ببیند افراد تشکر کننده لیست میشن فقط زیر آواتار افراد در همه جای فروم ، نوشته نمیشه که چقدر تشکر دریافت کرده
نمونه اش اینجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببیند افراد تشکر کننده لیست میشن فقط زیر آواتار افراد در همه جای فروم ، نوشته نمیشه که چقدر تشکر دریافت کرده
نمونه اش اینجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سينا بهتر نيست حالا كه آيكونهاي نقل قول و ويرايش فارسي هستند ، تشكر هم فارسي باشه.
اين رو تو امضاي يكي از بچه ها تو اين پست ديدم :
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2716128#post2716128
قشنگ طراحي شده.
با سلام...![]()
دوستان مي تونيد در مورد تفاوت اين دو تشكر يكمي توضيح بديد.!!؟؟
||سپاس**![]()
/*يا حق*/
مگه هر دو جورش هست ؟![]()
کسی که ازش تشکر می شه درجه کاربریشم بالا میره؟
Last edited by hiwas; 28-07-2008 at 18:41.
سلام
دوست عزیز , بی فایده چیه؟ کافیه توی انجمن ها چرخی بزنید و ببینید که این دکمه چقدر کاربرد داره.
ظاهرا شما کار دکمه تشکر رو کلاس گذاشتن می بینید و تنها چیزی که براتون مهمه دیدن تعداد تشکرهای یک فرده.
جلوگیری از پست های تشکر خودش یک موهبته. تازه کار منی که می خوام تشکر کنم رو هم خیلی راحت تر میکنه. با یک کلیک ساده.
موفق باشید.
فکر نکنم حداقل توی اعضای تیم مدیریت و کاربران فعال P30World همچین شخصی وجود داشته باشه. مطمئن باشید فعالیت برای اعضای P30World هیچ سود مادی نداره و همش علاقه و خواست برای تبادل و افزایش اطلاعاته.
نه دوست عزیز شما منظور منو اشتباه گرفتی! من میگم وقتی از زیر نام کاربری برداشته بشه بی فایده میشه به شخصه الاف نیستم برم تو پروفایل کسی که ببینم چند تا تشکر داره. منم میگم چیز خوبیه ولی اینطوری به نظرم اصلا خوب نیست
نمی دونم چرا این دکمه از نظر شما الان بی ارزش شده.
مهمترین کاربردش جلوگیری از پستهای تشکره که هنوز هم پا برجاست.
به نظر منم طراحی این آیکون قشنگتر هست و چه بهتر که به جای تشکر هم از واژه ی کاملا فارسی سپاس استفاده شود.
دکمه ی تشکر به نظر من از همون اول می بایست می بود .چند باز هم به میثم خان گفتم اما آقای میثم اصرار داشتن که این کار باعث ایجاد گروهای تبانی و ... میشه . خوشحالم که بالاخره نظر مدیران پی سی ورلد نسبت به این حرکت مثبت شد .
حرکت بعدی انشاالله آزاد کردن html باشه که خیلی از پست ها رو کوتاه تر و زیباتر میکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)