تنظیمات گرافیکی بازی کجاس؟ داخل بازی فقط تنظیمات رزولیش هس
تنظیمات گرافیکی بازی کجاس؟ داخل بازی فقط تنظیمات رزولیش هس
اخیرا آقای John Carmack ,مدیر عمل شرکت id Software ,در طی بیانیه ای اعلام کرده:“ما در ساخت بازی RAGE مرتکب یک اشتباه بزرگ شدیم و آن این بود که در ساخت این عنوان, جایگاه کنسول ها را همتراز و مانند PC قرار دادیم.”این بیانیه باعث اعتراض و عصبانی شدن بسیاری از کنسول داران شده است.
وی گفته:” چند سال پیش که من در فکر آغاز کار ساخت RAGE بودم, با خودم فکر کردم که کنسول های امروزی میتوانند به خوبی و با وجود تمام امکانات با PC برابری و رقابت کنند. پس حال که به این صورت است, بهتر است که این بازی را برای همه پلتفرم های اصلی در یک حد و اندازه عرضه کنم. اما حالا که به رایانه های شخصی می اندیشم, که چه قدر با امکانات و قدرتمند هستند, به اشتباه بزرگ خود پی میبرم و از این پس دیگر این اشتباه را در ساخت یک بازی تکرار نخواهم کرد.”این بیانیه اما با استقبال بسیار زیادی از سوی PC بازان رو به رو شده و هنوز هم معلوم نیست که قصد John Carmack از بین چنین سخنانی, چه بوده؟
محتوای مخفی: منبع
آقا واقعا دمش گرم بالاخره یکی پیدا شد از PC حمایت کنه نه مثل کونامی یا نامکو که تمام بازیهاشون برای کنسول هاست البته این حرف من باعث ناراحتی کنسول داران عزیز نشه ولی واقعا خیلی چیزها برای ما PC بازان ناراحت کننده است مثل Silenthill Downpour یا Ace Combat7 و ... من خودم گاهی اوقات به شخصه احساس میکنم بعضی شرکتها از روی دلسوزی برای PC بازی درست میکنند انگار کسانی که PC بازند تمام بازیها رو رایگان انجام میدهند و هیچ پولی در قبال اونا نمیدن خوب ولی در کل در مقام یک بازیساز این حرف خیلی جسورانه بوده چون بیشتر بازار در حال حاضر در دست کنسول هاست.
البته همین اقا تا دیروز می گفت سود ساخت بازی رو کنسول 10 برابر pc هست و کنسول های خانگی(و مخصوصا x360 البته به دلایلی که خودش می گفت) واسه بازی بهتر هستند و فلان......... .
علت اینکه امروز اینجوری صحبت می کنه یه جوری توجیه کم کاری خودش هست..ایشون باید وقتی بازی رو می ساخت میرفت رو درایوها و سخت افزارهای کامپیوتری امروزی هم اجرا می کرد تا الان به صرافت نیفته...... .
هستن بازیهایی که leadplatform اشون کنسول بوده ولی امتیاز فنی قسمت گرافیکی pc شون از کنسول بهتر بوده نه مثه این اقا که رو pc یه گرافیکی داده که سایتا تا 1.5 نمره از لحاظ گرافیک کمتر از نسخه کنسولی بهش امتیاز دادن.
+
دوستانی که منو می شناسن خودشون میدونن قبل اومدن بازی من چقدر طرفدار و عاشق این بازی بودم چون هم پیشنمایش های مربوط به گرافیک و هم گیمپلیش عالی بود ولی هنگام خود عرضه بازی متاسفانه می بینیم پدر اول شخص(آقای کارمک) چه قدر اشتباه پشت سر هم انجام دادن....... .
.
.
.
Last edited by halflife g; 08-10-2011 at 18:26.
ای بابا ما رو باش فکر کردیم یه نفر پیدا شده از PC حمایت کنه پس اینم غصه خودشو میخوره.البته من این آقای کارمک رو نمیشناسم و زیاد ازش اطلاعاتی ندارم ولی بازم خوبه که شهامت داشته به اشتباهش اعتراف کرده.
گرافیک بازی چی جوریه ؟؟؟؟؟
به کرایسیس میرسه ؟؟؟
ارزش خرید داره
![]()
4000 نه 9000 تومن پولشو دادیم
پچی چیزی قرار نیست بیاد واسه گرافیک این بازی
دیر لود شدن تکسچرها بدجوری به بازی لتمه زده
با سلام به دوستان عزیز من بازی رو خریدم برای گروه black box هست.میخواستم ببینم اگر پچی برای این بازی منتشر بشه میشه روی نسخه black box نصب کرد؟
با تشکر
به نظر من نباید دیگه این حرفارو میزد (البته اعتراف یا همچین چیزی خوب هستش)
ولی خب ما گیمرها بازی های خوبمون رو با کارمک دیدیم و بازی کردیم انتظار بالا بود اما خب نه در این حد که پیش خودم کارمک رو نابود کنم به هر حال هر انسانی اشتباهی انجام میده این بازی هم اشتباه نیست فقط کم کاریه
خیلی به بازی و سازندش احترام قائلم و برای همین 0 هم میگرفت باز برام محترم بود همین که شهامت داشته گفته خودش بزرگیشو میرسونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)