول ها را همتراز و مانند PC قرار دادیم.”
    این بیانیه باعث اعتراض و عصبانی شدن بسیاری از کنسول داران شده است.

وی گفته:
    ” چند سال پیش که من در فکر آغاز کار ساخت RAGE بودم, با خودم فکر کردم که کنسول های امروزی میتوانند به خوبی و با وجود تمام امکانات با PC برابری و رقابت کنند. پس حال که به این صورت است, بهتر است که این بازی را برای همه پلتفرم های اصلی در یک حد و اندازه عرضه کنم. اما حالا که به رایانه های شخصی می اندیشم, که چه قدر با امکانات و قدرتمند هستند, به اشتباه بزرگ خود پی میبرم و از این پس دیگر این اشتباه را در ساخت یک بازی تکرار نخواهم کرد.”
    این بیانیه اما با استقبال بسیار زیادی از سوی PC بازان رو به رو شده و هنوز هم معلوم نیست که قصد John Carmack از بین چنین سخنانی, چه بوده؟
      محتوای مخفی: منبع 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 14 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

اخیرا آقای John Carmack ,مدیر عمل شرکت id Software ,در طی بیانیه ای اعلام کرده:
    “ما در ساخت بازی RAGE مرتکب یک اشتباه بزرگ شدیم و آن این بود که در ساخت این عنوان, جایگاه کنسول ها را همتراز و مانند PC قرار دادیم.”
    این بیانیه باعث اعتراض و عصبانی شدن بسیاری از کنسول داران شده است.

وی گفته:
    ” چند سال پیش که من در فکر آغاز کار ساخت RAGE بودم, با خودم فکر کردم که کنسول های امروزی میتوانند به خوبی و با وجود تمام امکانات با PC برابری و رقابت کنند. پس حال که به این صورت است, بهتر است که این بازی را برای همه پلتفرم های اصلی در یک حد و اندازه عرضه کنم. اما حالا که به رایانه های شخصی می اندیشم, که چه قدر با امکانات و قدرتمند هستند, به اشتباه بزرگ خود پی میبرم و از این پس دیگر این اشتباه را در ساخت یک بازی تکرار نخواهم کرد.”
    این بیانیه اما با استقبال بسیار زیادی از سوی PC بازان رو به رو شده و هنوز هم معلوم نیست که قصد John Carmack از بین چنین سخنانی, چه بوده؟
      محتوای مخفی: منبع 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا واقعا دمش گرم بالاخره یکی پیدا شد از PC حمایت کنه نه مثل کونامی یا نامکو که تمام بازیهاشون برای کنسول هاست البته این حرف من باعث ناراحتی کنسول داران عزیز نشه ولی واقعا خیلی چیزها برای ما PC بازان ناراحت کننده است مثل Silenthill Downpour یا Ace Combat7 و ... من خودم گاهی اوقات به شخصه احساس میکنم بعضی شرکتها از روی دلسوزی برای PC بازی درست میکنند انگار کسانی که PC بازند تمام بازیها رو رایگان انجام میدهند و هیچ پولی در قبال اونا نمیدن خوب ولی در کل در مقام یک بازیساز این حرف خیلی جسورانه بوده چون بیشتر بازار در حال حاضر در دست کنسول هاست.

5. 5 کاربر از saeedblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

آقا واقعا دمش گرم بالاخره یکی پیدا شد از PC حمایت کنه نه مثل کونامی یا نامکو که تمام بازیهاشون برای کنسول هاست البته این حرف من باعث ناراحتی کنسول داران عزیز نشه ولی واقعا خیلی چیزها برای ما PC بازان ناراحت کننده است مثل Silenthill Downpour یا Ace Combat7 و ... من خودم گاهی اوقات به شخصه احساس میکنم بعضی شرکتها از روی دلسوزی برای PC بازی درست میکنند انگار کسانی که PC بازند تمام بازیها رو رایگان انجام میدهند و هیچ پولی در قبال اونا نمیدن خوب ولی در کل در مقام یک بازیساز این حرف خیلی جسورانه بوده چون بیشتر بازار در حال حاضر در دست کنسول هاست.
    البته همین اقا تا دیروز می گفت سود ساخت بازی رو کنسول 10 برابر pc هست و کنسول های خانگی(و مخصوصا x360 البته به دلایلی که خودش می گفت) واسه بازی بهتر هستند و فلان......... .

علت اینکه امروز اینجوری صحبت می کنه یه جوری توجیه کم کاری خودش هست..ایشون باید وقتی بازی رو می ساخت میرفت رو درایوها و سخت افزارهای کامپیوتری امروزی هم اجرا می کرد تا الان به صرافت نیفته...... .

هستن بازیهایی که leadplatform اشون کنسول بوده ولی امتیاز فنی قسمت گرافیکی pc شون از کنسول بهتر بوده نه مثه این اقا که رو pc یه گرافیکی داده که سایتا تا 1.5 نمره از لحاظ گرافیک کمتر از نسخه کنسولی بهش امتیاز دادن.

+

دوستانی که منو می شناسن خودشون میدونن قبل اومدن بازی من چقدر طرفدار و عاشق این بازی بودم چون هم پیشنمایش های مربوط به گرافیک و هم گیمپلیش عالی بود ولی هنگام خود عرضه بازی متاسفانه می بینیم پدر اول شخص(آقای کارمک) چه قدر اشتباه پشت سر هم انجام دادن....... .

.
    .
    .
    Last edited by halflife g; 08-10-2011 at 18:26.

7. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

البته همین اقا تا دیروز می گفت سود ساخت بازی رو کنسول 10 برابر pc هست و کنسول های خانگی(و مخصوصا x360 البته به دلایلی که خودش می گفت) واسه بازی بهتر هستند و فلان......... .

علت اینکه امروز اینجوری صحبت می کنه یه جوری توجیه کم کاری خودش هست..ایشون باید وقتی بازی رو می ساخت میرفت رو درایوها و سخت افزارهای کامپیورتی امروز یهم اجرا می کرد تا الان به صرافت نیفته...... .

هستن بازیهایی که leadplatform اشون کنسول بوده ولی امتیاز فنی قسمت گرافیکی شون از کنسول بهتر بوده نه مثه این اقا که رو pc یه گرافیکی داده که سایتا تا 1.5 نمره از لحاظ گرافیک کمتر از نسخه کنسولی بهش امتیاز دادن.

+

دوستانی که منو می شناسن خودشون میدونن قبل اومدن بازی من چقدر طرفدار و عاشق این بازی بودم چون هم پیشنمایش های مربوط به گرافیک و هم گیمپلیش عالی بود ولی هنگام خود عرضه بازی متاسفانه می بینیم پدر اول شخص(آقای کارمک) چه قدر اشتباه پشت سر هم انجام دادن....... .

.
    .
    .
    ای بابا ما رو باش فکر کردیم یه نفر پیدا شده از PC حمایت کنه پس اینم غصه خودشو میخوره.البته من این آقای کارمک رو نمیشناسم و زیاد ازش اطلاعاتی ندارم ولی بازم خوبه که شهامت داشته به اشتباهش اعتراف کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرافیک بازی چی جوریه ؟؟؟؟؟
    به کرایسیس میرسه ؟؟؟

ارزش خرید داره

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

گرافیک بازی چی جوریه ؟؟؟؟؟
    به کرایسیس میرسه ؟؟؟

ارزش خرید داره

11. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hojjat07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گرافیک بازی که خیلی خیلی خوبه اما به crysis خوب نمیرسه و قرار هم نبود برسه !!
    .
    در مورد ارزش خرید هم یه بازی 80 تومنی رو کرک شده 4000 تومن خریدن دیگه این حرفارو نداره که !! اگه منوظرتون اینه که ارزش وقت گذاشتن داره یا نه هم ... که باید بگم که مطمئنآ داره
    4000 نه 9000 تومن پولشو دادیم
    پچی چیزی قرار نیست بیاد واسه گرافیک این بازی
    دیر لود شدن تکسچرها بدجوری به بازی لتمه زده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز من بازی رو خریدم برای گروه black box هست.میخواستم ببینم اگر پچی برای این بازی منتشر بشه میشه روی نسخه black box نصب کرد؟
    با تشکر

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به نظر من نباید دیگه این حرفارو میزد (البته اعتراف یا همچین چیزی خوب هستش)
    ولی خب ما گیمرها بازی های خوبمون رو با کارمک دیدیم و بازی کردیم انتظار بالا بود اما خب نه در این حد که پیش خودم کارمک رو نابود کنم به هر حال هر انسانی اشتباهی انجام میده این بازی هم اشتباه نیست فقط کم کاریه
    خیلی به بازی و سازندش احترام قائلم و برای همین 0 هم میگرفت باز برام محترم بود همین که شهامت داشته گفته خودش بزرگیشو میرسونه

15. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •